Hol a Rufus? :D

Rufus szeret mindent kipróbálni. 😀

P1010334P1010335

P1010336

rufus

P1010338

P1010339

P1010341

Reklámok

76 hozzászólás to “Hol a Rufus? :D”

 1. puszilva Says:

  🙂 annyira aranyos 🙂 még jó hogy nekem is ilyesmik a cicáim, s így nem kell irigykedjek 🙂
  amikor így néz 🙂 az a mieink hóbortja hogy az ablakból néznek befele, az is haláli 😀

 2. SaiyaGin Says:

  “Ahova beférek, oda bemászok!” 😀

 3. Dinky Says:

  Ezt látnod kell, annyira cukiii!!! 🙂

 4. Elhaym Says:

  puszilva: Köszi. 🙂

  Dinky: Valóban az, köszi. 🙂

 5. puszilva Says:

  “TV-k megint keresztbe tettek nekem. Egyszer voltot szerda estéről áttették szombat délutánra, így ütközni fog egy másik kedvenc sorozatommal. Sőt a Viasat is most folytatja a DBZt, ami hétvégén szintén a kedvenc sorozatommal fog ütközni. Kettőt muszáj lesz majd a neten pótolnom.”

  A TV-k már csak ilyenek, ezért is vagyok úgy vele hogy csak nem jó tvbe nézni sorozatot, meg végül is semmit se hisz csak ismételnek. A DBZ-t folytatják de a neten fent van s azt megnéztem már tavaly.

  “Köszi. 🙂 Amint tudom meglesem. Sajnos abban az időben anyukám most pont mást néz, de 8.-n moziba megy este, így szabad lesz a TV. 🙂 Azt a rész nem hagyom majd ki. :)”

  Utána is olvastam, 8.án egy laza rész lesz, Sethet nyiffantják ki aki itt a földön bujkált.

  “Most pont van új Rufusos bejegyzés is. .:) Ha akarsz szavazhatsz is rá kedd éjfélig mindennap. Jó lenne, ha nyerne. :)”

  Hogy kell rá szavazni? 🙂 Lájkolni kell előtte az oldalt? Rufusos bejegyzések terén időrendi sorrendbe megyek, úgyhogy ide jövök át 😉

  Ma, a macskamama délután vitt a kiscicáinak egy ürgét, úgyhogy elvannak azok a macsekok mint a befőtt 🙂
  Ősz van. Már október, jól eltelt ez az év is.

  Amikor az email címedre küldtem képeslapot szülinapod alkalmából azt megkaptad?

 6. puszilva Says:

  Ma láttam a kiscicákat, szépen fejlődnek, csak olyan vadak mint a szél. Úristen, mihelyt megláttak elrohantak, s a kis huncutok a bála között szaladgálnak a pici részeken, haláliak.
  Igaz, most hogy megpusziltam az anyukájukat azóta is ég az ajkam, nem tudom, remélem elmúlik.. mondja is mindig az öregem hogy nem tanácsos kóbor ilyen macskákat piszkálni hisz ki tudja mit lehet tőlük elkapni s úgy látom ez is bejön, de még hátha elmúlik.
  Van, kifejezetten szuper hírem is,
  a Dongit ha akarnám tudnám nézni, hiszen, 1 hónap fizetett szabadságon leszek. Igen jól olvasod! 🙂
  Ha hosszabbítanának is, ezeket a csúsztatásokat nem lehetne kivenni stb. meg amúgy is mostmár változékony az idő, s úgy látom, a munka tényleg szabaddá tesz. Tudod, én alapból nem mentem szabadságra nyáron se, meg ha délután volt még túlóra stb. azt is lehozták csúsztatásba. Meg hétvégén is ment mindig az öreggel ha volt valami, s az ilyen őrzésre még több napot is adnak meg ha esik az eső nekik esőszünet, de tavasszal amióta őriztük a farmot az se volt úgy stb. így mostmár szabd vagyok mint a madár. Teljesen váratlanul ért, te vagy az első barátom akinek ezt leírtam.
  Most találó is az oldal címe, hisz azok a kiscicák is csak úgy bujkálnak s az a szempár. Na meg, a mi cicáink is olyanok, ők még a patkánynak állított csapdába is belemennek, Szerencsére nem lett semmi baj, de reggel el volt csapódva a patkányfogó, meg a deszka ami be lett ragaccsal kenve fel volt borulva, úgyhogy vagy a macska, vagy tényleg akkora a patkány, mert a tvben egyszer hallottam Ratzilláról, azok már nagyobb méretű patkányok.. :/

 7. puszilva Says:

  Szerencsére már az elmúlt, most bekentem szőlőzsírral, meg azután miután le lett alkoholozva már jobb sokkal.
  Idén nem főzünk pálinkát, de sok lenne, mert minap bátyáék több mint 2zsák hullott barackot szedtek össze a portánkról. Elajándékoztuk most, több mint másfél üst lett abból, igaz nem profitálunk belőle semmit max 2litert kapunk… De van most finom birsalmapálinkánk is, azt gazdibácsi hozta, máskor tojást, most ilyent is kaptunk. Macskák terén meg nem lesz semmi, oda is kellenek hisz mindenütt sok a rágcsáló stb. stb.
  Hogy megtudtam hogy szabd leszek, még a közérzetem is sokkal jobb lett.
  Szeretem amúgy a piát, nem vagyok alkoholista, de lehet közel állok hozzá.. Jó lesz ez a kis pihenés, sőt..
  Azt sajnálom csak hogy ilyenkorra mindig felfordulás van mert behúzódnak a rágcsálok, az ilyen túlméretezett patkányok meg kifejezetten felfordulást csinálnak. Tv terén, meg fogom nézni majd a Smallville 10.évadát. Igen, október közepétől 18.20as sávban az is lemegy s így végre azt is látom.
  Társkeresésről meg nem is akarok mit mondani, nem tudom, egyszerűen lebénultam stb. meg most olvastam a horoszkópomat, a sárga tv újságban amit mindig pénteken kapunk, megállt az eszem.. Pont azt írta.. Nem akarásnak lehet nyögés a vége, de most az akarással is ráfázhat stb. s tény is, hisz ha kiderül hogy hát … akkor nyilván már nem úgy tekintenek ránk hiszen tudjuk sokan milyen primitív faszopó gyűlölködők.. de majd lesz valahogy, ez az én magánügyem, plusz előbb utóbb úgyis kiderül.. Lehet másra célzott, hisz apukám itt a nagy mindenség, apjuk az mindig akar valamit. Mindenesetre jó lesz, mostmár nem kell aggódjak az eső meg semmi miatt, előbb is megérezhettem volna ezt az örömet amit még sose tapasztaltam az igazi szabadságot. Az iskola no komment.. 3napot csak hazánkban lehet, Romániában pl. 10napot igazolhat a szülő.. de az USÁban 1hónapot is.. Igen.. de látod már rég ne járok suliba s még mindig eszembe jut 😀

 8. puszilva Says:

  Voltam most a padlásunkon, ebben az a különleges hogy még sosem voltam ott.Sokat lomtalanítottak onnan az öregék, de volt még pár cucc onnan, pl. szép üvegek, nem is gondoltam volna hogy olyan szép piás üvegek is vannak nekünk. Meg ablak is volt, meg olyan ókori váza, a teteje volt letörve de az az ókori filmekben szokott lenni. Meg pár búra, kis doboz. Persze volt toll is ott ilyen amit a macskák hagynak a madárból..
  A Kilátás is szép onnan, A csodák birodalma 🙂

 9. Elhaym Says:

  Köszi, hogy szavaztál a facebookon. Ma is lehet megint. 🙂 Rufus mostanában egyébként csak teraszon hajlandó inni. Vigyáznunk kell majd nehogy befagyjon a vize.

  “Amikor az email címedre küldtem képeslapot szülinapod alkalmából azt megkaptad?”

  Sajnos nem. 😦 Legutóbbi mail, amit tőled kaptam az a Vikinges volt. Eltudod küldeni újra? Köszi, hogy gondoltál rám. Majd december 29.-én én is megleplek valamivel. 🙂

  “a Dongit ha akarnám tudnám nézni, hiszen, 1 hónap fizetett szabadságon leszek. Igen jól olvasod! :)”

  Ez jó hír. Pihenhetsz és még fizetést is kapsz érte.

  “Voltam most a padlásunkon, ebben az a különleges hogy még sosem voltam ott.”

  Még én sem a miénken. 🙂

 10. puszilva Says:

  “Sajnos nem. 😦 ”
  Kár, időzített képeslap volt, hát a szándék a fontos, Majd szerkesztek egy egyedit…

  “Ez jó hír. Pihenhetsz és még fizetést is kapsz érte. ”
  Végül is, azokat a napokat ledolgoztam már hisz volt sok csúsztatásom 😉 Akkor lesz rossz ha meghosszabbítanak, mert akkor ismét bele kell jönni.. 😀

  “Még én sem a miénken. 🙂 ”
  Egyedül én se mertem volna felmenni, de apa fogta a létrát. Stb.
  Jó volt a padláson lenni, legalább gazdagodtam egy kis élménnyel.

  Hogy vagy egyébként? Igen, megjöttek a talaj menti fagyok, de hát ősz van.

 11. Elhaym Says:

  Szerintem is a szándék a fontos. 🙂

  Igen, szabi után mindig nehéz újra munkába állni. 🙂

  Ha sikerülne megnyerni a könyvet, akkor végre valami jó is történne mostanában. Olyan jó lenne valaminek nagyon örülni.

 12. puszilva Says:

  Ne aggódj vezet Rufus 😉
  Megkaptad a képet? Nem került sok időbe, de mondom tökéletes hisz rajta vagyok én is 🙂
  Érdekes, hogy ki lett gazolva a paszuly egy hét után egyből virágzik is. Igaz a paprika is a kigazolás hatására virágzik. Azt a paszulyt anyus azért vetette hogy hátha lesz még valami belőle, de szerintem már nem biztos hogy lesz valami, hisz most péntekre mutat fagyást s akkor a virágok meg lefagynak..
  Szuper ez a szabadság, amúgy is ki kellett volna venni mostanában a rossz idő miatt többet stb.. így meg a legszuperebb.
  Van egy mondás, s igaz is, mert most megkérdeztem anyut s tényleg mondja ő is hogy azért ültette hogy hátha bejön, sokat akart a …
  Nem is tudom hogy ezt a felszabadult időt mivel is töltöm, csak megérte jó időben plusz napokért menni.
  Telik az idő ha csinálok valamit ha nem. Úgy el telik majd ez a kis idő hogy hú..

 13. puszilva Says:

  Az a baj, hogy mindig van valami :/
  Most akartam videókat csinálni, így a youtubera, s látom hogy nem működik a webkamera 😦 Még csak be se kapcsol nem is világít 😦
  Kár, de látod, ez a baj az élettel, sose úgy megy ahogy te tervezted..
  Mikor nyertél ilyen nyereményjátékokon utoljára? Régen mi a Pepsivel nyertünk, de leírtam már , hogy fémbögrét meg cdt.
  Most vehetünk webkamerát, de lehet jó lesz, szerintem nem, mert az hogy még nem is világít annyi akkor.. de mindig van valami már megszokhattuk..

 14. puszilva Says:

  Nos jó hírnek jó hír, hogy most délutánra fogott patkányt a pulikutyánk, egy méretes példányt, gyakorta a patkányfogó fogta csak észrevette kutyuskánk s kihozta. Igaz egy pár hónapja meg a szemem láttára jött át a bőröstől a patkány.. ez van.

 15. puszilva Says:

  Úristen! 😮 😮 😮
  Ma, totális patkányfogás volt!!!
  Az összes csapda fogott!!! 😮 😮 😮
  2patkányfogó s a ragacs is, 3patkány mára virradóra! igaz a ragacsban csak egy kicsi patkány volt.
  Ha a tegnapit is beleszámoljuk, hirtelen 4patkánnyal kevesebb.
  Most egyébként tipikus őszi idő van. Tegnap csak a szél fújt meg ki-ki sütögetett a nap, de ma be van borulva köpköd is picit az eső, meg ugyanúgy fúj a szél. Ma lenne a nagyvásár, de így hogy ilyen idő van nem megyünk, amúgy is csak körül akartunk nézni , meg megfázott bátya s most majd neki kell venni gyógyszert, mindig van valami. Most továbbítottam azt az üzenetet amit a képeslapról kaptam, csak hogy lásd tényleg küldtem képeslapot… 😛
  Tegnap amúgy a szomszédoknak, vagyis csak két személynek csináltam önéletrajzot, annak aki Romániából költözött ide meg a munkatársának. Igaz már mondtam itt lakni csak lakik ugyanúgy ott dolgozik. De azért jönnek át külföldről lakni ide mert itt olcsóbbak a házárak.. Lehet az időjárás miatt húzódtak el a patkányok.. vesztükre 🙂
  De amúgy is annyi patkány van hogy szörnyű.. 😦

 16. puszilva Says:

  Ide meg leírom mi is van. Hát az van ma reggelre már ,mint sejthettük nekem is fájt a torkom. Ilyen most is az időjárás, ha nem lett volna ez a lehetőség hogy ez a hónap szabad, akkor is az ilyen idő miatt nem lett volna teljes hetem hisz ilyenkor már csak nem lehet úgy kint lenni.
  Az időjárás miatt húzódtak be ezek a rágcsálók, itt a lakásban is vannak egerek. Most látta reggel hogy a konyhából szaladt egy drága a folyosóra, igaz nem új, hisz tavaly vagy mikor is milyen szépen lemásztak a plafonról az egérkék s akkor részletesen beszámoltam erről. Igaz, még jó hogy nem a lakásban vannak azok a patkányok.. Nem is lennének ha mindenki megfelelően irtanák őket, itt a patkányokról beszélek mer azok a rosszabbak.. a velünk szembeni cipős nem írtja őket.. hát ez van.. Mindenesetre, egértanya 😀 kész vicc. Pár napja itt a lakásban apa meg én is hallottunk egércincogást, de anya azont biztos félrehallottunk valamit.. habár, ez múltkor is így volt, tudod bementünk a műhelybe, s láttam hogy a patkánylyukba van valami, azont biztos az öregék tömték be, nem is mondtam az öregéknek semmit, erre pár nap múlva mikor az öregék észrevették, ahogy sejtettem a patkány vitte azt a táskát a lyukba.. Szörnyű.

 17. puszilva Says:

  Mostmár, az időjárás s jó. Ma fáztam, s láttam már nem volt húz fok a szobában csak 18 , odakint meg 8°C mutat az időkép. Mostmár megy a gáz, délután egy kicsit megcsapattam a konyhaival lett is jó idő tudtam is pihenni, most meg a szobába megy a konvektor, csak egy kicsit lesz , de akkor is, mostmár jönnek a fagyok is stb. szörnyen lehűlt az idő, lesz, lesz melegebb is, de már nem lesz 20°C odakint, max megközelíti.
  Ha voltál az időképen, olvashattad, már a Marsnál jár az ISON. A legközelebb pont a névnapomon lesz a Földhöz. De most novembertől már szabad szemmel is látható lesz. Már nem megy a konvektor csak amiatt lett bekapcsolva hogy működjön, mert nem tudták délbe bekapcsolni bátyáék.
  Kár, hogy ez az ősz ilyen szar, tavaly mesés őszünk volt. Tanúsíthatom, november közepe/vége táján, tehát akkortájt volt ilyen idő mint most.. Pff.
  Nem panaszkodhatsz, mostmár történt jó is az életedben. Szerintem nekem is fog. Nagyon igaz az, ami most az ismét aktuális Dongiban elhangzott, aki belül nemes az egy nap igazi nemes lesz.. Nem biztos, de itt gyakorta a gyakorikerdesekről szedett meleg barátaimnak rendezettek az anyagi körülményei sőt.. úgyhogy érdekesen igaz ez a mondás.. Nem várok én milliárdokat hiszen a pénz nem jelent semmit.. többet ér a szeretet a családi kötelék stb. igaz annyi hogy ha nincs pénz akkor éhen halunk stb. de hagyjuk is ezt.. azt remélem hogy velem is történik valami jó, igaz mindenki messze lakik tőlem, de maholnap talán én is boldog leszek. Viszont, sok szuper dolog van az életben, ami egy nap velünk is megtörténik, csak nem vesszük észre mert az élet olyan mint az időjárás változó, vannak, kellemes s kellemetlen időszakai..
  A Társkeresés is azóta van mióta felismertem hogy csak szükséges , kell az embernek minden téren. Viszont, most fájva gondolok abba, hogy mi lesz ha tavasszal az a fura álmom is megtörténik, s ugyanúgy mint a cicákat őt is elveszítem, az lesz majd számomra a végső tragédia utána már nem hinném hogy összeszedném magam…

 18. puszilva Says:

  Sajnos, az egerek itt vannak a lakásban.. Most bedugtam ide mellém a Riddexet,
  de este nem lehetett aludni normálisan, mert itt kótogott az egér, hol az ágyam alatt hol a polcon.. 😦
  Ilyenkor persze felsóhajtottam, hol a Mircus.. Mert eddig 2x volt rá példa hogy amikor behoztam a cicát fogott egeret, régen volt már, de egyszer Farkatlan, meg egyszer Csuporka is fogott a lakásban egérkét. Az, hogy ilyen invázió van megszokott erre az időszakra, csak akkor is szörnyű 😦

 19. puszilva Says:

  Annyit értem el ezzel az ultrahangos kütyüvel, hogy előjött az egér, ott ugrált a ablakpárkányon a folyóson….
  igaz már beszaladt az ágy alá a folyóson, de behoztam a cicát, hat dolgozzon egy kicsit, habár ha ügyes lettem volna leütöm az egered, de énrám rájött a frászkarika s nem csináltam semmit, pedig lehetett volna.

 20. puszilva Says:

  Most tudtam meg, hogy pár napja, bátyámnak lelopták a bicajáról a villogókat… Ez van… Ezért is jó hogy most nem megyek mert így az én biciklimről tette át őket. Ilyen világban élünk sajna.. nem újdonság…

 21. puszilva Says:

  Délután egy patkánnyal megint kevesebb, vagy a kutya fogta, vagy valahonnan szerezte.
  Az egér meg csendben van, kész vicc, egértanya a porta, a műhelyben patkányok, a házban egerek vannak, hát ilyen egy átlagos vidéki porta..
  Az ősz, meg jól éreztük hogy hideg, olvastam hogy itt hideg rekordok dőltek, s lehet még hétvégén fokozódik a -5°Cvel..
  A tvben mindig van valami, ja tényleg a cica fél az egéről, amikor behoztuk még ő volt sokkban, de ez megszokott hiszen ő ahhoz szokott hogy kézhez kapja a kaját.. Mostanában egyébként sok Galamb kiül a kerti kerítésre, most nincs aki lelője őket 😀

 22. puszilva Says:

  Na, két egérrel kevesebb. Itt a szekrény melletti fogó fogott, meg kint a ragacs egyet. Több is van, sőt, tudjuk hogy sokkal több van, de pl. a gáztűzhely mögötti fogó valamiért előbb elcsapódik a kelleténél.
  Mostmár csak meg kell egy kicsit a levegőt csapatni, de 10perc se kell s fel is van, hisz itt a gáz s az egy gombnyomásra adja is a hőt.
  Most sok kicsi bejegyzésem van 😀 De van Rufusos oldal bőven 😉
  Amúgy, pár hete volt, itt Puncus az ágyon, elmondhatjuk hogy ő Rufus legfőbb riválisa 😛 A Cicáink is ugyanolyan aranyosak, de a Pulikutyánk is aranyos, habár mindegyik állatban megvan a maximális aranyosság, csak a kép miatt mondtam 😉
  http://indafoto.hu/barcsa

 23. puszilva Says:

  Nem kettő, hanem három egérrel volt kevesebb….. 😀
  De, mint mondtam, tavaly is meg akkor is nem 3 hanem 10X-20X több egeret ki lehetett fogni, s még keveset is mondtam..
  Úgyhogy ez egy egértanya szó szerint 😛
  Milyen fura, most minden perceben írok 😀

 24. puszilva Says:

  Mostmár nemsokára csinálok már egy blogot, mert rám fér 😀
  Viszont, kis jelentéktelen dolog. Hallottam, tegnap karambol volt,nem sérült meg senki se, de azok csinálták munkaidejükben akiknek a gyereke biciklivel nekiment annak az autósnak akik miatt Olaszliszkai esethez hasonlítható ügy volt…
  Megborotválkoztam, ,mert ha tovább hagyom nem tudtam volna borotválkozni, most két hétig nem borotválkoztam. Mondjuk én mivel még fiatal vagyok szakállal is jóképű vagyok. 😛
  A bolgom meg akkor lesz amikor lesz kapcsolatom.. Igen, a fogamat le kell majd emiatt ecsetelni, mert tudod valamiért vagy sav vagy mi miatt le van kopva a zománc, s hogy ne ijesszem el a hercegem, illetve ez más miatt is van, hisz hogy néz az ki hogy nem tudok úgy vigyorogni mert…. Meg lehet látni is, csak jobb képű úgy az ember ha a fogai is szépek.. Csöves módon, nem szoktam őket mosni,:P Igen, észrevettem aki mossa annak több problémája van a fogával stb. s tényleg nincs is olyan sok lyukas fogam 😀
  Viszont, tény ami tény változtatni kell ezen is, eddig nem volt időm rá stb. de csak kell időt szánni erre is, ha nem is magam, legalább a jövőm kedvéért. 🙂
  Jó idő volt ma, viszont, durva hogy hideg rekordok dőltek, Nógrád egyik kis településén -9°C volt.. Itt nálunk is volt -2°C s el is fonnyadtak a növények egytől egyig.. Úgy emlékszem, hogy tavaly meg novemberbe megdőlt a meleg rekord is, mert a tavalyi ősz egységesen szép napos idő volt, s tavaly ilyen idő csak november második felétől volt.. Jövőhéttől, ha nem is 20, de 18°C lesz.
  Már nem kell sok idő s kész a kecskefarm, le a kalappal a kormány előtt, ennyi munkahely nem létesült évek óta.. Persze, azért mérges vagyok egy szinten rájuk mert ugyanúgy nem lehet a bűnözők ellen tenni semmit mert cigányok, illetve ha van is minimális változás, a fő baj az, hogy úgy állnak a témához, hogy most sokkal több juttatást kap aki gyereket vállal így megint azok.. holott, ha azt nézzük, hogy az utóbbi évtizedek alatt közel 2millió ember hagyta el hazánkat nem is csökken hazánk népessége… Csak a vicc kedvéért lehetne szélsőségesebb pártra szavazni, de úgyis igaz a mondás.. járt utat járatlanért nem érdemes elcserélni..
  Mivel a MIÉP(Jobbik) szűz párt ezért nem lehet rájuk alapozni, tény, hogy a kormánynál az is bosszant hogy elmaradt a felelősségre vonás s azok a kommunista politikusok nem ülnek dutyiban, illetve részvagyonelkopásban se részesültek.. Ha azt nézzük, nem is érdemes ilyen jelentéktelen dolgokon kiakadni, de akkor is.. Viszont, én jobban örülnék neki ha a második legerősebb párt lehetne s akkor csak tanulhatnának még picit stb. de a baj az hogy azoknak a kommunistáknak túl nagy a hatalma, azért nem volt felelősségre vonás mert akkor már be is jött volna valami hadsereg stb. ,de hallod, Baján az időközi választások eredményét érvénytelenítették mert elvileg megsértették a kampánycsendet.. de nem is a fidesz hanem az mszmpsek… Majd lesz ahogy lesz, ha úgy nézem, idő függvényében úgyis fog erősödni a Miép, De akkor is, ez a jelenlegi kormány csak jó, ebbe e pár évben csak többet csinált mint abban a 10évben… Napelemgyár,Kecskefarm stb. Ja meg itt a faluban is több mint 300ember van foglalkoztatva, ilyen sok még sose volt, akit tudtak behívtak erre a közmunkára.. S csak jobb, mert az csak közvetlen itt van. Költözni munka miatt nem lenne értelme, illetve több állást csak úgy tudsz ha van hozzá megfelelő kapcsolata az embernek, de elég durva hogy mire felteszik már betelt stb. meg az expresszen is mutatja, annyian megnézték már a friss hirdetést is hogy egyszerűen esélytelen. Most a szomszédnak keresek állást, 30hírdetésre csak egy válasz jött, úgyhogy ez van….

 25. puszilva Says:

  Este ugyanúgy nem lehet már átaludni normálisan az éjszakát mert rajtunk ugrálnak az egérkék.. Fogott este is az egérfogó, de annyi van mint égen a csillag…

  Írtam az Egértanya filmhez is:
  http://forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=8761

  Természetesen, a műhelyben meg a patkányok szarakodnak.. hiába lett kifogva már vagy 5, vannak , bement reggel apjuk s mondta hogy szétfúrt megint mindent meg széthordta a krumplit…

  Az egérkék még tűrhetőek, mert minden évben vannak, csak hozzá kell szokni hogy ilyenkor bejönnek..
  A patkányok nagyobb kárt csinálnak…

  Igaz, egérfogót is kellene venni mert valamiért már pár nem úgy működik, pl az egyik az 6x elcsapódott de egyszer se fogott.. meg 2-3 ultrahangos kütyüt is kellene még venni… a lefedettség érdekében.

 26. puszilva Says:

  A Romániai tv még mindig ad sok alkotást, most a Csuncsu úrfi életéről szóló tavalyi alkotást adják…
  Írtam a tvnek, meg a múltkor a petíciót is aláírtam.. de nem hinném hogy lesz változás, max akkor amikor engem neveznének ki az Mtva műsorigazgatójának..
  Ha van valami szólj, illetve erősebb mozgalomra van szükség, úgy ahogy a cicád nyert, úgy fel lehetne a tv adók, itt főleg pl. viasatra gondolok stb. olyan adókra akik nézik valamibe a nézőiket, de kell valami mozgalom, Gyűjthetnénk aláírást is..
  Igaz, ha emigrálok Romániába ezzel nem is lenne gond.. de akkor is, hiányzik.. Nagyon kiakaszt, hogy a szomszéd ország megállás nélkül ad ilyen alkotásokat, itt meg úgy kell kikönyörögni.. :/

 27. puszilva Says:

  Este nagy patkányroham volt, 3 új patkánylyuk van, egy volt pedig.
  Most be is lettek tömve a lyukak, 75%ban én tömtem be őket kis tégla meg a maradék föld.. de az a baj hogy úgyis kifúr mellette..
  Nem tudom mit is kellene csinálni, de LOL 😀 Szegény műhely 😛

 28. puszilva Says:

  Most délután is fogott az egérfogó.
  Megvettük a webkamerát, 3690ft, de az a baj, hogy nem is a webkameránkkal volt a baj, valami geci program letiltotta, most telepíthetem újra a windowst.. Majd anya akar még új szemüveget csináltatni, ma nem tudott már mert 2től zárva volt a szemvizsgálós s a Tescoba csak úgy akarnak csinálni hogy előtte megnézik mennyit változott a szeme, így kedden oda is vissza kell menni..
  Ez a webkamerás ügy.. gáz, tudhattam volna..

 29. Elhaym Says:

  “Megkaptad a képet? ”

  Igen, nagyon nagyon tetszik. Egy szép cica, meg egy könyv nagyon jó párosítás. 🙂 Köszönöm. 🙂

  “Mikor nyertél ilyen nyereményjátékokon utoljára? ”

  Szavazós játékon eddig sosem. Sorsolásoson többször is,

  Én egy jobb mobilt szeretnénk majd a jövőben. Jó lenne videókat készíteni Rufusról.

  “Az összes csapda fogott!!! ”

  Ez jó hír. 5 éve nálunk egy egér család költözött be a lakásba. Nem volt egyszerű őket elkapni, macskákat nem érdekelte az egér.

  “nekem is fájt a torkom. ”

  Jobbulást.

  “szörnyen lehűlt az idő”

  Sajnos. . Rufus meg csak a teraszon hajlandó inni. gyakran kell cserélnem a vízét, nehogy hideget igyon.

  “Nem panaszkodhatsz, mostmár történt jó is az életedben. ”

  Remélem ez így is marad és nem történik semmi rossz.

  “velem is történik valami jó”

  Én is remélem. Az pl. már jónak számít, hogy megismertük egymást.

  “A tvben mindig van valami”

  Igen, Ma lesz az Éhezők viadala is. Könyvet olvastam, kíváncsi leszek milyen lesz filmben.

  “a cica fél az egéről”

  Mai cicák már csak ilyenek. Vagy barátként néznek az egérre, vagy félnek tőle.

  “Most sok kicsi bejegyzésem van :D”

  Nem baj. 🙂

  “http://indafoto.hu/barcsa”

  Nagyon aranyos ő is. 🙂

  “Mostmár nemsokára csinálok már egy blogot”

  Jó terv, én biztos gyakori olvasó lennék. 🙂

  “Csuncsu úrfi életéről szóló tavalyi alkotást adják…”

  Ezt az M1 is leadhatná, nagyon érdekelne.

 30. puszilva Says:

  “Köszönöm. :)”

  Nincs mit 🙂

  “Szavazós játékon eddig sosem. Sorsolásoson többször is,”

  Mindennek eljön az ideje

  “Én egy jobb mobilt szeretnénk majd a jövőben. Jó lenne videókat készíteni Rufusról.”

  Nekünk most 2 oylan mobil van, mert bátyáé nem volt jó s vet egyet használtan, aztán meg meg lett csináltatva a régebbi is. Biztos hogy aranyos lenne, mint ahogy az enyémek azokon a videókon 🙂

  Most, magamról fogok majd videókat készíteni. Azért akartam új webkamerát, jó is, csak eggyel feljebb kellett dugni. Sajnos, újratelepítettem a gépet s végtelen sok munkát csináltam hisz most nincs hang stb. :/ de megoldjuk..

  “Ez jó hír. 5 éve nálunk egy egér család költözött be a lakásba. Nem volt egyszerű őket elkapni, macskákat nem érdekelte az egér.”

  Ma elvileg késő délután fogott egyet Mirci, de nem kizárt hogy az volt amit kivettünk a csapdából..
  Hiába fogott az összes csapda, van ugyanúgy patkány , tegnap este egy lyukból lett 4.. Egerek terén is este ugyanúgy vannak, itt nálunk nem egy család van..

  “Jobbulást.”

  Köszi, megvolt 🙂

  “Sajnos. . Rufus meg csak a teraszon hajlandó inni. gyakran kell cserélnem a vízét, nehogy hideget igyon.”

  Nézetm az időképen, nagyon jó hírem van ilyen téren, jövőhéten már kimondottan jó idő lesz, 20-21°C a legmagasabb nappali felmelegedés, nem 6-10°C mint most több napig..

  “Remélem ez így is marad és nem történik semmi rossz.”

  Én is remélném, de már felnőttem, amikor nem számítunk rá úgyis lesz valami ami nagyon rossz lesz 😦 de remélem több évig nem.. most van 1éve hogy Kiscicc meghalt 😦 2éve meg Maszatka 😦 Persze azon a tavaszon meg Ifj. Csupri 😦 nincs értelme sorolni, ez mindig adott.. :/

  “Én is remélem. Az pl. már jónak számít, hogy megismertük egymást.”

  Remélem én is, igen, de az internetnek köszönhetjük. Ilyen téren jobb is az internet hiszen hasonló érdeklődési körű emberekkel a legjobb megserkedni.

  “Ezt az M1 is leadhatná, nagyon érdekelne.”
  Igen, sok olyan sorozat lenne… de ha azt nézzük, még ez a műsorigazgatóság lesz, örüljünk ha évente egyet-egyet leadogatnak.. Lásd. pl azokon a Román adókon mindig van ilyen alkotás, ez el is árulja a hazai csapat hozzáállását…

 31. puszilva Says:

  Ma reggelre is fogott az egérfogó, patkányaktivitás nem volt, ahol én betömtem a patkánylyukat nem fúrt ki. Csak jobb a képfelbontása az új kamerának, s van mikrofonja ami ugyanúgy jó.
  Nem kellett volna újratelepíteni a gépet, de jól van az, ez is meg van oldva s kész.

 32. Elhaym Says:

  “Biztos hogy aranyos lenne, mint ahogy az enyémek azokon a videókon :)”

  Igen, meg jókat is lehetne rajta nevetni. 🙂

  “jövőhéten már kimondottan jó idő lesz,”

  Szerencsére. Ma is nagyon jó idő volt.

  “az internetnek köszönhetjük. ”

  Az nem baj. Amikor nem volt netem, akkor barátaim sem nagyon voltak. Valószínű tizenéves koromban ezért is voltam depressziós. Rossz, amikor azért kiközösítenek, mert más voltam, mint a többiek. Ők bulizni szerettek, én olvasni. Ők már szexeltek, én 18 év alatt nem akartam stb.

 33. puszilva Says:

  Értelek. Egy normális ember 18éves kor alatt nem is csinálja, ha csinálja is legyen minimum 17éves… Azok akik olyanok azok olyanok is. Csináltam délután új facet. Hát látod ahhoz képest hogy 3690ft volt a kamera jó a képe. Ha van kedved tudunk facen csetelni, de most azt várom hogy majd rám ír valaki 😀
  Ha nincs net, igaz barátot nem tudsz úgy találni.. Mert tudod nem látsz a fejébe stb. ez meg csak jobb, ez a xxi század.
  Érdekesség, hogy az új facembe 56os szám is ott van, nem én írtam a gép adta ki s mégis milyen érdekes hogy anyukám 56’os évjárat.

 34. puszilva Says:

  Az a jó hogy nagyon jó idő lesz mostmár, igaz ez a múlthét kifogott rajtunk, apjuk is télikabátot húzott.
  Sajnos, nem éppen édesen indult a nap, a paprikába amit elővetem, egy mutáns hernyóval keresztezett kukac volt vagy nem is tudom, csak azt hogy elment a kedvem a paprikától…
  Viszont, este egy hatalmas baromságot álmodtam… 😀 Majd mindjárt leírom a gyakorira onnan meg majd kitárgyalom mikor megtudtam a jelentését.. Durva 😀

 35. puszilva Says:

  Igaz már facen is beszélünk, de írom.
  A FilmMánia most ad egy országos tv premiert. Pont olyan témájú filmet amit nagyon sokan szeretünk. egy kínai családi film:
  http://port.hu/jackie_chan_es_a_kung-fu_kolyok_xun_zhao_cheng_long/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=33571706&i_topic_id=1

 36. puszilva Says:

  Tegnap műsorzárásig adtak ilyen japán stb. ázsiai filmet, de azt még megnéztem, végül is átlagos bejelezése volt a gyerek aztán találkozott Jackie Channel stb. mindenesetre aranyos kis filmecske volt, olyan hullámban mint ahogy ezek a filmecskék szoktak lenni, na meg premier volt ami országos is volt..
  Mostanában, az egérfogó hajnalba fog.. múltkor 04.30 most ma 05.33kor fogott az egérfogó.
  Ma 8.a van azaz ma nézel bele a csillagkapuba, remélem tetszeni fog 🙂 habár egy lájtos rész lesz most csak. De attól függetlenül szerintem az évszázad egyik legjobb tv sorozata.

 37. puszilva Says:

  Ma, 11.45kor megjöttek a kecskék. Kb. 200db, 1óra kellett még lepakolták őket.
  Úgyhogy mától végre teljes egészében kecskefarm a kecskefarm. 😀
  Az, hogy mi lesz belőlük ők tudják, hátha bejön. Ha nem, már azért is kellett ilyen farmot csinálni mert a Lord Majornak alapból az vezetékneve..

 38. puszilva Says:

  Nos, sajnos az egerek elözönlenek minket 😦
  Most délután fényes nappal is itt ugráltak a szobában, meg is fogott egyet az egérfogó, de még mindig van, nagyon nem jó, főleg az hogy láttam itt a függönyön mászott meg az egyik itt a lábamra ugrott.. De ez van.. :/
  Az a jó hogy mostmár sokkal többet fogunk beszélni, ez egyáltalán nem ártott 🙂

 39. puszilva Says:

  Van még mindig egér, s lesz is mostmár.
  Apát meghosszabbították, igaz nem 8 hanem 6órásban.
  Rólam még nincs információ.
  Ez a társkeresés téma elég gáz… de az majd megoldódik..
  Nehéz nekem minden téren, de egy nap csak megoldódik minden.
  Nem tudom mit hoz a jövő, igaz félek.. de majd látjuk..
  Mostmár intézni kellene a jogosítványt, mert csak úgy lesz előrébb a társkeresés téma.
  Ma megint szomorkás idő volt de ez van..
  Apjuk mostmár maradt tanyagazda. Igaz mehetne már nyugdíjba is.

 40. puszilva Says:

  Nos, az a jó hogy szuper az időjárás. Viszont, úgy néz ki ránk mérték a 10csapást :/ Elárasztották a lakást, vagyis a folyosót a Harlekinkaticák… Minden nap történik valami.
  Egyébként, igaz már írtam, de elsősorban a Dongi ismétlését amiatt se nézem, mert attól tartottam hogy úgyis meghosszabbítanak s akkor már jövőhónapban nem tudnám nézni.. Végül is nem maradok le semmiről mert csak ismétlés, persze ugyanolyan izgalmas mint akkor ma vetettem egy apró pillantást rá. A Román tv azért is jó, mert ha nem is tudod mit beszélnek ott van mindig ilyen dél-koreai sorozat…
  Furcsa lenne ha mondom pont engem nem hosszabbítottak volna meg… szerintem én is mag vagyok csak nincs még információ úgy mint a tv műsoroknál ugyanígy van..
  Mostmár kávét is főzök.. kell is mert csak rákaptam, tagnap ittam az időjárás miatt amúgy is kellett mert csak jó néha . igaz én jóm meg szoktam húzni , ilyen terén persze az energiaitalban több koffein stb van de ez van.
  Az ismerőseim közül egyelőre csak nővéremet ismerem személyesen, de ez majd fog változni..
  Igaz, már tudom hogy lehetnék öngyilkos.. de nagy hülyeség lenne.. attól félek nem úgy jönne össze… Van rovarirtó vegyszer B58 ilyen gyomorméreg vagy mi… most attól vagyok kicsit rosszul mert az imént azzal vegyszereztem le azokat a bogarakat s csak ment a szemembe. .de jól vagyok remélem nem lesz komolyabb bajom..

 41. puszilva Says:

  Amúgy, természetesen én is lettem hosszabbítva, annyi hogy 6órásba, májusig.
  Az, hogy mi lesz a társkeresés témával nem tudom, majd lesz valahogy…
  Sajnos, csak kellene egy kiscica vagy mi mert nem érzem jól magam szükségem van valami erőre..
  Csak jó volt hogy így volt egy hónap pihenésem, kellett is, igaz sajnos nem sok hasznát vettem, de lehet még lesz valami fontos esemény..

 42. puszilva Says:

  Érted, azért lett kecskefarm, igaz már lehet írtam, mert a kecsketej a tehéntejnél majdnem 4X drágább tehát megéri..
  Sajnos, ahogy sejtettük, nem lehet ezektől semmit se csinálni… 2kecskét már elloptak, illetve azóta már 35liter tejet is eltüntettek..
  Így is kevés tej van stb. meg drágább is s mégis.. Mindenesetre ők tudják.
  Az volt amúgy a bajom, hogy megint szembesültem hogy akibe beleszerettem foglalt lett.. De rájöttem, majd megtanulok vezetni lesz jogsim s utána már csak fel tudnék szedni valakit.
  Tavasz óta volt facem, de a régit azt ismerkedésre használtam,
  majd lesz valahogy, igaz nehéz időket élünk, egy cicát csak kellene hozni de sajnos a kiszemelt cicáim azok vadak nagyon.. Meg igényt tart a tanya rájuk, hiszen ott még inkább van egér stb.

 43. puszilva Says:

  Meddig szoktál tvt nézni? Hétfőn nézel valamit?
  Mert, a FilmmMánia, az minden hétfőn ad távol keleti felmeket. Igaz tegnap nem 20tól hanem 22től, de belenéztünk s nagyon szuper volt, Ip Man volt a címe, utána még egy Jackie Chan veled egyidős film jött volna, de néztük ezt a 2008as filmet, ami egy kungfumesterről szólt. Ha nem is sorozat, de nagyon szuper kikapcsolódás.
  November közepéig, vagyis csak 8.áig 18.20-19.20 között nem leszek gépnél mert adják a Smallville 10.évadját. Mivel itt már konkrétan Szupermen, ez a legszuperebb évada. Persze az utolsó évadai mind jók, az első évadaival nem volt nagy probléma csak akkor még a tinédzserkoráról szólt s tudod milyenek azok a sorozatok 😀 Itt már viszont ismerni lehetett, vagyis mikor már Kriptoniakkal harcol az is.. de akkor is, itt már az az évad jött amit egyszer sem láttam még. Mert tavaly 22órakkor adták s nem mindig láttuk. Nem a semmiért a leghosszabb sorozat a Smallville, igen úgy mint a csillagkapu ez is 10évados, így a leghosszabb képregény adaptáció is. A sorozatot mint utólag észrevettem, színesítették a régi, eredeti szupermenben szerepelt színészekkel, pl. a régi szupermen is felbukkant az elején tudós vagy ki volt aki tudott mindent Klarkról mert olvasta az üzenetet amit érkezésekor küldtek a földre. Viszont, aki akkor Lanát alakította, a Mártát Klárk anyukáját alakította sok sok sok részen keresztül.
  Cicák terén, kár hogy nagyon vad a kiszemelt példány, pedig aranyos, s jó is lenne, a nevét is kitaláltam Celestis lenne a neve… de csak lenne.. mivel túlságosan vadak így nem lett ebből a macskahozatalból se semmi. Amikor még nagyon picik voltak el tudtam volna hozni de az meg önkínzás lett volna néhány hetes kis csöppséget idehozni..
  Pont amiatt nem is néztem most a Dongit, mert ha meghosszabbítanak akkor nem látom már két hét múlva.. s 60résszel 3hónapig tart.. Csak jó hogy hosszabbították az embert, viszont azt sajnálom hogy nincs több testvérem.. Mert annak idején nem kaptuk meg hiába voltunk 3an testvérek a Szocpolt mert 2gyerek már nagykorú volt.. holott akkor még Ili is velünk élt. Ha annak idején anyáék nem azt mondják hogy 2gyerek bőven elég akkor másképpen lennénk, de én is csak azért vagyok mert apukám az nagyon szeret szexelni (mái napig is egyébként 😛 ) s így.. mert olyan nem szedte már a fogamzásgátlót az a pár hét meg épp elég volt.. 😉 Mondjuk az itt a legeslegnagyobb különlegesség hogy pont apukám szülinapján van nekem is a szülinapom ^^
  Viszont, arra is feleszméltem, ha többen lennénk testvérek, nagy valószínűséggel nem unatkoznék amellett lehet ő is meleg lenen.. mert van olyan ahol az egyik meleg a másik biszex de az csak véletlen.. Most apáék csinálták ezt a bárdot már láthattad is róla a képet. Igen ők alkotnak mindig valamit, de minek 😀

 44. puszilva Says:

  Nálatok tegnap milyen idő volt? Nálunk, tegnap dörgött villámlott, esett is rendesen. Azért mondom, mert nővéreméknél egész nap sütött a nap, nálunk csak délután sütött ki.
  Nos, a szomszédéknak az önéletrajzait küldözgettem s kaptuk is tegnapelőtt 8kor a levelet hogy felvették őket Belgiumba az építkezésre, igaz tegnap délután vettem észre a levelet.
  A betegségek 70-80%a pszichoszomatikus. Igaz, ezt te is tudhattad, hisz annak idején a Dongiba is mondták hogy nagy stressz után biztos beteg lesz, Azért mondom ezek a koreai sorozatok amiatt is jók mert vannak benne aranyköpések.
  Reggel egérke ébresztett, pedig mostanában sokáig alszok reggel 8környékén bújok elő, most 7kor keltem miatta, be is dugtam a ridexet s 7.30kor fogott is az egérfogó ahol szokott.
  Sorol már a fokhagyma, most annyi idő után új helyre lett vetve hátha be is fog jönni, most így picivel több is lett rakva de szépen kisorolt. A Smallville azon sorozatok egyike ami anyát is leköti, s egy barátom is mondta hogy ő ugyan nem rajong az ilyesmi sorozatokért de kivételesen az lekötötte. Én is imádom, most a 10.évadot adják hát nagyon ott van, a titka az mint minden szuper sorozatnak.
  A bárdot csak jól kitalálták az öregék, tegnap ki is próbáltam. tárcsalapból lett csinálva de szuper.
  Ja tényleg, szegény kecskék… Ma 3kecske beteg döglődnek.. nem értenek hozzá az a bajuk.. no meg az hogy ott a széna meg minden megpenészedett mert alapból egy láprétre építették, igen védett területre végig ott jártak a környezetvédők meg lehet még meg se kapták volna az engedélyt.. de szerencséjük hogy a Hortobágyi nemzeti park jogásza a mi rokonunk, az unokatestvérem felesége.. így ezzel gondjuk nincs.. Ezt a farmot elvileg pályázaton nyerték. Ha azt nézzük hogy milyen drága a kecsketej csak megérte.
  Igaz, tegnap promóciós célból ingyen osztogatták a kecsketejet, 1perc se kellet s el is fogyott mert a bogyók valakinek több flaskával is adtak.. de így mi nem kaptunk mire szólt volna apjuk hogy menjen ki anya a piacra addigra már késő lett volna hisz tudod ami ingyen van annak nem kell 1másodperc se s elfogy..

 45. puszilva Says:

  A szénaboglyákra visszatérve; azért penészedett az be mert nem értenek hozzá. Nem lett volna szabad letakarniuk, de hát sík hülyék reménytelen esetek.. Ahhoz megint volt eszük hogy hozzápiszkáljanak a másik bicikliéhez, apa tegnap gyalog jöhetett haza mert kiszúrták a bicikliét de még a pumpához is odapiszkáltak.. Apjuk meg nem is bír gyalogolni így kiokádta a vacsorát este még egyszer vacsorázhatott. Mert, mostmár hamarabb megy reggel s este is visszamegy hogy ellenőrizze a fejést. Az állatorvos azoknál a kecskéknél meg arra tippel hogy valószínűleg bélférgesek.. lehet hogy öregek lennének?.. A három nagy szénaboglya közül egy nem penészedett be, a középső, amelyik nem volt teljesen letakarva éppen hogy csak a teteje. Igaz kis penész ott is volt ahol érte a nejlon, de az jól van. Úgyhogy itt a széna 2/3a azért ment tönkre mert hülyéket tettek oda, nagy nejlonnal teljes egészében nem lett volna szabad letakarni.. a pusztán sincs letakarva a széna s mégis megvan.. Lehet páran direkt hülyék s úgy akarják szabotálni a farmot, mert valamelyik cigány meg azonta hogy szét kellene osztani a kecskéket mert igényelték s nem kaptak.. Annyira … alakok egyesek hogy hú..

  Most nálad volt internet? Hiába voltam 7kor itt nem volt net, most 10órakkor jött vissza az internet :/ Gondolhatod milyen “boldog” voltam :S

 46. Elhaym Says:

  Most lesz mit olvasnom, de nem baj. 🙂

  “Csináltam délután új facet.”

  Örülök neki. Sokat nem vagyok ott fent, de azért gyakran el tudsz ott érni.

  Elmúlt pár napban nagyon kevés volt az időm, Kevés a napi 24 óra. Napokat ráadásul a mamám is megnehezíti. egyre elviselhetetlenebb. Ha nem ugrunk azonnal úgy, ahogy ő akarja, megsértődik, sérteget. Vasárnap délelőtt 9kor beront hozzánk, akkor tesóm és anyukám még aludt. Tesóm aznap reggel 5kor feküdt. Anyukám is három körül. Mamám ezt persze nem értette meg, szerinte lusták, Persze ő aludhat naponta 9 órát, más meg 4 órás alvás után már lusta, Nem azt kéne nézni, mennyi az idő, hanem azt ki mikor fekszik. Ma meg azon sértődött meg, hogy a futár csomagot hozott nekem. Mindennel baja van. 😦

  Beyond Two soult ismered?

  “Nos, sajnos az egerek elözönlenek minket :(”

  😦 Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön tőlük megszabadulni.

  “Elárasztották a lakást, vagyis a folyosót a Harlekinkaticák…”

  Ezek azok a katicák, amiknek a csípése mérgező?

  “Amúgy, természetesen én is lettem hosszabbítva, annyi hogy 6órásba, májusig.”

  Manapság már ez is nagyon jó hírnek számít.

  “Meddig szoktál tvt nézni? Hétfőn nézel valamit?”

  Ez változó. Most a Beyond two soul miatt többet tévézek.
  Hétfőn is az ment 21:30tól majdnem fél 12ig. szombaton meg emiatt voltunk fent majdnem hajnalig. X tartott éjfélig, aztán meg kellett várni, hogy elmenjen a vihar és utána jöhetett a családi program a Beyond two soul.

  “pont apukám szülinapján van nekem is a szülinapom ^^”

  Anyukámnak és a mamámnak is egy nap van. 🙂

  “Nálatok tegnap milyen idő volt?”

  Péntek és szombat viharos. aznap épp megtudtam nézni, amit akartam, aztán az adás is elment. Szerdán egész nap esős. Többi napon jó idő volt.

  “Most nálad volt internet?”

  Mostanában rövid időkre mindig elmegy. Tegnap szerencsére működött. Egyszer ment el teljes napra, akkor nagyon mérges voltam.

 47. puszilva Says:

  “Mindennel baja van. :(”
  Ne is mond.. nekem édesapám az ilyen, itt már ha nem alszik el akkor 20órakkor ki kell mindent zárni, mivel most bátya megy 4órásba este így sajnos ez megint megtörténik. .de az összes tököm ki van apával, mindig mindenen cirkuszol.

  “Beyond Two soult ismered?”

  Sajnos nem, világosíts fel hogy hol megy illetve milyen sorozat.

  ” 😦 Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön tőlük megszabadulni.”

  Nem megy 😦 Most a gáztűzhelyben volt délután az egérke, s az a baj, az ultrahangos kütyü a macskát jobban megzavarja, a hülye egér vígan elvolt a sütőben, ette a sütőpapírt meg jól odamocskolt.. de az nagyon jól érezte ott magát, nem mertem megfogni mert féltem hogy megharap s akkor egy tetanusz injekció kellett volna az meg nem hiányzik.. 17óra környékén kipakolt mindent a sütőből bátya meg utána be is gyújtotta akkor fogta menekülőre de sajnos a légycsapó az nagyon levésnek bizonyult.. Itt nyárig szokott napi szinten egér lenni, ha egytől megszabadul jön helyette kettő..

  “Ezek azok a katicák, amiknek a csípése mérgező?”

  Igen.

  “Manapság már ez is nagyon jó hírnek számít.”

  Alapesetben is jó hírnek számít hisz nincs más munka itt helyben a közmunkán kívül semmi, habár ez most ilyen tanfolyam lesz amit most a közmunkaprogram keretében csináltak, két csoport lesz az egyik növényekről állatokról tanul a másik meg idős gondozást tanul majd.

  “Péntek és szombat viharos. aznap épp megtudtam nézni, amit akartam, aztán az adás is elment. Szerdán egész nap esős. Többi napon jó idő volt.”
  Nálunk kedden is egész nap esett, akkor dörgött s villámlott is , csak délután lett jó idő.

  “Egyszer ment el teljes napra, akkor nagyon mérges voltam.”
  Pár hónapja 13óráig nem volt.. nem voltam én se a fellegekben, s most hogy véletlenül 7kor keltem rosszabbul esett.. 10óráig nem tudtam netezni .. 😦

 48. puszilva Says:

  A gáztűzhelyes egeret csak sikerült megfogni, már tegnap is próbálta bátya, az a módszer jó is volt hogy begyújtjuk a sütőt, de elmenekült. Ma meg miattam ment el mert ahogy hirtelen szaladt felém bepánikoltam.. mert sajnos ilyen vagyok..
  Hiába csuktuk be az ajtókat, úgy látszik az egér imádja az ilyen helyeket akkor meg a mosógépbe bújt, most ment volna vissza a tűzhelybe de oda lett téve egy egérfogó a fal mellé a szekrény sarkához s elkapta a bitangot. Nagy példány volt jól összevérezte az egérfogót.
  Tegnap megint elment a net, fél héttől nyolc óráig, így csak fél órát tudtam már csak gépezni.. Szerencsére ma már jó volt, igaz reggel azt hittem megint de újraindítottam a rendszert s volt is.. Viszont, tényleg központi hiba volt, hiszen mondta ma bátyám hogy nem volt net az otpben se összeomlott a rendszerük..
  Most költözés terén lett egy új ötletem, vannak antik festményeink, nagyon szépek ötletesek, nekem a Locnessi szörnyes tetszik a legjobban a többi sima tájkép, ha valaki tudna sok pénzt adni érteük akkor már meg is lenne oldva ez az anyagi probléma..

 49. puszilva Says:

  Megkérdeztem, s már tudom is, zsákutca volt ez az ötletem végig:
  http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerdesek__4949246-antik-festmeny-mennyibe-kerul
  Azt válaszolták hogy ha nem híres a festőjük akkor nem kapok értük semmit, szerencsés esetben pár ezresért elkelhet..
  A remény hal meg utoljára.. több képre rá sincs írva a szerző neve.. Majd készítek róluk képeket hátha tud valaki jobbat mondani. Mert a pénz az kellene, nem ülhetek a tülkömön..

 50. Elhaym Says:

  “Ne is mond.. nekem édesapám az ilyen”

  Akkor nálatok sem jobb a helyzet. 😦

  “Itt nyárig szokott napi szinten egér lenni, ha egytől megszabadul jön helyette kettő..”

  😦 Ez nagyon nem jó hír. Semmit nem lehet tenni?

  “vannak antik festményeink, nagyon szépek ötletesek”

  Ez jó ötlet. Apródon érdemes lenne meghirdetni, hátha akadna vevő. Egy próbát mindenképp megér. Úgy érdemes feltenni, hogy ár megbeszélés szerint és úgy kiderül ellehet-e adni és ha igen mennyiért.

  Beyond Two soul: nem sorozat. Tesóm vette nemrég. Műfaja lélektani dráma, thriller és nagyon jó. Neten is végignézhető egyébként, ha érdekel.

  itt egy romantikus jelenet:

 51. puszilva Says:

  “:( Ez nagyon nem jó hír. Semmit nem lehet tenni?”

  Semmi különöset csak az egérfogó segít. Hála az égnek, most hogy új helyre tettük az egérfogót a konyhába 2egeret is kifogtunk, igen az imént ebben a pillanatban fogott.

  “Ez jó ötlet. Apródon érdemes lenne meghirdetni, hátha akadna vevő. Egy próbát mindenképp megér. Úgy érdemes feltenni, hogy ár megbeszélés szerint és úgy kiderül ellehet-e adni és ha igen mennyiért.”

  Igen, viszont itt az lesz hogy majd egy szakértőt fel kellene keresni s az bevizsgálná hogy ki festette meg mennyit ér.. de nem mostanában fogom megvalósítani ezt az ötletet.

  “Beyond Two soul: nem sorozat. Tesóm vette nemrég. Műfaja lélektani dráma, thriller és nagyon jó. Neten is végignézhető egyébként, ha érdekel.”

  Értelek. Majd egyszer megnézem, habár nem biztos de valamikor biztos. Hány forint volt, szinkronosan vette?

  Most délután előhoztam a nyomtatót, s szkenneltem be pár kis kori képemet, igen ha mindet be akartam volna nem végeztem volna még, ahol teljesen baba voltam azokat kihagytam pedig ott is aranyos voltam de így is már alig vártam hogy végezzek mert már 14óra óta itt szkenneltem 🙂

 52. puszilva Says:

  Most hallottam!
  Amit emlegettünk sorozatot megérkezett!
  , Ha hétköznap 17.10kor ráérsz akkor nézd az AXNn a Csillagkapu:Univerzumot! Sajnos az már nem lesz olyan jó sorozat de elmegy, a főszereplő itt lesz a Rumpelsztilszkint alakító színész is. Attól még lehet nézni hogy sok dolgod van, ez kifejezetten olyan sorozat amit fél szemmel is lehet nézni.. Teljesen különálló sorozat teljesen különálló galaxisban úgyhogy .tudod nézni itt nem lesz az hogy nem láttad az elejétől. Október30tól lesz egyébként.
  Én most elvagyok a Smallvillel. Érdekes, hogy ilyenkor őszre elárasztanak minket premierekkel.

 53. puszilva Says:

  Az a jó, hogy jó idő van, mint már írtam ilyenkor az ember közérzete is jobb.
  Természetesen, a hagyományosan rossz dolgok ismét nem kerültek el.. A kávéfőzőnek annyi, bírta is 10hónapig, ez elektromos volt, nem kotyogós azzal már anyus is küszködött mert nem voltak jók.. ez bírta, csak sajnos valamiért annyi.. nem jön ki belőle a kávé még jó hogy fel nem robbant..
  Hogy nem lehet egy szuper hetünk.. 😦
  Mostanában én főztem vele kávét, nem hinném hogy én okoztam a bajt… pedig minap dicsért is bátyja hogy amit én főzök kávét az nem olyan zaccos nem ülepszik úgy le az aljára. De ez van sose ússza meg az ember szárazon..

 54. Elhaym Says:

  Rufus mostanában dió függő lett. Imádja.

  “Hány forint volt, szinkronosan vette?”

  13 ezer. Magyar feliratos. Nem olcsó, de régóta gyüjtött rá.

  “Ha hétköznap 17.10kor ráérsz”

  Akkor sajnos még nem érek rá. DBZ-t is, ami akkor megy, csak hallgatni tudom, pedig lassan már azok a részek jönnek, amit egyszer sem láttam. 😦

 55. puszilva Says:

  “Rufus mostanában dió függő lett. Imádja.”
  Jaj de aranyos 🙂 Egészséges is. 🙂
  Nálunk, a kutyus eszik meg mindent. 😀

  “13 ezer. Magyar feliratos. Nem olcsó, de régóta gyűjtött rá”
  Mint a kávéfőzőnk…

  “Akkor sajnos még nem érek rá. DBZ-t is, ami akkor megy, csak hallgatni tudom, pedig lassan már azok a részek jönnek, amit egyszer sem láttam. 😦 ”
  Igen, ismerős a szitu, de ez van.

  Na, mától itt van a lehűlés, nem sok, csak pár fokot esik vissza, csak ma már felhős az ég.. :/
  Sajnos, a farmról eltűntek a cicák, most közölte apjuk. Pedig, ott sokkal, sokkal, sokkal, de sokkal több egér van, gondolhatod az istálló tetején is rohangálnak 😀 Igaz, nem csináltak padlást, lehet azért is szorultak a tetőre, de nagyon durva.. Hogy lett ennyi kártevő!? Tényleg, még igazat adok annak a hírnek, miszerint a külföld így támad minket.. :/
  Mert ha az időjárást is befolyásolják, akkor pár biológiai fegyver még úgy sem akadály..
  A farmra tegnap, vittek 3kis aranyos pulikutyust ^^ Úgyhogy van ott is cukiság. S képzeld, a nagyságos vezetőnk, a farmja tejét, el tudta volna adni a kórháznak stb-nek 700Ftért, de valamiért, azt találta ki, hogy itt a piacon 350ftéért árulják mától. Habár 2hét óta minden héten ilyenkor meg ingyen tejosztás volt.. Múlthéten sikerült is egy pici kis tejecskét hoznia bátyának, de nem hozott sokat, pedig előtte való héten meg akkor is úgy volt hogy akik vitték literszámra vitték mert nagy a család..
  Sok mindenre jó, olvastam, azért jó a kecsketej, mert könnyebben emészthető stb. stb. így tényleg nem árt senkinek se..

  Tavaly ilyenkor a DBZt megnéztem a neten, tényleg, izgalmas részek jönnek, sőt..
  Mondjuk, napi sok részt néztem s mégis eltartott egy ideig, nagyon jó kis sorozat, kár kihagyni.

  Univerzét csak azért nézzük, mert Országos Tv premier stb. nincs hozzá kedvem, mert sokan írták, hogy meggyalázása az Igazi sorozatnak, teljesen értem, minden ilyen folytatás sose sült el jól..
  Pl. az aktuális DBZnél is úgy volt, hogy a GT-t szapulták sokan mert az csak egy erőltetett rájátszás volt.. De ha csak úgy van, akkor mondom, egy középkategóriás laza sci-fi sorozatnak még mindig elmegy a Stargate Universe.
  A Viasat6on, pont a Z meg a másik mese után, 18.25kor Smallville, s most vannak a legizgalmasabb legszuperebb részek. Habár nem kell sok, s sajna már vége is.. igaz most annyi film van a tvbe hogy hú..

 56. Elhaym Says:

  “Jaj de aranyos 🙂 Egészséges is. :)”

  Köszi. 🙂

  “Múlthéten sikerült is egy pici kis tejecskét hoznia bátyának,”

  Jó is az, mi ki sem bírnánk, ha nem ihatnánk naponta egy pohár tejet.

  “Tavaly ilyenkor a DBZt megnéztem a neten, tényleg, izgalmas részek jönnek, sőt..”

  Remélem a Viasat most végig leadja. Dermesztős részeket még láttam, de ami utána jön, azt már nem nagyon.

  “. igaz most annyi film van a tvbe hogy hú..”

  Igen, nem kevés. Te most miket nézel rendszeresen a Smallvillen kívül?

 57. puszilva Says:

  “Remélem a Viasat most végig leadja. Dermesztős részeket még láttam, de ami utána jön, azt már nem nagyon.”
  Én is remélem, mert ha nem, akkor ennyi erővel nézhetted volna az új sorozatot is.

  “Igen, nem kevés. Te most miket nézel rendszeresen a Smallvillen kívül?”

  Mától a Stargete Universet.
  Pont írni is akartam beszámolót.
  Hát most voltam a port.hun, írták hogy cseszsékmeg ketté vágták a bevezető részt.. De akkor mondom.
  Átlagos amerikai sorozat, itt a kapu titkát, mint minden sorozatban egy tinédzser fejti meg. A reklámok kiakasztottak hogy alig megkezdi már reklám, de ez van, legalább valami.
  És, olyan volt így a rendezése mint a Lostnak, mert amikor meg kezdte utána gondoltak vissza hogy mi történt..
  Írják a porton, alapvetően csak az a baj, hogy az első fele kissé szappanoperásra sikeredett s mire beindult volna kaszálták mert nem volt néző.. De igazából, ha nem is ér az Eredeti sorozat, illetve az Atlantisz nyomába, mégis tetszik.
  Igaz ez még az első rész volt.de szuper. Az is jó ötlet volt, hogy nagyon ismert színészeket tettek be, pl. ez a Robert Carlyle az egyik főszereplő és itt is a kedvenced lenen mert olyan jópofa 🙂
  Az is aranyos jelenet volt, hogy játszik egy ilyen számítógépes vagy milyen játékon a kölyök, aztán kopogtatnak is az ajtón. Viszont, az hogy O’Neilnek most valamiért más a hangja,(Kautzky Armand)nem akartam felismerni, mert sokat öregedett, amikor nem volt a fejébe húzva a sapka akkor esett le..
  Maga a sorozat címe, lehetne Lost Univere , elveszve az univerzumban stb. De érdekes módon, a Star Trekre is hajazni akar olyan téren, hogy ahova keveredtek az, az a hajó ami még telepíti a csillagkapukat, s folyamatosan járja a galaxist az telepítette az összes kaput az egész univerzumban..
  Igaz, vannak már most elég hatásvadász jelenetek, pl, az hogy a bolygó felrobbant stb. meg azok a Goauld hajók, holott se a Lucian szövetség se semmi nem volt már.. És az is durva, hogy a hajón, amin voltak védeni azt a bolygót ahol tárcsáztak nem voltak rajta azok a fegyverek amivel le tudták lőni az Ori hajókat. .igaz, mentségükre szolgáljon, váratlan érte őket a támadás stb. stb.Lájtos, középkategóriás sorozat. De mivel, nem láttuk még, magyarországi premier, így nézzük.
  Egyik kedvencem az AXN csatorna, csak mint a Primeval, mind a Merlint stb. sorozatot azért nem kezdtem nézni mert 1. sok rész kimaradt már régen csak amíg adta az rtl őket addig láttam, 2.nagyon nem lenne értelme ha egész nap a tv előtt lennék mert idő nincs semmire úgy -még vacsorázni se tudok most nyugodtan hogy kettő film jön egymás után.. persze egy hét vagy mennyi idő múlva amikor vége lesz a Smallville sorozatnak már csak az lesz a 17órás sávban.. Teljesen jó a sorozat, csak az a kritika éri, mint minden olyan tölteléksorozatot ami csak azért létezik mert hatalmas, sikeres tv sorozatok az elődjei..

  Az axn playeren nem tudnád megnézni? Annyi időd sincs? Mert szerintem nézhetnénk, s kitárgyalhatnánk, ehhez nem kell csillagkapus tudás, mert ez mondhatni csak egy kicsit lebutított sorozat ami új sorozat és nics köze, csak egy bizonyos szál miatt az egész csillagkapura.. StarTrelLost stb kombináció..

  Annak a tudósnak, tudod a Robertnek itt is más a magyar hangja, de a színész ugyanaz, s szerintem tényleg itt is ő lenne a kedvenced.
  A Tvvel az van, hogy már nem köt úgy le, illetve lekötne, csak évek alatt arra kaptam, hogy számítógép.. meg sokáig nem volt több adónk, s jó ha egy évbe egy filmsorozatot láthattam, Lásd. MTV1 a koreai sorozatokkal való spórolása stb.
  Illetve, a viasat6 annyira szar, hogy ismétel stb, és hogy csak késő este ad úgy premier, amit nappal ad azt anyonizélték s egy másfél évig elhúzták mert jó kedvük volt .. stb. stb. illetve a film+ is megállás nélkül csak ismétel..
  Olyan, hogy országos tv premier, a tv csatornák közül így csak ez az axn tud délutánra betenni. Ja, a film mániát is szeretjük stb. mert adnak jó filmeket, tehát mostmár van film sok a tvbe, csak hozzá kell szokjak hogy nézhetnék tvt..
  de gépfüggő vagyok stb. .
  Mindenesetre, jó hogy vannak filmek a tvbe, ezt a sorozatot véletlen vettem észre hogy adják, szerintem ha akarsz egy könnyed, lájtos sorozatot akkor tetszeni fog, sőt imádni jobban fogod, hisz nem láttad az Atlantiszt vagy az eredeti Csillagkapu szériát, így nem az lesz amit Andris illetve a fórumozók írtak a port.hu oldalra..
  a 9es átlaga megvan a porton, tehát jónak jó, csak a tisztelt publikum azért írja amit írt, mert be kell valamit írni kritikának.. 🙂

 58. Elhaym Says:

  DBZ: Annyi biztos, hogy 150-ig leadják most, vagyis pár új részt már biztos fogok látni.

  Animal Planeten van egy műsor szombatonként Pokoli macskák a címe. ezt érdemes nézni, nagyon jó.

  Köszi a hosszú beszámolót. 🙂

  “Az axn playeren nem tudnád megnézni? Annyi időd sincs? ”

  Időm sincs, de ha lenne akkor sem tudnám. Gépemen nem működik az AXN player. 😦 Vagy el sem indul a film, vagy ha igen, akkor úgy szaggat, hogy nézhetetlen, meg le is fagy.

 59. puszilva Says:

  “DBZ: Annyi biztos, hogy 150-ig leadják most, vagyis pár új részt már biztos fogok látni”
  Igen, viszont 214rész az mégiscsak 214rész, és neten fent van mindegyik rész magyar szinkronnal.

  “Animal Planeten van egy műsor szombatonként Pokoli macskák a címe. ezt érdemes nézni, nagyon jó. ”
  Az jó ha jó., habár általánosságban nálunk a Discavery megy pl, pont szombaton egész nap adták azt a bűvészt Dinamot akinél jobb ilyen nincs.
  Az Animalon adják amúgy a Teknősembert is, amit Jutka néni kifejezetten azért szokott nézni mert hasonlít apára a humorában meg úgy általánosságban.

  “Vagy el sem indul a film, vagy ha igen, akkor úgy szaggat, hogy nézhetetlen, meg le is fagy.”
  Van valami tisztító programod? Ccleaner vagy hasonló? Mert lehet csak az a baj, sőt..

 60. puszilva Says:

  Azt tudom, hogy azt a borzalmat nem nézem tovább.. egy rémálom az egész. nem csinálnak semmit, ez nem sci-fi, hanem csak egy szappanopera, ami csak arról szól, hogy basznak meg verekednek. Illetve ha történik is valami másnap már erős visszaesés, és nemcsak az,
  egy SG1 vagy éppen a spinoff SGA szólt valamiről, minden nap úgy telt, hogy izgatottan vártam a következő részeket stb. nagyon szuper volt, élvezetes minden egyes perce.
  Ez meg, Éjjel-Nappal Universe…..
  jó, lehet lett volna jobb is, de figyelembe véve hogy kaszálták, nem is lett volna normális vége, illetve tényleg az egész egy káosz az egész egy RÉMÁLOM.

 61. puszilva Says:

  Oké, ami a sorozatot illeti, maradjunk annyiban hogy zavaros. Tökéletes példa, ma már okés lett volna megtámadták őket az idegenek, de figyelembe véve hogy dupla részekkel adva se történt sok minden, csak szappanopera volt semmi több,
  és hogy kaszálták, így igazán fejfejezése se lesz stb. nem követem mától úgy, igaz amúgy is az lett hogy bekapcsolta bátya a tvt s azt nézte tehát csak láttam valamit belőle csak akkor is.. Tanulgatom a KRESZ-t és inkább arra menjen az idő. Meg milyen jót aludtam én most délután pl.
  ha meg nincs egy filmnél a kellő katarzis akkor nincs értelme. PL. a Smallville az szuper volt, most lett vége szerdán, elég egyszerű vége lett, Szupermen uniformisát felvette és úgy, és nagyobb harcra számítottam amikor a sötétséggel harcol.. elfelejtettem hogy a sötétséggel nem lehet harcolni, mert az mindenkiben ott van az egyensúly része. Klárkba az volt a csúcs mint SonGokuban, tehát mindenkiben meglátta a jót. A pótolandó sorozataid listájára mindenképpen vedd fel a Smallvlillet, nagyon jó sorozat.

 62. nagyi 68 Says:

  Istenem, miért vagy olyan messze Puszilva! Öt évig két cicám volt, úgy tünt meddők. Aztán az egyik szült négyet, egy megmaradt, persze lány, és az két év alatt már hatot rakott le.Most van kilenc! cicám, és már nem tudom őket etetni. Kedvesek, bújósak, dorombolósak, és az egész egeret megeszik, ha az anyjuk néha talál nekik. Csak a farok marad, meg a körmök. De errefelé nem kell senkinek cica.
  Én egyébként a 41-es csatornát ajánlom, sok kertészeti műsor van, illetve egy angol önellátó farmer, aki szakács volt. A Viasat-on két sorozat van, amit nézek, a Qwin doktornő, és a Szivek szállodája. Mindkettőt ajánlom nektek is.

 63. puszilva Says:

  nagyi 68:Köszönöm szépen az ajánlást. Hát messze vagyok így adta a sors. Fura, a cicák terén ez. Nálunk olyan a környék hogy mindig eltűnnek, pl. egy barátomnak 5van, de nekik is sok tűnt el, pl pár hete is egy kicsi.
  Olvastam is minap egy cikket, arról szólt hogy cigánygyerekeket rajta kaptak miként kínoznak egy kiskutyát:
  http://tcafe.blog.hu/2013/08/28/olvasd_el_egeszen_a_vegeig?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare
  Úgyhogy én ha meg is tehetném, a rossz környék miatt már nem nagyon szeretnék semmit.. 😦
  Szerintem, Elly barátunk lesz olyan készséges hogy esetleg nyit egy oldalt hogy ingyen elvihető kiscicák stb.
  Szeretem én is az állatokat, de majd lesz valaki akinek kell.. azért is nem kapkodják el őket mert egyrészt miből etetjük, másrészt az, hogy sokunkat pl. engem is annyi trauma ért már hogy egyszerűen már nem merek hozni semmit mert egy pillanat se kell s a baj már megvan :/

 64. nagyi 68 Says:

  Hát, tudod, én azért nem szeretem ha a cigányokat emlegetik, mert én egy horvát faluban lakom, itt semmi baj a cigányokkal, mind tiszta, rendes a portája és dolgoznak – zömmel az egészségügyben. De vannak horvátok, akik rosszabbak náluk. Elmegy a gyerek kölcsönkérni egy kis kávét, és közben véletlenül magával viszi a fűnyirót. A télen egy sérült lábú kis rigón próbáltam segiteni – beszól nekem a másik – nem is kis gyerek – miért nem eszi meg, finom leves van belőle. Van szakmájuk, de nem tudnak elhelyezkedni, mert öntörvényűek. Ezek is tudják mondani, hogy ne ugráljon nekik a rendőr. A gazdagabbak meg – közel van az anyahazájuk, hát jönnek- mennek…..hoznak….visznek….Aztán kölcsön nélkül is vannak szép nagy házak, csodakocsik. De – 15-ik éve lakom itt, a családom ős pécsi volt – megkaphatjuk tőlük, hogy mi jöttmentek vagyunk, mert ez horvát falu. Végül volt egy falugyűlés, ahol a szemükbe vágtam – nekem is van délről jött ősöm, de az elismerte, hogy ide a török elöl menekült, viszont ez Magyarország, és ő köszöni, hogy már magyar lehet. Azóta még jobban haragszanak rám.
  És az állatokkal is gorombán bánnak – van olyan család, hogy abba pusztult el a kutyájuk, hogy belenőtt a nyakába a lánc. A cicákat is sokan üldözik – szomszédom légpuskával lődözte őket, de megbüntette a jóisten- agyvérzést kapott, aztán most csak ül a kispadon, és néz ki a fejéből. Patkánnyal viszont tele volt a környék, érdekes, most már egér sincs. Gondolom, szerepe van benne a cicáimnak.

 65. puszilva Says:

  Nálunk is sok a patkány. Igaz, a lakásban most csend van, nagyon sok egér volt. Régen még egér se volt most meg minden.
  Igen, az tény hogy a cikk nem megfelelő minőségben volt megírva, van kivétel mindig, csak pont ez hogy itt felénk nem emberelik meg magukat. :/
  Pont a Román határon élek, tehát tényleg messze vagyunk.
  A cicák terén azt vettem észre, a kandúrok az idősebbek nem akarnak egerészni, a Mircikém az 1-1.5éves koráig szuper cica volt, de azóta csak lusta dög.. igaz csak 2db cicám van. Két vörös.
  Az, hogy itt Magyarországon, nem olyanok a cigányok hanem sokkal rosszabb egy nagy részük.. teljesen más téma.. igaz kapcsolódott mert tény hogy azt a kiskutyát is pl. 5-6éves kis gyerekeik halálra kínozták.. 😦
  Akkor, ha Pesten laknék akkor is messze laknék 😀 Az legyen a legkevesebb 🙂 Majd találnak gazdit a cicusok,
  van ilyen apróhirdető weboldal stb. fórum és hátha sikerül gazdit találni nekik.
  Egyébként,napközi stb. nincs a környéken? Mert van aki, pl. az a macskás ahonnan 2008ban hozta tesóm Csuporkát,ők a napköziből vittek mindig maradékot.

 66. Elhaym Says:

  puszilva:

  “Igen, viszont 214rész az mégiscsak 214rész, és neten fent van mindegyik rész magyar szinkronnal.”

  Szerencsére mind a 291 részt leadják. 🙂

  “Van valami tisztító programod? Ccleaner vagy hasonló? Mert lehet csak az a baj, sőt..”

  Az sem segít. Új gép lenne csak a megoldás, mivel ez már nagyon régi. Tesóm jövőre szeretne is egy újat. ő szeretné összeszerelni, mert úgy sokkal olcsóbb. Remélem sikerül neki.

  “A pótolandó sorozataid listájára mindenképpen vedd fel a Smallvlillet, nagyon jó sorozat.”

  Már régóta rajta van. 🙂

  nagyi 68: Ha a Rufusom befogadná az új cicát, akkor egyet örökbe fogadnék, de a pici sajnos nem lenne biztonságban mellette, így nem lehet. De szívesen segítek. Ha van róluk kép, akkor kitehetem őket egy friss blogbejegyzésbe és akkor talán hamar új családra lelnek.

 67. viking68 Says:

  Elhaym, nagyon kedves tőled, hogy befogadnál egy cicát, de ha Rufus hagyná is, azt hiszem, hozzád is nehezen tudnám eljuttatni. Az idősgondozó növérrel beszéltem viszont, neki van kapcsolata szoc otthonokkal is, hogy megérdeklődi, oda nem lehetne-e elhelyezni.Régen, mikor még Pécsett laktam és töb szociális otthon is volt, előfordult, hogy kértek tölem, akár kettőt is. Remélem, csütörtökön kedvező válasszal jön. Habár a legtöbb szoc. otthont ezárták, egy nagy itt van a közelben, a város határán, szép nagy kertje is van…Képem sajnos nincs róluk, de megpróbálom valakinek átküldeni a telefonomon lévőket, mert az én telómhoz. nincs kábel. Akkor viszont az állatorvosi rendelőken is ki tudom tenni, és ott talán az is biztositott, hogy jó helyre kerüljenek. Az anyjuk az most is hozza az egereket, csak attól félek mindig, hogy mérgezett. egy nagyon szép és kedves cicám a kölykeivel együtt igy pusztult el – rossz rágondolni is, mennyire szenvedett.

 68. Elhaym Says:

  Kedvező választ kaptál? Remélem igen.

  Mi macskáink szerencsére nem ételnek nézik az egeret, hanem csak játéknak.

 69. puszilva Says:

  Ne emlegessük az egereket. Volt nekünk bőven..
  Nem szerencse az.. igaz mint mindent relatív fogalom. Nekünk kiskutyák is pusztultak úgy el hogy megdézsmálták a mérget. Igaz, hogy őszinte legyek, a tyúkok amikor mérget ettek, nem lett semmi bajuk, ellenkezőleg, úgy tojtak utána hogy csak néztünk. Ez így igaz 😀

 70. puszilva Says:

  Nos, jó hír, hogy bővítik a farmot, hisz ismét pályázatot nyertek, így lesznek juhok és disznók is.
  Ez tényleg jó. Hiszen munkalehetőség stb.
  Érdekes, a vidéket még csak most fejlesztik.. régebben amikor az. másik kormány volt akkor minden a vidéki létforma elpusztítására ment..stb. de ez tény. Biztonsági őröket is keresnek egyébként ide erre a tanyára éjjeli őröket, tehát ilyen beruházások mindenkinek jót tesznek.

 71. puszilva Says:

  Vigasztald magad azzal, hogy apukám rosszabb volt sokkal de sokkal.. Ettől, még ugyanúgy szeret titeket, csak már nem a régi az idegrendszere.

  Ma amúgy, aranyos kis álmom volt, leginkább érzelem dús,
  annyi, minden cicával álmodtam ami volt ami lesz ahogy születik ahogy elmegy, valószínűleg picit könnyeztem is, de a lényeg elég érdekes kis érzelem dús álom volt.

 72. puszilva Says:

  Ezt a felvételt én csináltam 🙂
  Igaz nem tökéletes, de legalább látod, jó kis tailert csinált a Film+ neki ^^

  Jövőhéten, meg a Continuum lesz, jó lesz, és ha tudod te is meg tudod majd nézni.

 73. Elhaym Says:

  “csak már nem a régi az idegrendszere.”

  Igen, most már minden rendben szerencsére.

  “Ezt a felvételt én csináltam :)”

  Jó lett, kár, hogy a filmet ma este nem tudom nézni. Pont akkor lesz az egyik kedvenc műsorom fináléja.

 74. puszilva Says:

  Az a jó, hogy már minden rendben. Sajnos ilyen velem is elő szokott fordulni, de már megszoktam. Igaz ,ma pont ittam is emiatt meg nem egy hanem 2 szál cigit is elszívtam, ha így folytatom x időn belül lehet rászokok. Habár én most a fogam miatt is vagyok kicsit rosszul.:(
  Nyugi, ma én se tudom megnézni, apa korán kel mert ő a felügyelő s csak a vasárnap délutáni ismétlését fogom megnézni.
  Konkrétan, melyik filmedre gondoltál? 🙂

 75. puszilva Says:

  Sajnos, már 2napja, nem láttuk Mircuskát! 😦
  Szívből remélem, hogy meglesz, ha nem akkor így jártunk 😦
  Látjátok, én emiatt se tervezek többet cicust. lehet lesz, és lehet elő kerül majd Mirci, de a vicc az, ő az aki egész nap, de egész nap általában itthon van.
  Ez a helyzet. A Héten csupa rossz dolgok történtek, főleg így. Vigasz, hogy azért van aki megdobogtassa a szívem, lásd, az a barátom benne volt a híradóban, és na milyen meglepő volt.
  Kutyusra volt érdeklődő, itt a neten, angolul írtak, de feladtam, magyarul tudok, akkor minek, kérte a számlaszámunkat, de nem adtam meg, inkább ma a kukába tettem a levelet, mert ez nagy átverés is lehet.. sőt, most ahogy jártam az is példa hogy ne bíz meg mindenkiben..
  Dubaiba vinnék a kutyust, de hagyjuk, ő a mi kutyánk s az is marad. Lehet, lenne értelme, de ha nem is átverés stb, akkor se korrekt hisz telefonon úgyse tudunk vele beszélni meg sehogy se, mert magyarul tudok csak.
  Ha Mirci nem kerül elő, akkor elég rossz lesz, főleg így, hogy akkor minden, de minden évben kapunk minden bajt 😦

 76. Elhaym Says:

  “Konkrétan, melyik filmedre gondoltál? :)”

  Nem filmre. Sztárban sztár fináléja volt múlt pénteken.

  “Sajnos, már 2napja, nem láttuk Mircuskát! :(”

  Most olvastam a facebookon és nagyon elszomorít. Drukkolok, hogy előkerüljön.

  “Dubaiba vinnék a kutyust”

  Így olvasva eléggé átverés gyanús. papírok nélkül amúgy kivinni sem lehetne.

  Írtam egy listát , hogy miket néztem mostanában a TV-ben.
  https://elhaym.wordpress.com/2013/12/06/decemberben-nezem-a-tv-ben/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: