Hírek 23.

Sürgősen eladó könyveim

Petíció – Mirax Anime Kiadások

Fumax

  • Várható megjelenések:

Deus Ex: Icarus Effect – 2013. február
Assasin’s Creed: Forsaken – 2013. tavasz
King of Thorns – 2013. tavasz
További komolyabb bejelentések januárban várhatóak.

Könyvmolyképző

  • Colleen Houck: A tigris átka

Részlet a könyvből:
http://konyvmolykepzo.hu/karacsony/reszlet/9atigrisatka.pdf

Cor Leonis

  • Karen Chance Cassandra Palmer sorozatának következő része januárban érkezik, A hajnal átka címmel. Ismét meghirdetjük hát banner és trailer készítő versenyünket, melyben a legjobb pályaműveket könyvvel jutalmazzuk. A marketing@corleonis.hu címre lehet küldeni a kreatívokat. Leadási határidő: 2012. január 28.”
  • „Nem titkoljuk tovább: nem lesz idén világvége, mert 2013-ban érkezik hozzánk is az ICED! Heteken át egyaránt izgalomban tartott bennünket, és a rajongókat is Karen Marie Moning, aki személyesen dönt könyveiről, hogy akkor jöhet-e Magyarországra a Fever World sorozat, vagy sem. Eredetileg a külföldi megjelenéssel megegyező időben akartuk mi is megjelentetni Dani történetének első könyvét, ám az írónő az amerikai turné miatt nem tudott érdemben foglalkozni kérésünkkel, hogy a magyar olvasók is még idén kezükbe kaparinthassák az Iced-ot. De nem adtuk fel, és kitartóan vártunk arra, hogy zöld utat kapjon a projekt. Igaz, ez idő alatt számos megkeresés érkezett a témában, melyeket rendre lógva hagytunk, hiszen óvatos duhajok vagyunk, és nem szeretünk semmit úgy ígérni, hogy nem teljesen biztos. Ám immár papírunk van róla, hogy miénk (a Cor Leonisé, és természetesen a magyar rajongóké) az újabb sorozat is, mi pedig igyekszünk minél előbb mindenki polcára eljuttatni azt. Laskay Ildikó fordításában a Könyvfesztiválra érkezik Dani, Ryodan és az egész Seelie-Unseelie sereg. Épp ezért mától szívesen fogadjuk a várakozás ideje alatt a trailereket, bannereket, Facebook covereket, könyvjelző-terveket, és bármit, amit a sorozat és az Iced ihletett. Továbbra is a marketing@corleonis.hu címre várjuk a munkákat, és mint mindig, a legjobb művet beküldő könyvvel lehet gazdagabb.”
  • Alaya Dawn Johnson legújabb könyve, a The Summer Prince tavasszal érkezik hozzánk is. A regényről az írónő így vall: Következő könyvem teljesen más lesz, mint az eddigiek. Ez a young-adult sci-fi 400 évvel később, a jövőben játszódik, valahol Brazília partjainál, Bahiában, egy kitalált országban. Elég sok mindent fog tartalmazni, amit még nem csináltam: YA, sci-fi, önálló regény, Brazília… ”

Ad Astra

J. R. Ward: Lover at Last

  • “Teljesen kész és már szerzői joggal is le van védve a Lover At Last! Kerek 650 szóval hosszabb, mint Thor könyve, vagyis 199.807 szóból áll.”
  • 1.

“– Engedd, hogy megcsókoljalak! – nyögte Qhuinn, és odahajolt hozzá. – Tudom, hogy nem érdemlem meg, de kérlek… ezt megteheted értem. Hadd érezzelek…
Az ajka egy pillanatra óvatosan hozzáért az övéhez. Aztán visszatért, hogy még többet kapjon. És ottmaradt.
– Könyörögni fogok. – Qhuinn ismét megsimogatta kínzóan édes szájával. – Ha az kell, megteszem. Nem érdekel semmi, könyörögni fogok…
Erre valószínűleg nem lesz szükség.
A kézirat 318. oldala. (Ward: Igen, a jelenet Blay szemszögéből nézve játszódik, és nem, nem ez az első alkalom, hogy összejönnek a könyvben.)”

  • 2.

„Blay szobájának ajtaja kopogás nélkül vágódott ki, majd egy “szia, fel vagy öltözve?” kérdés hangzott fel.
Qhuinn állt az ajtóban, és úgy lihegett, mintha futva jött volna végig a szobros folyosón.
A francba, Layla mégis elvetélt?
A srác különböző színű szeme körbekémlelt a szobában.
– Egyedül vagy?
Mi a francért kérdez… ja igen, Saxton. Hát persze.
– Igen.
Qhuinn három lépést tett előre, felemelte a kezét… és szenvedélyesen megcsókolta Blayt.
Az a fajta csók volt, amire az ember egész életében emlékszik. Az érintés olyan hatással volt Blayre, hogy minden – a hozzá préselődő test, az ajkait simogató meleg száj, az erő és az irányítás – egy pillanat alatt az emlékezetébe vésődött.
/A kézirat 449. oldala/”

További részletek itt:
http://www.ladya.eoldal.hu/cikkek/eddigi-munkaim/idezetek-j.r.-ward-lover-at-last-c.-konyvebol.html

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: