Premier: Revolution

Premier: RTL Klub június 20. 21:10

magyar hangok:

Billy Burke Miles Matheson Varga Gábor
Tracy Spiridakos Charlie Matheson Csifó Dorina
Giancarlo Esposito Tom Neville Jakab Csaba
Zak Orth Aaron Pittman Elek Ferenc
David Lyons Sebastian Monroe Dolmány Attila
Daniella Alonso Nora Clayton Solecki Janka
JD Pardo Jason Neville Varga Rókus
Elizabeth Mitchell Rachel Matheson Kiss Eszter
Graham Rogers Danny Matheson Baráth István
Kim Raver Julia Neville Németh Borbála

Történet:

Óriási riadalmat keltve világméretű áramszünet veszi kezdetét a Földön. Semmi nem működik, és kitör az anarchia. Az emberek egy falat élelemért bármire képesek. A szerencsésebbek kijutnak a nagyvárosokból, és megpróbálnak a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. A hatalmat a Milícia veszi át, és fegyvereikkel rettegésben tartanak mindenkit. Senki se tudja, mi az áramszünet oka, de az emberek még 15 év múltán is félelemben élnek. Vannak azonban, akik lázadnak a Milícia ellen, és meg akarják dönteni Monroe tábornok hatalmát.

1. június 20. 21:10

Ben Matheson pánikba esve ér haza chigacói lakásába, és közli a feleségével, hogy hamarosan világméretű áramszünet lesz. Még mielőtt minden leállna, sikerül beszélnie fivérével Milesszal, és letölt valamit az internetről. Amikor pár perc múlva bekövetkezik az áramszünet, az egész világ elsötétül, minden gép leáll… 15 évvel később Ben egy kis faluban él gyermekeivel. Ide érkezik Neville kapitány és csapata, hogy Monroe tábornok utasítására Bent elfogja és magával vigye.

2. június 20. 22:10

Az elektromos áram nélküli világ veszélyes, az emberek nem riadnak vissza a gyilkolástól sem, hogy élelmet szerezzenek. Miles, Charlie, Aaron és Maggie útnak indulnak, hogy megkeressék Dannyt. Miles szerint Nora nélkül nincs sok esélyük, ezért előbb őt kutatják fel egy munkatáborban, ahová a milícia emberei elhurcolják a lázadókat. Amikor egy fejvadász az életére tör, Miles megtudja, hogy Monroe tábornok vérdíjat tűzött ki a fejére.

3.  június 27. 21:10

A lázadók táborába érve Milesék rájönnek, hogy nagy segítségre nem számíthatnak, ugyanis az emberek zöme megsérült, amikor korábban a Milícia csapdájába sétáltak. A tábort csakhamar újra megtámadják a katonák Jeremy Baker vezetésével, azonban Nora fegyvereivel sikerül egy ideig visszaverni az ostromot. Miles sok értékes információhoz jut saját múltjáról, amikor túszul ejti Jeremyt.

4.  június 27. 22:10

Miles, Charlie és Nora kiderítik, hogy pusztán egy napnyi gyaloglásra vannak Tom Neville csapatától, vagyis Danny nagyon közel van. Aaron csak Maggie-nek beszél a Bentől kapott medálról. Amikor Milesékkal találkoznak, megtámadja őket egy kutyafalka. Maggie súlyosan megsérül. Egy tornádó csap le Neville csapatára, és Dannynek lehetősége nyílik a szökésre.

5.  július 4. 21:35

Maggie temetése után a kis csapat folytatja útját. Egy településre érve döbbenten látják, hogy Monroe tábornok emberei üzembe helyeztek egy vonatot. Miles biztos benne, hogy Dannyt vonattal szállítják tovább. Nora kapcsolatba lép egy ellenállóval, és fel akarja robbantani a szerelvényt. Amikor rájön, hogy Danny is rajta van, meggondolja magát, ám segítője leszúrja, még mielőtt eltávolítaná a bombát a mozdonyról.

6.  július 4. 22:40

Miles, Charlie és Aaron tovább mennek Philadelphia felé az eszméletlen Norával, akinek elfertőződött a sebe. Miles-ék, hogy Nora életét megmentsék, felkeresik Miles egykori barátját, Drexelt, aki kíméletlen drogbáró, s nem ismer önzetlen segítséget. Nora életéért Charlie-nak végezni kell O’Hallorannel, Drexel ellenlábasával, aki felgyújtotta Drexel ültetvényét. Miles tiltakozása ellenére Charlie igent mond.

Reklámok

4 hozzászólás to “Premier: Revolution”

 1. Dinky Says:

  Megnéztem az első két részt, nézős lesz nálam ez a sorozat. 🙂

 2. Elhaym Says:

  Nálam is. 🙂 Szerintem csak ketten vagyunk, akiknek a szinkron is bejön.

 3. Dinky Says:

  Azt már megszoktam, hogy magányos harcosok vagyunk szinkron fronton 🙂

 4. Elhaym Says:

  Igen. 🙂 Nem értem egyébként a fanyalgókat.. Ők már látták angolul, magyarul nem kötelező nézni. Inkább örülni kéne, hogy többen megismerik a kedvencüket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: