Premier: True Blood 4. évad

Premier: AXN február 22. 23:25

Nem szeretem ezt a filmsorozatot, könyveket jobbnak tartom, de mivel a 4. kötet tetszett eddig a legjobban, ezért kíváncsi vagyok rá.

1. AXN február 22. 23:25

Új fejezet kezdődik Bon Temps lakóinak és a vérszívók életében. A régi ismerősök mellett több új szerzet is felbukkan. A történet folytatásában Claudine elviszi Sookie-t egy bálterembe. Mielőtt megkóstolná a tündérek italát, a lány észreveszi a nagyapját, Earlt, aki húsz évvel korábban tűnt el. Rájön, hogy csapdába ejtették őket. A tündérkirálynő Mabbal való összecsapás hatalmas erőt szabadít fel a lányban. Claudine fivérének segítségével sikerül elszökniük. A temetőben azonban Sookie végleg elveszíti Earlt. Naplementekor Bill és Eric megjelennek Sookie házában. Jesus arra buzdítja Lafayette-et, hogy csatlakozzon a boszorkányok gyülekezetéhez. Hoyt és Jessica számára fáradságos a családi élet. A Fangtasiában Nan Flanagan bejelentést tesz az Amerikai Vámpír Liga számára. Tara New Orleansban bukkan fel álnéven.

2. AXN március 1. 0:20

Jason az ágyhoz kötve tér magához. Sikerül meggyőznie a két tinit, hogy engedjék el, ám ekkor beállít Felton egy puskával. Sookie házában Eric ajánlatot tesz az új bérlőnek: ha az övé lesz, megvédi mindentől. A Nap Egyháza tagjainak tiltakozása ellenére Pam, Jessica és Hoyt elhagyja a Fangtasiát. Katerina elmondja Billnek, mit látott az összejövetelen. A beszélgetésük végén a férfi megszabadítja a ruhájától. Bill berendeli Ericet, ám a seriff udvariasan hárítja, hogy eladja Sookie házát. Ezután Bill kijelöli Ericet, hogy nyomozzon a boszorkányok után. Andy tovább küzd a függőségével. Sam egyre több dolgot tud meg Lunáról, kiderülnek számára az igazi képességei. Jessica emberi vér után sóvárog.

3. AXN március 8. 23:50

Miután Eric értetlenül bámul Sookie-ra, a lány rájön, hogy a vámpír seriff amnéziában szenved. A férfi alig hallhatóan említi a szellemet, aki megfosztotta a személyiségétől. Bill irodájában a király egy vámpírtámadás felvételét nézi. Ott ül előtte a támadó. Sookie gondoskodik a szinte gyermekként viselkedő Ericről. Amikor Pam értesül az állapotáról, elrohan Sookie házába, és könyörög neki, hogy védje meg a férfit Billtől. A boszorkányok arról vitatkoznak, mit csináljanak. Lafayette egyeztetni akarja a dolgokat Erickel, ám Marnie és mások feldúltak amiatt, hogy azt mondták nekik, ne gyakorolják a vallásukat. Bill találkozik a Bon Temps-i ügyvédnővel. Portia Bellefleurnek van számára egy ajánlata.

Reklámok

4 hozzászólás to “Premier: True Blood 4. évad”

 1. Mystérieux lettres Says:

  Erről már írtam premier után:
  Gáz volt, és ez nem kifejezés. Egyébként sose viszonyíts a könyvhöz, mivel sorozatba ültetve a történetet rengeteg eltérés van, néhol pozitív mértékben, máskor negatívan. Nem mondom, hogy a hozzátoldás rosszat tett a sorozattal – bizonyos szempontból az elmúlt évadokat tekintve jó volt kiegészíteni a történetet, máskor nem egészen, de az eltérések nagy kontrasztot jelentettek. Végül is nekem nem lényeg mi van a könyvben, és milyen a sorozat hozzá, ha egyik és másik is jó tud lenni. Viszont a TB 4. évada számomra dögunalom volt.

  http://mysterieuxlettres.blogspot.hu/2011/10/true-blood-4-evad-spoilerrel.html

 2. Elhaym Says:

  Ez nem valami biztató. 3. évad is eléggé unalmas volt már. 😦

 3. Mystérieux lettres Says:

  Az ötödik valamivel jobb. 🙂

 4. Elhaym Says:

  Ez jó hír. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: