Hősnők viadala 2012 – II. forduló Párbaj #2 Sookie vs Mac – Rose vs Chloé

Egy párbajra mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazás október 18-án 23:59-ig tart!!!

Párbaj #2:

Felnőttek

Katt  a szereplő nevére és akkor bejön az oldal, ahol szavazni lehet.

sookie

  • Innen ismerheted: Charlaine Harris – True Blood sorozat
  • Természetfeletti státusza: Tündér vérrel felturbózott ember

 Miért is szeretjük Sookie-t?

 Jószívű  és nyitott mindenre. Mentes minden előítélettől  ami figyelemreméltó, mivel egész életében mások gondolatát hallgatta és ha ez nem utáltat meg veletek valakit…

 “Nem lehet az embereket hibáztatni – többnyire –, hogy miket gondolnak magukban. Meg kell tanulni felülemelkedni ezen.”

Bátor, de igen meggondolatlan is, beleugrik minden helyzetbe a veszély felmérése nélkül, de képes kockára tenni a saját életét azokért akiket szeret. Nem számít menyire rémült is valójában. Nagyon hűséges. Ha egyszer szeret már semmi sem ingathatja meg. Még ha néha kellene is. Hevesen védelmezi a szeretteit.

Elképesztően ellenálló. Bántalmazták gyerekkorában, elkerülték és félték, árva lett, az első szerelme rémálom volt, halálra verték, elvesztette a nagyanyját, megtámadták, majdnem megölték, majdnem kivégezte egy vallásos szekta, megint megtámadták és majdnem megölték, elrabolták, majdnem halálra csapolták, megint megtámadták, és megint és megint… értitek a lényeget. A legtöbb ember mostanra már egy kipárnázott cellában csücsülne valahol. Vagy minimum összekuporodna az ágya alatt. Azonban Sookie nem olyan, mint a legtöbb ember.

 Egy igazi harcos szíve van. Megy és beáll a csatába, ha valamiért harcolni kell, úgy, hogy nagyon jól tudja, nem biztos, hogy élve el is sétál, de olyan dolgokban hisz, amikért érdemes harcolni. Sookie kedves, bár ezt néhányszor meg is bánhatná. Néha olyan emberekkel is, akik nem egészen érdemlik meg a kedvességét. Követ el hibákat. Néha tragikusan nagyokat is. Tudom, hogy ez sokaknak elég lenne, ahogy hogy ne kedveljék. De számomra ez pozitívum. Nem egy megközelíthetetlen, sérthetetlen badass csaj. Nem, ő csak egy teljes értékű emberi lény, aki ugyanúgy téved és érez, mint mindannyiunk. Nincs mindig igaza, nem mindig jó, nem mindig szép és nem mindig választotta a nehezebb utat. És ez sokkal közvetlenebb, mint bármelyik fantasy hősnő a mezőnyben.

 ” A segítőkészség szokásával rettentő nehéz felhagyni.”

 Roppant jó humora van. Szeret nevetni (bár isten tudja mikor volt utoljára erre lehetősége). Mindennek ellenére optimista. Lehet, hogy emiatt bolond is, de mindenképp megnyerő. Cinizmust könnyebb találni. A tiszta humor ritkaság. És neki megvan.

“Vágy támadt bennem, és majdnem megszólaltam, hogy ‘Bánja a patvar, tégy magadévá, bátor viking harcos!’ “

 Nem alárendeltje egy erőnek sem, és nem is retteg tőlük. Jöhet bárki (ember, természetfeletti,  minden, amid csak van), ő szembeszáll vele, ha kell. Lehet, hogy naiv a többiekkel kapcsolatban, de azt tudja, hogy ő maga kicsoda (még akkor is, ha hosszú ideig nem tudta, hogy MI ő).

 Ő Sookie Stackhouse. Pincérnő. Telepata. Szétrúgja bárki valagát, ha kell (legalábbis megpróbálja). Csak egy egyszerű lány.

 “Próbálja ki Sookie Stackhouse „hajszálon múló megmenekülés”-diétáját! Fusson az életéért, és közben nem lesz gondja az étkezésre!”

Mac – Karen Marie Moning – Tündérkrónikák sorozat

Sookie és Mac nálam nem lett kedvenc szereplő, mindkettő hősnőt ugyanazon tulajdonság miatt nem sikerült a szívembe zárnom, de mindkettő lánynak vannak szerethető tulajdonságaik is. Hogy mik, lásd fentebb. Győzzön a jobbik. 🙂

Párbaj #2:

YA

Rose – Richelle Mead: Vámpírakadémia

Chloé – Kelley Armstrong: Sötét Erő trilógia

Egyik lányt sem ismerem, de Rosera szavaztam a neve és a kampányszöveg miatt.

Nyeremények

Végeredmény

Sookie 47 – Mac 180

Rose 156 – Chloe 51

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: