Friss megjelenések 3. okt. 17 – okt. 31

Yazawa Ai: Nana 11.
Kiadó: Mangafan
Műfaj: Mindennapi élet, dráma
Oldalszám: 250
Itt megrendelhető.

A bulvársajtó még mindig botrányra éhes, ezért O.Nana és a Blast a Gaia egyik eldugott apartmanjába költöznek. Bár túl sok időt nem töltenek ott, mert a naptárjuk hirtelen megtelik interjúkkal, fellépésekkel és gyakorlással.

Ahogy közeledik a Blast nagy dobása, úgy növekszik a nyomás Nanán, aki ráadásul úgy érzi, hogy a távolság miatt lassan Rent is elveszíti. Ha most összeomlik, fel tud majd állni valaha?

Alma Katsu: Halhatatlan
Halhatatlan 1.
Kiadó: Agave
Műfaj: Misztikus, romantikus
Oldalszám: 480
Itt megrendelhető.

Amikor Dr. Luke Findley éjszakai műszakba érkezik a St. Andrew nevű kisváros kórházába, csak egy újabb apró sérülésekkel és családon belüli erőszakkal terhes éjszakára számít. Ehelyett találkozik Lanore McIlvrae-vel, aki örökre megváltoztatja az életét. Mert Lannynek múltja van…

Lanny McIlvrae senkire nem hasonlít, akit Luke valaha ismert. A nő története a szerelemről és az árulásról szól. Szerelemről és árulásról, amire nincs hatással az idő, ami örökkévaló, kivéve, ha Lanny démonai végre nyugalmat találnának. A kétszáz év alatt, amit a Földön töltött, úgy tűnik, mind a dekadencia, mind pedig az erőszak megkísértette, de ő végig hű maradt élete nagy szerelméhez. Egészen mostanáig.

Alma Katsu nagy kritikai visszhangot kiváltó könyve felejthetetlen történet a viszonzatlan szerelemről, ami nem csak megerősíti és nagy tettekre sarkallja az embert, de ugyanakkor el is vakítja és akár a teljes pusztulásba is vezetheti, hiszen a saját megváltásunkhoz vezető út megtalálásáért kizárólag mi magunk vagyunk felelősek.

Elizabeth Hoyt: Vágyakozás
A négy katona legendája 4.
Kiadó: General press
Műfaj: romantikus
Oldalszám: 312
Itt megrendelhető.

A regény egy álmodozó leány és egy a barbár idegen egymásra találásának buja históriája. De hogyan vadult el az egykor nagy társadalmi és politikai karrier előtt álló leendő Blanchard gróf? Nos, elegendő volt hozzá egy háború és hét év fogság a kegyetlen indiánok között. A halottnak hitt Reynaud Blanchard azonban megszökik a fogságból, és egy unalmasnak ígérkező napon egyenesen beájul egy politikai teadélutánra. Teszi mindezt történetesen a saját egykori szülőházában.

Megjelenésével minden állóvíz felkavarodik, s ő ellenlábasok között találja magát: Reynaud grófi címét egy távoli nagybácsi bitorolja, a háza idegenek lakhelye, árulással vádolják, és az egykori csatavesztés hátterében is szörnyű titok rejtőzik. A politikai színtér sem épp nyugodt: toryk és whigek csatáznak a parlamentben. A felbukkanó férfi mindenkinek útjában áll, és ellenfelei bizony nem válogatnak az eszközökben.

Egyetlen baráti tekintet övezi, Beatrice-é, aki már azelőtt gyengéd érzelmekkel viseltetett a férfi iránt, hogy megismerte volna. Ám a valódi lecke, amelyet Beatrice-nak tartogat az élet, nem egy elvadult férfi megszelídítése. Sokkal inkább saját vad érzékiségének felfedezése.

Julie Kagawa: The Iron Daughter – Vashercegnő
Vastündérek 2.
Kiadó: Könyvmolyképző
Műfaj: fantasy mese
Oldalszám: 392
Itt megrendelhető.

„Egy ideje már a Téli Udvarban élek. Hogy mióta is? Nem tudom. Az idő itt nem úgy telik, ahogy kellene. Ha valaha is kijutok innen, meglehet, azt fogom látni, hogy eltelt száz év, és a családom minden tagja és minden barátom rég halott.
Igyekszem nem túl sokat gondolni erre, de néha képtelen vagyok kiverni a fejemből.
A nevem Meghan Chase”.

Félig ember, félig a Nyártündér-király leánya; Meghan sosem találta a helyét a világban. Azt hitte, a Téli Udvar hercege szereti, ám ő elhagyta, és Meghan most a Téltündér-királynő foglya. A Nyár és a Tél háborújának közepette Meghan tudja, hogy a valódi veszélyt a Vastündérek jelentik – azok a vasból született tündérek, akiket csak ő és a távol lévő herceg látott. Azonban senki sem hisz neki.

Ami még rosszabb, Meghan tündérereje eltűnt. Csak a saját eszére hagyatkozva kell boldogulnia Tündérföldön, ahol megbízni bárkiben is ostobaság, egy árulóban halálos hiba. De hiába válik végül Meghan maga is vaskeménnyé, mégsem szűnik emberszívében a vágyakozó suttogás.

Heather Graham: Szerelem és viszály
Kiadó: Hajja
Műfaj: Romantikus
Oldalszám: 288
Itt megrendelhető.

A népszerű írónő, Heather Graham, a Holnap dicsősége c. bestseller szerzőjének újabb regénye a szelídítetlen Skót-felföldön, a londoni Towerban s a háború sújtotta Franciaországban játszódik. Két ember magával ragadó története, akiket a sors egymásnak szánt egy olyan világban, ahol a háború és a viszály az úr.
Danielle d’Aville-nak, III. Edward gyámleányának nőül kell mennie ellenségéhez, Adrien MacLahanhez, a legendás skót harcoshoz, aki annak idején a király kezére juttatta szeretett otthonát, Aville-t. Bosszút esküszik az erőszakos lovag ellen, ám csakhamar arra eszmél, hogy máris a felesége. Amikor a férfi hazaviszi felföldi kastélyába, s erős karjába zárja, Danielle szívén olyan szenvedély lesz úrrá, mely ellen nem tud küzdeni…
Adrien MacLahan igyekszik távol tartani magától a smaragd szemű, tüzes asszonyt, akinek francia királyok vére folyik az ereiben, s hűsége az ellenséghez köti… Mégsem tudja leküzdeni a vágyat, melyet szép, bátor arája ébresztett szívében, és engedelmes, hű asszonyává tenni, míg le nem győzi a szerelem harcmezején…

Charlotte Brontë: Villette
Kiadó: Lazi
Műfaj: Romantikus
Oldalszám: 496
Itt megrendelhető.

Szerelem és gyötrelem története Charlotte Brontë utolsó műve is, mely romantikus fordulataival és tökéletesen megrajzolt jellemeivel sokak szerint felülmúlja legismertebb regényét, a “Jane Eyre”-t is.
Elragadó romantikus mese és meggyőző valóság keveredik Lucy Snowe élettörténetében. A fiatal lány a szegénység és a magány megpróbáltatásai elől külhoni állásba menekül: egy francia kisváros, Villette bentlakásos leányiskolájában helyezkedik el angoltanítóként. Itt találkozik a városban orvosként praktizáló, jóképű Johnnal, valamint a látszólag rideg irodalomtanárral, Paullal. Lucy szívében kétféle vonzalom ébred a két férfi iránt, ám a lánynak hamarosan vetélytársai is akadnak.
A regény romantikus bonyodalmai során végül tisztázódik, melyik férfihoz vonzódik teljes szívből, és melyikük viszonozza érzelmeit.
Lucy Snowe jelleme és sorsa -mely sok hasonlóságot mutat magával az írónőével- azt láttatja, hogy a magány sivár pusztasággá képes változtatni mindent, ám szeretni és szeretve lenni: az életet csak ez teheti teljessé.

Kisimoto Maszasi: Naruto 17.
Kiadó: Mangafan
Műfaj: akció
Oldalszám:200

Itt megrendelhető.

Naruto elhagyja Avarrejteket újdonsült– és kissé zakkant – mesterével, hogy megkeressék a legendás nindzsatrió harmadik tagját, Cunadét, a gyógyítót.

Itacsi és társa viszont nem tágítanak,és közben megpróbálják megszerezni Narutót.

Szaszuke először kerül szemtől-szembe a bátyjával – vajon elég erős már, hogy ezúttal legyőzze?

Hino Matsuri: Vampire Knight 6.
Kiadó: Mangafan
Műfaj: romantikus
Oldalszám:200
Itt megrendelhető.

Zeróból, akit az E-szintűvé válás réme gyötör, önkéntelenül is előtörnek Yuuki iránti érzelmei. A vámpírok estélyén Kaname egy felzaklató kérdést szegez a lánynak: „Akarsz vámpír lenni?” Yuuki, akiben kavarognak az érzelmek, elhatározza, hogy visszaszerzi emlékeit. Eközben a sötétség mélyén megmozdul valami… Itt a rég várt 6. kötet, egy Aidou és Kaname múltjáról szóló extra fejezettel!

További friss megjelenések itt:
http://moly.hu/polcok/oszi-megjelenesek-2012?page=3

Reklámok

2 hozzászólás to “Friss megjelenések 3. okt. 17 – okt. 31”

  1. Andicilin Says:

    “sokak szerint felülmúlja legismertebb regényét, a “Jane Eyre”-t is.”
    Szerintem inkább alulmúlja, avagy ugyanazok a karakterek és viszonyok csak mások a nevek. Mondjuk szerintem Murakami Harukinál is ugyanez figyelhető meg, de láthatóan mindkét író a saját életét írta meg minden könyvében.

  2. Elhaym Says:

    Kiadók mindent beleírnak a fülszövegbe, hogy eladható legyen a könyv. Én majd most fogom elolvasni a Villettet és a Jane Eyret, utána kiderül nekem melyik lesz a jobb.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: