Friss megjelenések 2. szept. 23. – okt. 16.

Yuki Kaori: Angyalok menedéke 5.
Kiadó: Delta Vision
Műfaj: Urban fantasy
Oldalszám: –
Rendelhető: Delta Vision webshop

Hogy megmentse szeretett húga lelkét, Mudó Szecuna vállalja a tetszhalált és megkezdi utazását Hádész világában. Ám csak hét napnyi idő áll a rendelkezésére. Ha ez alatt nem sikerül visszatérnie, testére örök halál vár…

Mindeközben odafent, a mennyben tovább fajul Rosiel és Sevotharta viszálya.

Íme az Angyalok menedéke ötödik kötete, amelybe beleremeg az ég és a föld!

Barbara Wood: Árnyak a napfényben
Kiadó: Móra
Műfaj: családregény
Oldalszám: 656
Rendelhető: Móra

Deborah Treverton tizenöt évvel korábban hirtelen, búcsú nélkül távozott szülőhazájából, Kenyából, ám most egy haldokló vajákos asszony kérésére ismét repülőre ül, és gyermekkora színhelye felé tart. Mit akarhat tőle Wachera mama, aki annak idején elátkozta a családját és megjósolta, hogy a kikuju törzs földjéről egyszer az összes fehér eltakarodik?

A nairobi Hilton Szálló elegáns szobájában aztán kezébe kerül nagynénje, Grace néni naplója, melyből lassacskán feltárul előtte a hajdani Brit Kelet-Afrika története: az angol telepesek emberfeletti küzdelmei, a missziók és kórházak hiábavaló erőfeszítései az alapvető higiéniai szabályok bevezetésére és a nőket csonkító törzsi szertartások brutalitása. Grace néni naplójában benne van az egész Treverton család sorsa, generációkon átívelő tragédiák sora, és a kenyai feketék öntudatra ébredésének, Kenya függetlenné válásának története is. Deborah félve olvassa a híres Doktorasszony feljegyzéseit, hiszen valahol a sorok között a saját származására is fény derül.

„Az első oldaltól kezdve tudtam, hogy egy kiváló történetmesélő társaságban vagyok. Barbara Wood lebilincselő családtörténetet írt, részletgazdagon és emlékezetes szereplőkkel.” John Jakes, író

„Barbara Wood hűen jegyzi fel két család, az angol Trevertonok és az afrikai Mathengék tapasztalatain keresztül, milyen volt az élet Kenyában 1919-től napjainkig.” The New York Times

Mary Jo Putney: Megtalált boldogság
Circle of Friends 3.
Kiadó: General Press
Műfaj: Romantikus
Oldalszám: 368
Rendelhető: Bookline

Vajon mit tesz egy jó hírű vállalati jogász, ha hirtelen az ölébe hullik egymillió dollár? Van-e bátorsága kiszállni a mókuskerékből és követni az álmait? Vagy már túl késő, hogy szembenézzen azzal, amit igazán akar?

Val Convington baltimore-i ügyvéd feladja jól fizető állását, és rábízva magát a sorsra és saját belső hangjára, úgy dönt, életét és hivatását innentől a rászorulók megsegítésének szenteli. Elvállalja egy halálra ítélt bűnöző ügyét nem sokkal a kivégzés időpontja előtt, majd egy szegény kislánynak is mentora lesz – csupa olyan dolog, ami pár héttel korábban még elképzelhetetlen lett volna számára. Az emberiségbe és a magába vetett hite, valamint a szükséges lépés az ismeretlenbe az, ami végül a békét és a szerelmet is meghozza számára. Mary Jo Putney (Elveszett szerelem, Egy igaz hölgy, Egy hamis hölgy), az amerikai romantikus regények koronázatlan királynője új oldaláról mutatkozik be ebben a napjainkban játszódó regényében, amelyben ismét mesterien szövi a szálakat, hogy az olvasó eljusson addig a katartikus pontig, ahol már maga is hinni kezd a csodákban.

Sabrina Jeffries: A lord titka
Hellions of Halstead Hall 1.
Kiadó: General Press
Műfaj: Romantikus
Oldalszám: 312
Rendelhető: Alexandra

A Sharpe testvérek egy éjjelen rettenetes körülmények között elveszítik a szüleiket. A tragédia leginkább Olivert, a legidősebb fiút viseli meg, akinek hosszú éveken keresztül súlyos titok nyomja a lelkét szülei halálával kapcsolatban. Az árvák gyámja anyai nagyanyjuk lesz, aki az évek múlásával egyre ingerültebben szemléli, ahogy unokái botrányos életvitelükkel borzolják a főúri körök kedélyét. Így hát tizenkilenc évvel a tragédia után ultimátumot ad a testvéreknek: vagy családot alapítanak egy éven belül, vagy megvonja tőlük a járandóságukat, és az örökségükről is lemondhatnak. Oliver azonban ravasz tervet eszel ki, hogy eltántorítsa a szándékától az asszonyt. Egy szerencsétlen véletlen folytán ehhez partnert talál az Amerikából érkezett gyönyörű Maria Butterfieldben, aki eltűntnek hitt jegyese felkutatására érkezett Angliába. Oliver alkut ajánl neki: játssza el menyasszonyát, ő pedig cserébe megkeresteti Maria vőlegényét. A fordulatos és lebilincselő „színjátékban” lassan feltárulnak az igazi, rejtett érzések: fény derül az Oliver életét meghatározó nyomasztó titokra, és arra is, miért tűnt el Maria vőlegénye.

A 19. századi Angliában játszódó regény minden sorában érzéki, szenvedélyes és felkavaró mű. Szerzője, Sabrina Jeffries amerikai írónő, a New York Times bestsellerírója, aki ezzel a művével végre Magyarországra is eljutott.

Jun Mi-Kjong: A vízisten menyasszonya 10.
Kiadó: Vad Virágok Könyvműhely
Műfaj: Romantikus
Oldalszám: 188
Rendelhető: Vad Virágok webshop

Miközben Szoa férjétől távol, egy pompás kastélyban raboskodik, Habek a császár palotájában újabb gonddal kénytelen szembenézni. Az uralkodó ugyanis saját céljára akarja felhasználni a nappal gyerektestbe zárt, elátkozott istenséget, hogy annak víz fölötti hatalmával háborút szítson az égiek birodalmában. Habek korábbi asszonya, álságos anyja és az áskálódó istenségek cselszövése tovább bonyolítja a helyzetet, így egyre nehezebbé válik, hogy Szoa újra együtt lehessen azzal, akit szeret. A vízisten menyasszonya varázslatos és romantikus történetével, lenyűgöző rajzstílusával 2006-ban Korea legnépszerűbb lányoknak szóló manhwája volt.

Ho Kuk-Hva – Kim Szu-Dzsin: A titokzatos menyasszony 3.
Kiadó: Vad Virágok Könyvműhely
Műfaj: Romantikus
Oldalszám: 188
Rendelhető: Vad Virágok webshop

Dodo végre megtudja Szidzsun menyasszonyának titkát, és minden követ megmozgat, hogy elválassza az álarcos lányt álmai pasijától. Nem olyan biztos azonban, hogy jó ötlet Mujon szerelmének útjába állni, különösen, ha sötét erők is vannak a dologban… Eközben Szidzsun egyre több mindenre kezd emlékezni múltbeli életéből Mujonnal kapcsolatban. Hamarosan szembe kell néznie a malacmenyasszony rejtélyével. De vajon készen áll rá?

Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos
John Cleaver 1.
Kiadó: Fumax
Műfaj: Thriller
Oldalszám: 280
Rendelhető: Fumax webshop

John Wayne Cleavernek hívnak.
15 éves vagyok, és a hullák a hobbim.
A terapeutám szerint szociopata vagyok.
De nem vagyok sorozatgyilkos.

John veszélyes, és ezt ő is tudja magáról. Megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…

Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket.
Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: emberfeletti képességekkel bír.

“A Dexter könyvek és a belőlük készült tv-sorozat rajongói imádni fogják Dan Wells kirobbanó sikerű debütáló regényét.” – Publishers Weekly.

Jonathan Beet: A halott ember tava
Kiadó: Egmont
Műfaj: Ifjúsági
Oldalszám: 304
Rendelhető: Egmont webshop

A nevem Jonathan Beet. Beet, mint a répa.
Húsz éves vagyok, New Yorkban élek, és van egy titkom: látom a szellemeket.

Ez legutóbb is kimondottan nagy gondot okozott, amiért természetesen engem tettek felelőssé.

“Kösz, Charlie, az életem romhalmaz lett miattad!
Napok óta csak ez az egy gondolat ismétlődött a fejemben. Én idióta, küzdöttem az egyértelmű ellen, és mi lett a vége? Az, hogy egy New Yorktól legalább hatezer kilométerre fekvő diliházba száműztek. Rendkívül tanácstalan voltam. Fogalmam sem volt, ki segíthetett volna rajtam.”

Akkor nem sejtettem, hogy a megpróbáltatásaim java még hátra volt.
Első látásra beleszerettem Cléóba, a bolondokháza egyik, gyakorlaton lévő ápolójába. Tőle hallottam, hogy érkezésem előtt az egyik, drogfüggő lány elszökött az intézetből. Unatkoztam, gondoltam utánanézek az ügynek. És abban a pillanatban belekeveredtem egy sorozatgyilkosságba…

További friss megjelenések itt.
http://moly.hu/polcok/oszi-megjelenesek-2012

 

Reklámok

7 hozzászólás to “Friss megjelenések 2. szept. 23. – okt. 16.”

 1. DynaChii Says:

  Az Angyalok menedéke még csak az 5. köteténél tart? O_O Hát nem sietik el a dolgot.

 2. Dinky Says:

  Na b*szd meg, akkor jelentetik meg az Angyalok Menedéke 5-öt, mikor én épp megszabadulok az első négy kötettől? XD Lol kategória erősen.

 3. Andicilin Says:

  Én már azt hittem, hogy a Delta Vision soha többet nem ad ki mangát. O_O Ezek szerint van még remény a többi sorozatuk folytatására is.

 4. Elhaym Says:

  DynaChii: Eddig úgy volt, hogy nem is lesz 5. rész.

  Dinky: Már van is vevő az első 4 kötetre?

  Andicilin: Úgy tudom csak ezt és a Berserket folytatják. 😦

 5. DynaChii Says:

  Uhh, nem tudtam. Mióta nem vásárolok mangákat azóta nem is nagyon követem a kiadásokat.
  Nekem is el kéne passzolnom az első 3 kötetet. ^^”

 6. Dinky Says:

  Nincs, elpasszoltam rukkolán. 🙂 Csak kettőt kellett postáznom, azokat is egy személynek, a másik kettőt pedig közvetett személyes átadással bonyolítottam le.

 7. Elhaym Says:

  DynaChii: Manga vásárlással én is le vagyok maradva. Egyedül a Nana az, amit egyből beszerzek.

  Dinky: te is kipróbáltad a Rukkolát? Szereztél is onnan könyvet? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: