Napi hírek – 2013. szeptember 30.

Héten lesz mit nézni a TV-ben.

  • M1 elkezdte ismételni a Dong Yit. (Királyi ház titkai) A történelmi sorozat minden hétköznap délelőtt 9-kor látható.  Most is imádom, több ilyen sorozat kéne a TV-be., Izgalmas, cselekményes, fordulatos és rendkívül látványos kosztümös sorozat, melyben a királyi család nőtagjainak életét is részletesebben megismerhetjük.

A történet Szukcsong király uralkodásának 7. évében, 1681-ben kezdődik, amikor az alacsony sorban élő boncsegéd okos és szép lánya, Dongi egy holttestet talál. A halott egy magas rangú úr, nem egyedüli áldozata a királyi udvarban történő intrikáknak. A különböző érdekszövetségek szinte nyíltan csapnak össze a hatalomért, félrevezetve a királyt, és becsületes tanácsadóit. A szegényeket egyedül a Penge Szövetség védelmezi, amelyet – az ármánykodásoknak köszönhetően – bűnbakként kezelnek a hatalmaskodók. Így Dongi hamarosan elveszti családját, de nem feledkezik meg édesapjának tett utolsó ígéretéről, és kideríti az igazságot, tisztára mossa édesapja és testvére nevét. Mindeközben felnőtt hölgyként szépségének és eszének köszönhetően képes a legnagyobb magasságokba emelkedni a királyi udvarban, ahol a mindennapos hatalmi harcok nemcsak izgalmassá, de olykor veszélyessé is teszik az életet.

Véleményem: https://elhaym.wordpress.com/2011/05/30/dong-yikiralyi-haz-titkai-velemeny/

  • Resident Evil: Bioterror kedden  a Pro4 -en este 21:05,-kor.

véleményem:  https://elhaym.wordpress.com/2009/03/03/resident-evil-degeneration/

  • Szulejmánban most szerdán lesz a Mohácsi csatás rész: előzetest megtekintve ez az epizód sem fog csalódást okozni, új bég meg nagyon sármos.

http://rtlklub.hu/sorozatok/ajanlo/videok/219965

  • Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) nem újdonság, de a héttől szerda este helyett szombaton lesz látható 16:50-kor. Héten sajnos ütközik a kedvenc sorozatommal, de jövőhéten már tudom megint nézni.
  • Végül a legfontosabb premier. Szombat este a X faktor mentor ház után jön Az éhezők viadala. Itt az RTL-es trailer hozzá. 🙂

http://rtlklub.hu/sorozatok/ajanlo/videok/219981

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: