Hírek 10.

Több Kiadó is új sorozatok kiadását tervezi. Lehet tippelgetni. 🙂

Cor Leonis

 • Az íróról egyelőre annyit tudni, hogy nő, és főleg fantasy témakörben alkot, ám ezen belül is igen széleskörű a munkássága. Az írónő magáról úgy nyilatkozik, hogy nem köti magát egyetlen dologhoz sem, szeret kísérletezni sok mindennel. 😉

 

Egmont

 • A következő Nalini Singh-könyvet, az Egy világ – két faj – állandó küzdelem sorozat 4. kötetét őszre tervezték. De mivel olyan sokan sürgették őket  előrehozták a megjelenést!  A Feloldozás már meg is jelent. Imádom a kiadót.
 • Az Angyali vadász 5. kötete az USÁ-ban is csak szeptember 4-én jelenik meg először. A magyar kiadás időpontjáról még nem tudnak biztosat mondani, de erre a kötetre eredetiben egy évet kellett várni, és ők csak nemrég hozták el nekünk az előző könyvet, az Angyalkardot. Nem kapkodhatják tehát el a dolgot, mert akkor ezután maradnánk sokáig Angyali vadász nélkül… 🙂 Megtudom őket érteni, azért remélem lesz még Singh idén. Pl. Dorian könyve. 🙂
 • Őszre több izgalmas meglepetést is tartogatnak.  Egyik Ilona Andrews: Világok peremén sorozatának az első része a  Mágikus találkozás. De vajon mi lesz a többi?

A varázslattal teli Perem, ahol Rose Drayton él, két világ határán terül el. Rose átjár dolgozni a Töredékbe, ahol az emberek autókon járnak, plázákban vásárolnak, és ahol a varázslat nem több puszta tündérmesénél. A másik világ Mágia, amelyet kékvérű arisztokraták irányítanak, és ahol a varázslat mindennapos, sőt megváltoztathatja az emberek sorsát. Ahogy a többi perembéli is, Rose átjárhat mindkét világba, de mindenhol törvényen kívülinek számít.
Rose úgy gondolta, ha tökélyre fejleszti a varázserejét, jobb életet biztosíthat magának. De a dolgok nem a tervei szerint alakultak. Most feketén, éhbérért dolgozik a Töredékben, hogy felnevelhesse két kisöccsét, ráadásul meg kell küzdenie a kéretlen kérők hadával, akik őt és a varázserejét akarják.
Ekkor toppan be az életébe Lord Declan Camarine, a mágiai kékvérű, aki szintén elhatározza, hogy megszerzi magának a lányt. És vele egy időben érkezik a különös, varázslatra éhes teremtmények egész hada. Rose-nak és a kékvérűnek össze kell fognia a szörnyű lények és megteremtőjük ellen, különben odalesz az egész Perem, és mindenki aki ott él…

 • Larissa Ione Daemonica sorozatának idén várhatóan nem jelenik már meg következő része, de… (hangsúly a pontpontponton). Ez vajon mit jelenthet? 🙂 Nagyon titokzatosak.

Fumax

 • Az Árny fia hivatalosan augusztus 18-án, a Cosplayer Expón debütál. A Fumaxnál és néhány boltban (Szellemlovas, CD Galaxis) valószínűleg már augusztus 15-én kapható lesz, legalábbis a nyomda aznapra ígérte.
 • Kiadó még 5 könyv kiadását tervezi. 🙂

“Hogy igazán bele tudjátok élni magatokat a hamarosan érkező bejelentés áradatba, a következő interaktív előkészületeket javasoljuk:
– Az 1. bejelentéshez egy vonalas füzet egy lapján, minden sor elejére írjátok azt, hogy Nem vagyok…
– A 2. bejelentéshez menjetek le egy sötét pincébe, töltsetek lent néhány órát bárminemű fényforrás nélkül, majd gyertek fel a fényes napra.
– A 3. bejelentéshez vegyetek fel egy napszemüveget és játszatok egy jó FPS-t és közben skype-oljatok.
– A 4. bejelentéshez készítsetek papírból koporsót és tegyetek bele egy játékbabát.
– Az 5. bejelentéshez csináljatok helyet a polcotokon, a legjobb és legnépszerűbb fantasy könyveitek mellett. Ha még nincsenek ilyen könyveitek, akkor is csináljatok helyet, mert hamarosan lesznek. :)”

Külföld

Reklámok

2 hozzászólás to “Hírek 10.”

 1. reea Says:

  Mivel ezt a sorozatot nem igen ismerem, nem vállalkozom feltétlen a feladatra, de az Iced-ot megcsináltam neked. Rövid volt, bár nem állítom, hogy tökéletes. 🙂
  Köszön az összefoglalást. Szép munka! 🙂

 2. Elhaym Says:

  Köszi, mindjárt megyek elolvasni.

  Szívesen és köszi. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: