Premier – Kalandos nyár 5. évad

Végre új részek. 🙂 5. évad 18 epizódból áll.

1. Váratlan fordulat 2/1.
Sorozat+ szeptember 8. 16:35

Peter Watson távozását követően a szigeten nyugodtan teltek a hónapok. Abban a hitben, hogy a sziget balszerencsét hoz neki, a milliárdos feladta üzleti terveit, és a kontinensre költözött teljes stábjával együtt. Nicolas, Jeanne, Helene és barátaik zavartalanul élvezhették az életet. Marlow-t, a börtönből szökött veszélyes drogkereskedőt üldözi a rendőrség. Az ingatlanügynökség irodájában túszul ejti Lalyt és Joannat, és azzal fenyegetőzik, hogy egyiküket megöli, ha nem kap páncélozott autót és repülőgépet a szökéséhez.

2. Váratlan fordulat 2/2.
Sorozat+ szeptember 14. 15:35

Marlow-t, a veszélyes drogkereskedőt, aki túszul ejtette Lalyt és Johannát, letartóztatják. Johanna megsebesül és elveszíti a Joséval közös gyereket. Noha fennáll annak a veszélye, hogy a haslövés következtében Johanna meddő lesz, Jose nem adja fel a reményt, hogy apuka lehessen. Rudy szerelmes Helene-be, akinek a viselkedése talányos. Laly továbbra is távolságtartó Stephane-nal, de a túszejtés után mégis összeköltöznek.

3. Kisiklás
Sorozat+ szeptember 14. 16:35

Hosszas vívódás után Rudy eldönti, hogy szerelmet vall Helene-nek. Ő viszont bevallja, hogy még mindig szereti Nicolast. Jimmyt annyira leköti a vízisporttelep bővítésének a terve, hogy nem veszi észre felesége depresszióját. Míg Benedicte elmeséli Jeanne-nak, hogy már nem érez iránta semmit, Jimmy találkozót beszél meg a hotel igazgatójával, hogy engedélyt kérhessen a fejlesztésre. Kiderül, hogy a hotel tulajdonosa Eve Wattson, aki kihasználja a helyzetet és ajánlatot tesz Jimmynek. Vagy a szeretője lesz, vagy tönkreteszi.

4. Nem kapcsolható
Sorozat+ szeptember 15. 15:35

Lea, Jimmy és Benedicte lánya, súlyos beteg. Az életét csak egy bostoni kórház specialistái menthetik meg. De a kezelés drága, Jimmynek így is rengeteg adóssága van. Kétségbeesésében Eve Wattsonhoz fordul, aki hajlandó segíteni méghozzá, úgy, hogy lemond a szerelmi zsarolásról. Benedicte nem tud a lánya helyzetéről, szerelmeskedik a fiatalemberrel, akivel aznap ismerkedett meg. A szörnyű hír hallatára összeomlik.

5. Reménykedve és reményvesztve
Sorozat+ szeptember 15. 16:35

Leat, Jimmy és Benedicte beteg lányát Bostonban kezelik, egy speciális kórházban. Jimmy vele van. Miután a lánya stabilizálódott, Benedicte megnyugszik, bár még mindig nagyon zaklatott. Helene és Rudy gondoskodnak arról, hogy jobb kedvre derüljön, Jeanne bejelenti
Nicolasnak, hogy terhes, Nicolas kimondhatatlanul boldog.

6. Benedicte megdöbben, amikor a bankárjától értesül róla, hogy Eve Wattson fizeti Lea bostoni gyógykezelését. Elönti a harag és a bosszúvágy. Hugon kívül egy ismeretlen ingatlanbefektetővel is félrelép. Hugo lakást akar bérelni a lányoktól, és Laly, aki új szerelőt keres magának, eldönti, hogy meghódítja. Jimmy távollétében Eve Wattson elcsábítja Stephane-t, aki nem tud ellenállni neki.

7. Helene tanácsára Benedicte felhívja Jimmyt, hogy érdeklődjön Leáról és megnyugszik, amikor jó híreket hall a lányáról. Később Benedicte elmagyarázza Hugonak, hogy többé nem akar a szeretője lenni, de Hugo kérésére elfogadja, hogy barátok maradjanak. Jose örül Jeanne terhességének és alig várja, hogy Joanna rendbe jöjjön, hogy ő is, akárcsak Nicolas, apuka lehessen.

8.  10 év távollét után Christian újra felbukkan és találkozik Johannaval és Lalyval, akiknek elmeséli, hogy fotós lett. Egy divatkatalógus összeállításán dolgozik. A lányok elmesélik, mi történt a társaság tagjaival. Christiant meglepi, hogy Nicolas és Helene szakítottak, de Joanna és Jose románca is.

9.  A buli, amit Christian visszatérésének tiszteletére rendeztek, remekül sikerült. Jose féltékeny a fiúra. Nicolas és Helene hosszú idő után először ülnek le kettesben, baráti beszélgetést folytatni. Nicolas zavarban van, amikor bejelenti, hogy Jeanne terhes. Helene, akinek Rudy már elújságolta, mosolyogva fogadja a hírt. Stephane-t az Eve Wattsonnal történt kalandja rádöbbenti, hogy sem a milliárdos lány, sem Laly nem neki való.

10.   Szakítás
Hugo társaságában Benedicte elutazik Bostonba, Jimmyhez és Leához, akit egy nagy hírű professzor kezel. Amikor váratlanul benyit a szobába, meglepi Jimmyt és Eve Wattsont és úgy dönt, végleg szakít JImmyvel. Helene-t érzelmileg megrázza a hír, hogy Jeanne terhes, és bevallja Rudynak, hogy évekkel korábban ő maga is gyereket várt Nicolastól, de elveszítette, miután szakítottak.

11. Tragikus baleset
Bostonban Jimmyvel és Benedicte-tel jó hírt közölnek: a kis Lea teljesen felépült. A kislány miatti aggodalom feloldja Jimmy és Benedicte között a fagyos hangulatot. Úgy döntenek, visszatérnek a szigetre, Benedicte viszi haza Leát, és az úton Hugo fogja elkísérni. A szigeten Nicolas és barátai életét alapjaiban rengeti meg egy tragikus hír: a repülő, amin Jeanne utazott, lezuhant.

12. Hiányérzet
A repülőgép, amivel Jeanne utazott, tengerbe zuhant. A rendőrség, feltételezve, hogy a gép még a levegőben felrobbant, lemondott a túlélők kereséséről, de Nicolas barátai tovább folytatták a keresést, ám néhány roncsdarabon kívül sajnos ők sem találtak semmit. Lalynak látomása támadt és meggyőződése, hogy Jeanne még életben van. A Jeanne-nal történtek elkeserítik Helenet is, fellök egy biciklist és amikor az távozik, a földön talál egy zacskó gyémántot. Rudyval együtt úgy döntenek, hogy amíg meg nem találják a tulajdonost, biztonságba helyezik a drágaköveket.

13. Az élet megy tovább
A repülőgép-szerencsétlenség következtében eltűnt Jeanne miatt érzett fájdalom ellenére az élet folytatódik a szigeten. Nicolas minden barátja azon van, hogy megvigasztalja a fiút, csak Laly van meggyőződve arról, hogy Jeanne még él. Jimmy és Benedicte rádöbbennek, hogy milyen törékeny a boldogság és úgy döntenek, együtt maradnak. Időközben Hugóhoz látogató érkezik, egykori szeretője, Audry, aki Nicolas miatt érkezik a szigetre. Helenet és Rudyt, akik egy zacskó gyémántot találnak, gengszterek üldözik, s Rudyt túszul ejtik.

14. Váratlan fordulatok
Jeanne tragikus eltűnése a repülőgép szerencsétlenség következtében rányomja az bélyegét a szigeten élők hangulatára. Jimmy megkéri Benedicte kezét és Christian bevallja Johannának, hogy még mindig szereti, de senki nem tudja elfelejteni a drámát, ami történt. Nicolas mozgósítja az egész társaságot, hogy megmentsék Rudyt. A kaland után Nicolas megkéri Helene-t, töltse a kunyhóban az éjszakát, hogy ne legyen annyira egyedül.

15. Magánéleti válság
elene állandó jelenlétének köszönhetően, Nicolas fájdalma Jeanne tragikus eltűnése miatt enyhülni kezd. Benedicte és Jimmy kapcsolata most már tagadhatatlanul válságba került, Benedicte nem érzi jól magát Jimmy mellett. Egy gyenge pillanatában ezt be is vallja Johannának. Jimmy, aki erről semmit sem sejt, visszautasítja egy fiatal ügyfele közeledését. Laly még mindig bolondul Christianért.

16. Mentőakció
Helene-nek hála, Nicolas túlteszi magát Jeanne tragikus eltűnésén. Barátjuk, Jose kimondhatatlanul örül, amikor kilesi őket, és látja, hogy csókolóznak. Jimmy és Benedicte kapcsolata viszont egyértelműen válságba kerül. Benedicte úgy dönt, hogy egy rövid ideig a lányok lakásába költözik. Jimmy, ha nehezen is, de elfogadja a döntést. Fiatal ügyfelük eltűnése egész napos elfoglaltságot ad a vízi sport telep működtetőinek.

17. Inkognitóban
Helene és Nicolas újra megízlelik a boldogságot, amiről azt hitték, hogy örökre elvesztették. Nem tudják, hogy Jeanne életben van és inkognitóban visszatér a szigetre. A nő, akiről Jimmy azt hitte, hogy eltűnt a tengeren, megjelenik és bevallja, bosszúból játszotta meg az eltűnését. Jimmy, akit megtört Benedicte elköltözése, hagyja, hogy a fiatal hölgy elcsábítsa. Benedicte észreveszi őket és volt szeretője, Hugo karjaiban keres vigaszt. Hugón közben Audry és Eve Wattson is osztozik.

18.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: