Decemberben nézem a TV-ben

Nagyon szeretem

 • Dong Yi- Királyi ház titkai

M1 – 9 óra – minden hétköznap
60 részes.
Első nézés alatt nagyon  a Shilla hatása alatt lehettem, hogy csak 9 pontot adtam rá. Megérdemli a 10est, mert nagyon jó. Izgalmas, megható, vicces. cselekményes, fordulatos és rendkívül látványos kosztümös sorozat, melyben a királyi család nő tagjainak életét is részletesebben megismerhetjük. Tele van szerethető szereplővel is.

 • Kalandos nyár

Prizma – 11 óra  – minden hétküznap
6. évad 26 részes.
Miután Nicolas visszaköltözött Párizsba újra összeáll a régi banda. Ismét felbukkan Jeane, akiről mindenki azt hitte, hogy halott. De nem és ismét üldözi valaki… José és Bénédict közösen üzemeltetnek egy vendéglátóegységet, Jimmy hazaköltözött és átvette az apja pékségét. Van egy közös lányuk Bénével, aki már tíz éves. Nico és Ingrid már 3 hónapja van együtt, aki korábban Joséval jár.
Christian pedig sikertelenségét alkoholba fojtja. Angele, a barátnője sem tudja kimozdítani a depressziójából.
Sokkal jobb, mint  a korábbi 5 évad. Egy perc unalom sincs benne, mindig történik valami izgalmas, vagy váratlan fordulat. Szereplők is felnőttek, de 40 évesen is nagyon szerethetőek, Vonzó pasikból sincs hiány.  Remélem a további 4 évadot is láthatom minél hamarabb.

Szeretem, de azért teljesen elégedett sem vagyok

 • Pasta

M2 – 23:30  – kedd
20 részes.
Nem hibátlan, de nagyon-nagyon szórakoztató.

 • Dragon Ball Z

Viasat 6 – hétköznap 16:30, szombat 15:40, vasárnap 14:40
291 részes.
14 év után végre láthatom végig. Fillerek ugyan nem kötnek le, meg az elnyújtott csaták sem nagyon, de amikor halad a történet és váratlan dolgok történnek, vagy vicces és szerelmi jelenetekkel van tele, azt most is szeretem.  Sorozat legnagyobb pozitívuma egyébként az, hogy telik az idő. A szereplők felnőnek, családot alapítanak, gyerekeik és unokáik lesznek.

 • Szökés

Viasat 6 – péntek éjfélkor
4. évad 24 részes.
4 közül ez a leggyengébb évad, ugyanis a vége felé eléggé ellaposodik, de azért jó másodjára is megnézni.

 • Szulejmán

RTL klub – szerda 21:40
2. évad 78 részes.
2. évadban egyre több kedvenc szereplőm van már. Bali Bey, Matrakos, Ibrahim, Szümbül aga, Gül aga. Hürremet viszont továbbra sem tudom szeretni, számomra nagyon ellenszenves. Sorozat humora is nagyon bejön, + történelmi tele cselszövéssel,  Harc jelenetek is tetszenek, szerelmi szálak sem csöpögősek szerencsére. Pont nekem való.

 • X – faktor

RTL klub – szombat, vasárnap 20 óra
4. évad
Jövőhéten finálé, ahol legjobban Ákosnak drukkolok, de Dóra és a BTW is megérdemelné a győzelmet. Tünde meg remélem  a héten kiesik,ő az egyetlen a 4 között, akit nem tudok szeretni.

 • Sztárban sztár

TV2 – péntek 21:30
1. évad
Ma este finálé. Gyenge kezdés után egyre jobban megszerettem ezt  a műsort is.  Sajnos két kedvencem már kiesett, így a döntőben csak Bereckinek drukkolok, ő tetszett a legtöbbször.
A csütörtöki adatok szerint a szavazatok 26,2 százalékát szerezte meg eddig az a versenyző, aki az első helyen áll, de ott van a nyomában 24,6 %- kal a második helyezett, míg a harmadik helyen állónak 19,5 %- a van – hangzott el a csütörtöki Aktív-ban.
Jelenleg egy férfi és egy női előadó osztozik az első és a második helyen. Forrás: origo

Előfordul, hogy csak hallgatom nézés helyett

 • Pokoli macskák
Animal Planet – szombat délután
Amióta nézem jobban kiismerem Rufus viselkedését és talán egyszer Tücsökkel is sikerül kibékítenem. Ez viszont nem lesz egyszerű, Tücsök ugyanis jelenleg gyűlöl engem és Rufust. De azért van egy hely, ahol  a két cica békésen tud egymás mellett feküdni.
P1010315P1010314
De itt sem támadnak egymásra.
rufus22
 • X – factor USA

Cool – szombat, vasárnap 11 óra
3. évad
Eléggé gyenge ez az évad, de szerencsére az egyetlen kedvencem Jeff Gutt ott van a legjobb 4 között. Ellenfele két erős csapat és egy fiú, aki már kétszer párbajozott. Remélem a fináléba jut és megnyeri.

 • Egyszer volt, hol nem volt

M1 – szombat 16:45
2. évad
Eleinte nem nagyon voltam oda érte, de az első évad vége felé kezdett jobb lenni. 2. évad viszont megint lapos. zavaros és csöpögős.

 • Barátok közt

RTL klub – minden hétköznap 21 óra
16. évad
Régen jobban szerettem, most már inkább csak megszokásból nézem, meg a kedvenc színészeim miatt, meg persze a nyereményjáték miatt, nyerni ugyanis nagyon jó. Idei évad lehetne izgalmasabb, eléggé lassú, meg eléggé nyomasztó, nem szeretem, ha valamelyik szereplő beteg.

 • True Blood
AXN – szombat éjfél

5. évad
Ez a legrosszabb sorozat azok közül, amiket nyomon követek. Unalmas, semmitmondó, pocsék történet, idegesítő szereplőkkel. Ha nem olvasnám  a könyveket biztos rég dobtam volna. Bár most is már csak háttérzaj esténként, mert nem köt le. Olvasni, vagy netezni viszont jó lehet közben.

Egyéb
Még ezeket is nyomon követem, de ezeket csak akkor hallgatom, vagy nézem, ha valami érdekes van benne, plusz utóbbi kettőnél az is érdekel mi az aktuális nyeremény éppen. Megint szeretnék 25 ezer FTos Hada utalványt nyerni, kétszer már sikerült.

After X – RTL2

Fókusz –  RTL klub

Reflector – RTL klub

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: