Kalandos nyár a Sorozat+ – on

Minden hétvégén 15:30-kor.

Hála egy jelentős lottónyereségnek, filmsorozatunk fiatal hősei a Karib-tengeren vakációzhatnak. A fiatal párok, köztük Benedicte és José, a párkereső fiatal lányok, Laly és Linda csapatához hamarosan csatlakozik egy régi jó barát, Nicolas is, akire Laly egy kalandos búvárkodás közben bukkan rá. Közösen vetik bele magukat az új, kalandosnak ígérkező nyárba, ahol minden a tenger, a vízi sportok, a szórakozás és a szerelem körül forog. A gondtalan vakációzást azonban csakhamar váratlan bűncselekmények zavarják meg…

1.      Meglepetések

Jimmy a lottónyereményén elviszi a barátait nyaralni a Karib-szigetekre, egy remek szállodába. Mindenki nagyon élvezi a kellemes vakációt, ám amikor az egyik búvároktató szemet vet Bénédicte-re, Laly eltűnik, és a többiek már értesítik a vizimentőket… José szemtanúja lesz egy fiatal pár veszekedésének, természetesen azonnal a magára hagyott fiatalasszony, Jeanne segítségére siet.

2.      A titok

Miután Bénédicte és José újra egymásra talált, úgy tűnik végre Laly magánélete is révbe jut: megismeri a jóvágású és gazdag Johnt. Nicolas és Linda idillikus tengerparti sétájuk közben váratlanul bűncselekmény áldozatára bukkannak. Hamarosan kiderül, hogy a rejtélyes idegen Nicolas ismerőse. Nicolas és Linda segítő szándékát azonban jócskán megnehezíti a szerelmes Laly…

3.      Bizonytalan jövő
Sorozat+ január 6. 15:30

Manuela egy szerencsés kimenetelű biciklis baleset folytán, megismerkedik Rolanddal, aki megbékélése jeléül udvarolni kezd a lánynak. José ezalatt újabb flörtbe bonyolódik, mire menyasszonya, Bénédicte bosszúból fogadja Fred közeledését, s ez újabb konfliktushoz vezet. A féltékeny Josénak igencsak kapóra jön, hogy váratlanul összetalálkozik a vonzó Jeanne-nal, akivel néhány napja a szigeten romantikus pillanatokat töltöttek együtt…
    
4.      Nehéz pillanatok
Sorozat+ január 12. 15:35

José és Jeanne titkos vonzalma egyre inkább elmélyül, noha mindketten tudják, hogy egyikük sem szabad. José, hazafelé tartva a randevúról, megtalálja zsebében Bénédicte levelét, s azonnal szállodájukba siet, ahol azonban üres szobára talál. Béné hűtlenségéről meggyőződve, újra felkeresi Jeanne-t hogy együtt töltsék a délutánt. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, míg Bénédicte barátaival lovagló kirándulásra indul. Pierre, Jeanne vőlegénye, nem érti a lány kimaradását s feldúltan motorra ül…

5.      Lelkiismeret-furdalás
Sorozat+ január 12. 16:35

Jeanne meglátogatja súlyosan sérült vőlegényét a kórházban, José azonban továbbra is megtagadja a lovasbalesetet szenvedett Bénédicte látogatását. Jeanne lelkiismeret-furdalástól gyötörve, várni akar a szakítással, mindaddig, amíg Pierre fel nem épül. Közben Laly, aki Pierre-rel karambolozott, meglátogatja a fiút a kórházban, hogy felajánlja segítségét. Pierre megkéri Lalyt, hogy figyelmeztesse menyasszonyát, Jeanne-t, mert az veszélyben van. Jeanne-nak hirtelen nyoma vész, és hamarosan Pierre-nek is. A rejtély megfejtésére a fiatalok újabb nyomozásba kezdenek.

6.      Búcsú
Sorozat+ január 13. 15:35

Miután Jeanne és Pierre szerencsésen megmenekülnek, Jeanne azonnal elhagyja a szigetet, hogy Pierre után utazzon. A magára maradt José kisebb verekedésbe keveredik. Nicolas próbálja belátásra bírni barátját, s győzködi, hogy tisztázza a helyzetet Bénédicte-tel. Laly újabb kalandba bonyolódik, ezúttal egy repülőpilótával. Manuela kedveséhez, Rolandhoz váratlanul beállít felesége és kislánya, hogy közöljék vele a jó hírt: felesége ismét gyermeket vár. José Nicolas meggyőző erejének köszönhetően, kész a békülésre, ám Bénédicte-et ájultan találja szobájában.
    
7.      A csaló
Sorozat+ január 13. 16:35

Bénédicte és José ágyban töltik a napot, úgy tűnik, kapcsolatukban új fejezet nyílik. Roland hajókirándulásra küldi feleségét és kislányát, hogy az erről mit sem sejtő Manuelával tölthesse a napot. Laly legnagyobb megdöbbenésére megtudja barátjától, Stéphane-tól, hogy Roland házasember. Azonnal megkeresi Manuelát, hogy közölje vele a hírt, mielőtt még nem késő.

8.      Az adósság
Sorozat+ január 19. 15:35

Pénzügyi gondokra hivatkozva Galfi, a dörzsölt üzletember követeli, hogy Stéphane két napon belül fizesse vissza a repülőgépre kölcsönzött összeget, különben elkobozza a gépet. Stéphane aki becsületesen fizeti a kamatokat, joggal kétségbeesik, hisz semmi esélye a pénz kifizetésére. José, Jimmy és a többiek ezalatt elhatározzák, hogy újra zenélni fognak. A hangszerek megvásárlásához nekik is banki kölcsönre van szükségük.

9.      A nagy ő
Sorozat+ január 19. 16:35

Laly és Stéphane szerencsésen megbékélnek. Roland ismét felbukkan Manuelánál, aki továbbra sem akar megbocsátani a családos férfinak. Miután Stéphane és Galfi között továbbra sem rendeződik a kölcsön körüli vita, Laly elhatározza, hogy Cynthiával együtt látogatást tesz a kéjsóvár pénzembernél.

10.      A bosszú
Sorozat+ január 20. 15:35

Miután Laly elkobozza Stéphane adósságlevelét, Galfi bosszúból feljelentést tesz a lány ellen, aki hamis vádak miatt hamarosan a rendőrségen találja magát. Jimmy ezalatt a piacon összefut egykori barátnőjével, Gladysszel, akitől sorsdöntő híreket tud meg.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: