Szeretném a segítségeteket kérni.

Ha tudtok valamilyen állás lehetőségről Csepelen vagy a közeli kerületekben szóljatok nekem. Bármilyen ajánlatnak tudnánk örülni.

Ha ismertek olyan valakit akinél lehetne gyermekfelügyeletet vállalni, elvinni óvodába, érte menni, vagy olyan idős embert akinél lehetne pénzért takarítani, bevásárolni neki akkor is szóljatok.

Ha van használt BKV jegyetek azoknak is örülnénk.

Sok helyre elküldtük már az önéletrajzot, anyukám, tesóm és én is, de mindig nemleges válaszokat kapunk. 😦

Anyukám legjobban óvodában szeretne dolgozni, de amíg az nincs másnak is örülne. Tesóm és én szintén. Közben persze nem adom fel az álmomat, legszívesebben macskákkal és könyvekkel foglalkoznék, de amíg ez nem jön össze addig be kell érni mással.

Aki tud segíteni azoknak nagyon hálásak leszünk.

Elérhetőség: elhaym.silverberg@gmail.com

Reklámok

101 hozzászólás to “Szeretném a segítségeteket kérni.”

 1. A.W. Says:

  Én annyit tudnék mondani, hogy ha nem találsz munkát, akkor a munkanélkülin keresztül jelentkezhetnél valamilyen szakmára. Mondjuk pék, cukrász, stb… A tanulás mellett jár havonta 45 000 forint. Igaz nem sok pénz, de az is valami. Ha pedig lehetőséged lenne esetleg külföldre menni dolgozni akkor szerintem menj, mert itthon viktorka királyságában NEM lehet megélni.
  A munkanélküliben szoktak lenni állásajánlatok külföldre (legalábbis itt nagykanizsán vanak). Ezek általában takarítói állások hotelekben. Az ismerősöm is tavaly kiment amerikába takarítani, és megérte neki.

  • Barbara (@Barbara_chan) Says:

   Én azon vagyok és az már csak 32-35000ft. Ugye adójóváírás miatt. És a másik mivel elfogytak az uniós források valószínűleg mostanában már nem is lesz ingyenes képzés, hacsak nem még idén.

   • Andicilin Says:

    Honnan veszed, hogy uniós forrásból mentek eddig az ingyenes képzések? Én erről most hallok először. Legjobb tudomásom szerint az ilyesmit költségvetési pénzből finanszírozzák, esetleg kivétel lehet, ami EU-s pályázaton elnyert meghatározott képzésre vonatkozik, de hogy az összes, az elég nonszensz.

   • Barbara (@Barbara_chan) Says:

    Onnan, hogy mondták bent a munkaügyön. Elfogyott a pénz így csúsztak a képzések félévet, aztán végül megint kaptak uniós pénzt és elindultak. Na jó azt mondták, hogy most ideiglenesen megvonták a támogatást, így a tavasziak fel lettek függesztve, aztán ősszel meg azt újságolta, hogy kaptak megint uniós pénzt.

   • Andicilin Says:

    Jó, de ez nem jelenti azt, hogy minden csak az EU-tól függne. Ez azokra a képzésekre vonatkozhat, amiről nálatok szó van.

   • Barbara (@Barbara_chan) Says:

    Akkor úgy mondom vidéki képzések ebből lettek finanszírozva, már ha jutott a városnak…

  • Andicilin Says:

   Milyen munkaügyi kirendeltség az, ahol van állásajánlat? Alapvetően nem az a feladatuk, hogy munkát adjanak. Nem is szoktak. Az a ritka, ha igen. A szakképesítés meg…heh, nem bármi van, hanem egy korlátozott lista, amiből lehet választani. De lehet, hogy van pl. pék is, csak éppen az idén nem indul.
   Külföldön meg lehet, viszont nem tudsz félretenni, mert feléled. A végén pont ugyanoda jutsz, mint idehaza. Unokatesóm diplomás, ezért tapasztalta, hogy olyan szinten megkülönböztetik a külföldieket, hogy bármit tesz is, egy idő után nincs tovább, a valóban nem kizsákmányolós melókat nem kaphatja meg, csak az adott nemzetiségű.
   Nem hiszem, hogy a magyar miniszterelnök személye okozta volna a gazdasági világválságot.

   • Andicilin Says:

    Van egy ismerősöm, aki Svájcban családnál vállalt idős gondozást, és a pénzt meg is kapja, de úgy bánnak vele, mint a kutyával. Nem ez az egyetlen eset, amit hallottam. Én úgy vagyok vele, hogy kinek mi éri meg, a pénz és semmi más, se család, se egy minimális megbecsülés, de általában 12 óra munka, vagy mindennek a fordítottja. Azt akarom ezzel mondani, hogy még nem hallottam olyanról, akit valamilyen szinten lelkileg ne őrölt volna fel a külföldi munka. De hajrá! Van akinek tapasztalat kell.

 2. A.W. Says:

  + ha esetleg elvégzel egy pék, cukrász, vagy szakács szakmát és netán itthon nem tudnál elhelyezkedni vele, akkor külföldön biztos hogy eltudnál. Én se szívesen hagynám itt a hazámat, de ha muszáj, akkor viszont el kell menni.

 3. Elhaym Says:

  A.W.: Már nagyon sok mindent megpróbáltunk. Amikor legutóbb voltunk csak pénzes képzések voltak. Várunk, hogy legyen valami ingyenes, vagy ha az nincs akkor közmunka. Jövőhéten kell újra menni. Jó lenne ha lenne valami. Múltkor pl. csak fizikai közmunkák voltak, én meg a balesetem miatt csak ülő munkát végezhetek. Közben meg küldözgetjük az önéletrajzokat minél több helyre.

  Külföld sajnos nem jöhet szóba. Nem tudunk nyelveket, ingyen utazni sem lehet. De a legnagyobb ok a család. Mamámat és nagybátyámat nem lehet egyedül hagyni, mamám fullad, nagybátyám meg nem lát. 😦 Család meg mindennél fontosabb.

  Egyébként ha mindhármunknak összejönne legalább havi 45 ezer akkor már megtudnánk élni. Tudnánk fizetni a hitelt, számlákat és egy kicsi maradna ételre is.

 4. CsepeLee fiú Says:

  Állítólag a csepeli munkanélküli kirendeltség, a Bajáki által májusi kezdéssel lesznek képzések és normális közfoglalkoztatások, amiért fizetnek KB 47-ezer Forint körül. A gereblyézős közmunka már zajlik a Csevak által, de azért segély-szinten sem fizetnek, pedig előző évben arra köteleztek minden csepeli munkanélkülit. A Bajákis dolgokról konkrétumokat még nem tudok. Egyelőre ennyit mondtak nekem és anyumnak. Szerintem április elején bemegyek.

 5. Elhaym Says:

  Remélem így is lesz. Semminél a 47 ezer is jobb, bár örülnék ha addigra rendes munka is akadna. Ha a héten sem lesz munka akkor április elején én is újra megyek.

 6. tökfej Says:

  Nagy már a szegénység Magyarországon, pedig ez még csak a kezdet. Munka alig van, a valódi infláció két számjegyű, a “szociális hálóra” pedig nincs többé pénze sem az államnak, sem az önkormányzatoknak. Mindez “normális”, tekintve arra, hogy immár húsz éve minden magyar kormány a magyar gazdaság szándékos tönkretételét (amit “gyarmatosításnak” is szoktak nevezni) asszisztált csupán. Úgy hogy, kedves Elhaym, nem egyedül jársz ebben a cipőben, sőt lassan már ez számít átlagos magyar életkörülménynek még diplomás körökben is, bármit is mondanak mélyen nem-tisztelt politikusaink és azok a szerencsések, akiknek még van (meddig?) miből. Ha szereted a macskákat (én is nagyon szeretem őket), talán kereshetnél némi pénzt azzal, hogy ideiglenes gondozásba veszed azokét, akiknek még van miből, de nem tudnak nyaralni menni, mert nincs ki foglalkozzon közben a kis kedvencükkel? Lehetne például hirdetni az állatorvosoknál vagy ilyesmi. Szebb jövőt!

 7. Elhaym Says:

  Sajnos így van, azoknak jobb csak egy kicsit akiknek nincsenek hiteleik.

  Macskás ötleted tetszik, meg is próbáljuk. De úgy, hogy én mennék mindig a cicához. Amerikában is így van. Cicának is jobb, mert marad a megszokott környezetben, mindig kap enni, meg kap szeretetet is. Rufus fiú cicát nem fogadna el, lányt meg egyből teherbe ejtené. Bár lehet van olyan aki szeretne kiscicákat.

  Köszi. 🙂

 8. CsepeLee fiú Says:

  Voltam a Bajákin. Van néhány közfoglalkoztatás és sok tanfolyam. Engem leginkább az adatrögzítés fogott meg. Ebből van tanfolyam és munka is. A tanfolyamot butaságnak tartottam magamnak, mivel pont ehhez értek. Miért tenném le újra? 😀 Rámásztam a munkára. Ez az Educatio-nál van, ahol már dolgoztam. De nem baj, délután 3 órára megyek. 😀 Most pont kérnek olyan OKJ-s bizonyítványt, ami van nekem.
  Neked azt tanácsolnám, hogy jelentkezz náluk az adatrögzítő tanfolyamra. Egyébként ápolási asszisztens tanfolyam is van. Szemezgethetsz, két helyen is ki van rakva. 🙂

 9. Elhaym Says:

  CsepeLee fiú: Köszi. Írtam neked mailt.

 10. Hisztis_Manó Says:

  Sajnálom hogy még mindig nem sikerült találni semmit. Tény egyre többen vannak így. Én is diplomás vagyok most csinálom a mestert… de lényegét nem látom, csak azért járok suliba mert addig van melóm… a jó kis nappali hallgatói jogviszony meló terén kincset ér.
  Anno én is voltam a Csepeli munkaügyibe miután lediplomáztam, de kb kivágtak, hogy képzelem én hogy oda megyek… ott a diplomám keressek munkát… mondom igen azon vagyok… csak hát a tb-meg ilyenek azért el legyenek intézve. Végül megszívtam… mert a tb-emt letiltatták… pedig 180 napig a dilpoma után még járt volna ill miután megint felvettek, tehát megint lett nappali hallgató jogviszonyom megint nem kerültem vissza a rendszerbe. Úgy hogy jó 1 hetes utána járás volt mire lett TB-m. Amibe csak a vicc az volt, hogy ez idén márciusban volt és tavaly júniba diplomáztam, és utána még azért jártam orvosnál, ahol elvileg oks- volt a TB-m. Majd márciusban kibukott hogy nekem tavaly márc óta nincs… ami megint furcsa volt, mert hogy júniusig volt hallgatói jogviszonyom.
  De elvileg a munkaügyis rendezte nekem mikor bent voltam….
  Soroksár neked messze van? Mert az egyik ismimnek a nagyija most jön ki a korházból, több mint 2 hónapig feküdt bent, mert com-nyak csont törése volt 94 éves, és elvileg nappal kell majd neki felügyelet 1 hónapig. Semmi extrát nem kell csinálni, a néni önellátó, családi házba lakik az unokáival, csak ők napközben dolgoznak úgy hogy csak annyi kéne hogy ott lenni vele amíg elmennek a ,,gyerekek” dolgozni. Esetleg érdekelne. Nem ígérhetek semmit, mert nem tudom mi a helyzet, van e már valaki, ill egyáltalán kell e.

  • CsepeLee fiú Says:

   Én a TB-vel úgy jártam, hogy az első időszakban 16 munkanap után 1 éven át nem kaptam segélyt. Nem szóltak arról, hogy 1 évben 30 munkanap, vagy közfoglalkoztatás, vagy munkaügy általi tanfolyam kéne. Arról sem szóltak, hogy miközben egy kanyit sem kapok, a TB-t sem finanszírozzák, magamnak kéne fizetni. A nincsből. Nem jártam orvoshoz, így ezért sem tudtam meg. Pont mikor közeledett az 1 év vége, akkor buktam le szemészeten. Szétment az akkori szemüvegem és egyébként is ideje volt felülvizsgálni a szememet. Ez volt 2010. júniusban. 2010. júliustól járt a segélyem és azzal rendezték a TB-met. KB 1 év múlva jött egy szép papír az Apehtól, miszerint nincs rendezve a TB-m. Sikerült lerendezni. Elsiklottak a segély felett, és szerencsére sikerült annyiban hagyni, hogy most már rendezve van. Nem kellett pótdíjazást vagy büntetést fizetnem.

 11. Elhaym Says:

  Írtam neked mailt.

 12. Elhaym Says:

  CsepeLee fiú : Mi most írtunk az APEHnek TB ügyben. Tavaly hitelből fizettük ki az egy év elmaradást, de most már nem vehetünk fel több hitelt, fizetni meg a semmiből nem tudjuk. Kiderül mit válaszolnak.

 13. euro_állás Says:

  annyira elszomorító ez a helyzet.. Csak Magyarországban gondolkozol? Ha lenne lehetőség, kimennél külföldre?

 14. Elhaym Says:

  Csak Budapest jöhet szóba, családomat egy napra sem lehet egyedül hagyni.

  • Ilus Says:

   Ez nem lenne kifogás, ha a kedvetek lenne, kimennétek külföldre, a falumba a Halász família egy az egyben elment, s egy 20éves fiú is kiment az egy pár napra hazalátogatott egy raktárba dolgozott a fagyott cuccokat kellet pakolgatnia, de ott többet lehet keresni s ott az árak is alacsonyabbak s így a zsebedbe is több marad, a Halászék azok vendéglőbe dolgoznak, a gyrosznak a török változatát a kebabot csinálják.
   Ezt csak mondtam értem én hogy még költözni sincs kedv nekem sincs, megemlítettem hogy nagyon sokan ezt meglépték.
   Remélem rendeződnek a dolgaid!

 15. Dakhara Says:

  http://keresd-magad-degeszre.net/page.php?pa=6ac14f48-b356-3ff3-7400-4e0c24007f9f&sr=hu21vnx

 16. Elhaym Says:

  Köszi.

 17. Elhaym Says:

  Ilus: Ez igaz, de mi nem is tudnánk jól érezni magunkat kint. Családban csak a tesóm tud angolul, mások csak magyarul tudnak. Itt vannak a szeretteink eltemetve, itt vannak az élő állatok. Egyiküktől sem tudnánk elszakadni, Másrészt a nagypapám azért építette a házat, hogy az egész család itt éljen együtt örökké.

  Mondjuk, ha akarnánk akkor sem tudnánk menni. Pénz nélkül ugyanis nem lehet sehová sem utazni. Pénz meg addig sajnos nem lesz, amíg a 4 millás hitel nincs kifizetve.

  “Remélem rendeződnek a dolgaid!”

  Köszi.

 18. Celestis Says:

  A tv2 új napi sorozatot indít s színészeket keres!

  A mutasdmagad@tv2.hu email címen várják a jelentkezésetek.

  Annyi hogy videót kell küldeni magadról.

  Tanács hozzá, mivel szeretsz olvasni keressél egy jelenetet, pl egy párbeszéd stb. s tesóddal együtt eljátsszátok, sőt még a család többi tagját is nyugodtan benevezhetitek, mert 14-60éves korig lehet jelentkezni.

  Lehet azért keresnek civileket mert így olcsóbban jönnek ki, de szerintem ha sikerülne akár hivatásos színész is lehetnél.

  Mindenesetre próbáljátok meg, vagy sikerül vagy nem, viszont ha nem csak te hanem tesód is meg a család többi tagja is próbálkozna hátha nagyobb esélyetek lenne.

 19. Elhaym Says:

  Ezzel csak két gond van, Nem tudnánk semmivel sem videót készíteni, meg én túlságosan lámpalázas is vagyok. Amíg nem leszek teljesen egészséges, meg nem sikerül eltüntetnem a rengeteg anyajegyet magamról, addig nem szeretem, ha sokan néznek.

 20. Dakhara Says:

  Ezt is megpróbálhatod hátha…

  http://www.pandastart.com/?ref=22092&tid

 21. Elhaym Says:

  Köszi. 🙂 Kár, hogy kezdőoldalnak kell beállítani, nincs saját gépem, ezért ehhez több engedély is kell.

 22. Puszilva Says:

  Néztük a teletexten az állásajánlatokat, megdöbbenve vetem észre hogy még szexmunka is van.
  Ráadásul kihangsúlyozta hogy molett alkatú hölgyek is jelentkezhetnek, mintha csak az olyan kétségbeesettekre pályáznának mint te vagy bárki.
  Én már csak azért nem mennék ilyenbe , mert elég egyszer elkapni valamit.., meg etikai okai is vannak, ha elkapsz valamit milliárdokba kerül az orvosság.
  De van olyan is hogy a netten kamera előtt kell pózolni, de ez van, én végszükség esetén a festményeket adnám el, igaz ahhoz meg szerencse kell.

  Ez a Port.hu nagyon feldühít, gondol egyet az a mocskos féreg moderátor s kitilt csak úgy merő szórakozásból. Teljesen elvette az életkedvemet, az emberi gonoszság határtalan, szűrnyű amit egyesek művelnek, legalább gondolkodhatna is, meg írná hogy miért de ezt is leírtam hogy higgadjak le.

  Amiket délben adnak filmeket, pl Herkuleséket azokat nézed?
  Én mondom már kikapcsolom 21környékén.Este fölösleges fennmaradni.

  Sajnos a műsorokkal szokás szerint szarakodnak, s egybefüggően,
  mert a Dragon Ball Zt ,megint előröl kezdték, a csillagkapuval is évekig szarakodtak.

  Februárba délután megismétlik , akkor remélem már látod.

  Az mtv adhatna több ázsiai történelmi sorozatot, de csak a szarakodáshoz ért mindegyikőjük.

  A megérzések nem is csalnak , még jó hogy online fejeztem be a DBket, ráadásul a folytatásos sorozatokat is leadhatnák, mert van sima DB, van DBZ, meg DBGT

  A csillagkapunál is van sima SG, meg van SGA, meg a bukott SGU bukott az mindenki szemében hisz teljesen a Star Trek szintjére süllyesztették.

  Meg a hegylakó mellet ott a Holló is ami Amandárol szól.

  De a viasat egy hétvégi délutáni sávban a Boszorkánykardot is megismételhetné.

  Egyébként azt álmodtam hogy lett egy feketésvöröses cicánk, remélem az állataink sokáig meglesznek.

  Most a változatosság kedvéért, meg pont amiatt mert olvastam az álláshirdetésnél ezt , így ideírtam.

  Remélem minden jól fog alakulni!

 23. Elhaym Says:

  Mi most a nyereménykönyveket adjuk el, hogy legyen pénz.

  “Ez a Port.hu nagyon feldühít, gondol egyet az a mocskos féreg moderátor s kitilt csak úgy merő szórakozásból. ”

  Legalább írná le miért. Csúnyákat és offot biztos nem írtál,

  Csak este 8-tól tudok TV-t nézni.

  “remélem az állataink sokáig meglesznek.”

  Én is remélem. Most, hogy itt a tél, Rufus megint sokat remeg. 😦

 24. Puszilva Says:

  Egyébként Puncus is sokat remeg.

  És látod nem is kellett sok idő s folytatódik minden,

  ezek 11.26án állították ki azt a papírt hogy nem jár a családi, és úgy csinálták hogy okt.31től visszamenőlegesen , tehát azt a picit is vissza kell fizetni.

  Szörnyű ahogy a normál emberekkel bánnak.

  Remélem nem lesz nagyon zord telünk, habár februárban szokott a leghidegebb lenni.

 25. Puszilva Says:

  Tényleg, a DBZt az indavideón nézed már?
  A v6 megint előröl kezdi, én meg gyakorta be is fejeztem, du már csak 3 rész, s nagyon nagyon jó volt.

  A csillagkaput lehetséges februártól a Voyager sávjában megismétlik, remélem sikerül megnézned mert az is jó.

  Ez az év is letelt,(1hónap se kell) Sajnos tavaszra már Kiscicc nem fial, a tv meg folytatja a szokásos ostobaságát.

  Olyan könnyen lement napi 4-10rész a DBZből és kár kihagyni.

  Jó is hogy csak online folytattam mert a viasatra várhatnál.
  Több mint 3év kellet hogy leadják a csillagkaput, ráadásul azt már az axn leadta,
  lehet hogy a DBZhez még több idő kell mert az még gyakorta a tvben nem volt leadva.

  Nem értem a tvket miért szarakodnak ennyit a műsorokkal.

  Kár hogy sok dolog sosem úgy alakul.

  A DBZ pl dec15től újra az 1.résszel folytatódik.

  Az egerek szokásuk szerint hogy itt a tél bejöttek a házba már 2t ki is fogtunk meg a múltkor a ragacsba is volt 1.

  A kinti kamrába nem tettük most a káposztát se mert tavaly is szétpocsékolta a patkány, meg amit vettünk almát azt is , és az ősz hatására fáradnak be a nem kívánt vendégek.

 26. Puszilva Says:

  Végig is néztem,
  most így , még ha ezután jön, már értem hogy a GT miért nem az,
  Olvastam hogy a GT nem a manga alapján készült, attól független megnézem.
  Gyakorlatilag a sorozatnak a lényege hogy a rosszakból jók lettek, még a Bubu is és itt a gonosz Bubu reinkarnációját is belevettem, csodálatos volt.
  Kár hogy bizonyos dolgok csak a mesébe vannak, gondoltam itt a rosszakból jóvá válására.

 27. Puszilva Says:

  Újra műsorra hívnám figyelmed.

  A LifeNetworkon volt a Rejtélyes Igazságok, majd adták a Rejtélyes városi legendákat, most egy ukrán-svéd sorozatot adnak a Rejtélyes Történeteket.

  És az az általad is nézett gyanú árnyékábantól milliószor jobb, igaz a most futó az csak 100szor tehát a lényegük hogy titokzatos események történnek meg benne, mondhatni különös véletlenek.

  Tehát, ha 21órakkor még van időd, kapcsoljatok a LifeNetworkre.

 28. Puszilva Says:

  Ma regisztráltam a munkaügyinél, igaz több idő kellet, mert adókártyát is csináltatni kellet, így pont már elmentek az adóhivatalosok ebédszünetre várhattunk, az a lényeg ez is meg van oldva, igaz sajnálatos hír hogy 1évig nem jár a munkanélküli, viszont így hogy a családit is elvették 1évig még kevesebb a pénz.
  És az a szűrnyű hogy itt Pocsajba nagyon szaroznak velünk.
  Mert Bátyusnak megvan az értettségije már fél éve, meg több szakmája is van, és ezek a szemétládák, nem foglalkoztatják szakmájába, meg direkt úgy csinálták a szerződését hogy nem számolják bele az érettségit se , így kénytelen szinte rabszolga lenni, de a Hegylakóba is megjegyezte egy illető hogy rabszolgaként jobban élt.
  Tény és való, aki tovább ment tanulni , annak az a fő előnye hogy nem 100, hanem eleve duplája 200ezer üti havonta a markát, tehát hosszú távon az is előnyösebb, viszont az érettségi is több a semminél, hisz az érettségisek igaz kevéssel de valamivel több a minimálbérük.
  A külföldi munkának van hatalmas vonzata, ott a buszvezető is 4000eurót kap, a sima csontozó meg 1200eurót csak , de ha kiszámolod hogy 1000euró 283.801ft akkor nagyon megérti a külföldi munka hisz gyakorta több mint 100szor többet keresel, a házon kívül is foglalkozott vele, az adósságukat kifizették meg még házat is tudtak venni, van aki kinn marad, van aki visszajön.
  Gyakorta ez volt az első szabad telem, itthon csak jobban érzi magát az ember.
  De csak nem tartott a “szabadság” sokáig.
  Attól tartok itt Pocsajba velem is szaroznának, de ez tény, a cigányokat érdekes módon hatalmas előnyben részesítik mindig.
  Nálam fiatalabbakat is foglalkoztatnak, meg azokkal nem mernek szarozni, de ez van, mellesleg az e legnagyobb szánalmasság hogy a kommunista banda még mindig szabad, meg az is hogy nemcsak nem lökték ki a parlamentből őket hanem még külön médiájuk is van.
  Pedig a kommunistáknak van a legeslegtöbb áldozata, sőt.
  Na meg az idegesít hogy állandóan a naciznak ezek a kommunisták,
  Annak idején ezeket a férgeket csak száműzni akarták Madagaszkárra, csak a háború rosszul állása miatt döntöttek másképp.
  Sztálin Több zsidót ölt meg mint Hitler, és ezek az undorító féreg kommunisták meg mindent szegény nácikra fognak akik a kommunista bandához képest ártatlan bárányok.
  Meg agyvérzést kap az ember már a porton is,
  ezek a féreg kommunisták már történelmi tényeket írókat is le naciznak meg állandóan rendszerellenes kijelentéseket tesznek.
  És igaz, az Anarchizmus a kommunizmus egy szélsőségesebb irányzata, s ha azt nézzük hogy 2002-2010ig semmi se volt, meg nagyon tönkrement eladósodott a gazdaság , az mind a komcsi banda bűne volt, az eladósodás Kádár idejében kezdődött, nézd még Románia is fejeltebb hazánknál, Romániában nem vettek fel annyi hitelt, ott 40%a hiány, hazánkba, a kommunista bandának hatására több mint 80% ami gyakorta abban a 8évben lett gigászi méretű.
  Igen, nem a semmiért írtam ezt is ki magamból, elképesztően bánt hogy az igazi bűnösök lelkiismeret furdalás nélkül hazudnak, meg egy bűnükért sem lakoltak meg.
  De nagy kár az hogy mindig az ártatlanok szenvednek, Próbálok istenhez imádkozni hátha végre kinyírná a féreg kommunistákat, de sajnos isten nagy részben kitaláció, reménykedni hinni meg amiatt is hiszünk mert teljesen összeomlana az ember ha nem hinne Istenbe ha nem reménykedne a jó , az igazság győzelmében.
  Remélem nem lesz újabb szalámi taktika sem , de sosem lehet tudni, a gonosz mindig létezett.

 29. Róka Says:

  Szia!

  Facebookon van ez a Szárnyas Fejvadász (http://www.facebook.com/SzarnyasFejvadasz), és ő tette ki ezt a munkát:

  “A XXII. kerületi Egyesített Óvoda pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszonyban, két tagóvodájába, teljes munkaidős, határozott idejű szerződéssel (gyed/gyes idejére) óvodapedagógus munkakör betöltésére.
  Az önéletrajzokat az ovoda@hawk.hu e-mail címre, Kiss Anikó gazdasági ügyintéző részére küldve lehet benyújtani.

  Jelentkezési határidő: 2012. december 5.”

  Anyukádnak ez jó lenne, ugye? 🙂 Bocsi, hogy ilyen későn, én is csak most vettem észre, hogy van egy ilyen állás.

 30. Puszilva Says:

  Az Időképen voltam, Jövőhéten lesz a leghidegebb, legalábbis ebben a hónapban.

  Viszont, az interneten van minden,

  Limuzin 4.9millióért

  http://auto-motor.vatera.hu/egyeb_jarmu/egyeb/limuzin_1676023328.html

  Ezek a népi jóslatok is bejönnek, fehér karácsony lesz.

  Igazságtalanság viszont hogy 1évig semmi segélyt nem kaphatok.

  Legalább süt most a nap, érdekes hogy pár nap alatt átrajzolódik az egész időkép.

  Lehet, ez a tél kemény lesz , de majd eltelik ez is mint mindig.

  Jövőhéten ne spóroljatok a tüzelővel, habár én alaposan betakarózók, sőt, mostanában lehet azért nem alszok kel előbb mert míg melegem van a takaróba, mert nemcsak a takarókat a párnákat teszem oda hanem még pluszba teszek takarót is, többször és idén is , majd még megint nagykabátba alszok,

  Habár én kint biztos jobban aludnék, kisbaba koromban is úgy volt, kint tudtam az udvaron aludni a hideg tél ellenére, a babakocsiba bebugyolálva kitettek és úgy aludtam, a fűtött szobában egy szemhunyásnyit sem bírtam, lehet most is amiatt nem tudok úgy szunyókálni.

  De ha elalszok át is alszom az estét, mostanában nem kelek korán, télnek a hátrányai egyike hogy egész nap sötét van, viszont úgy csak tud aludni az ember, nyáron az egész nap világos mint minden előnye is van meg hátránya is van.

  Mindenesetre, akármennyire idegen is, a külföldi munka jövedelmezőbb, habár én egyáltalán nem szeretek emberek közé menni, itthon ülő típus vagyok.

  Eléggé zavaró ez hogy 1évig nem kapok segélyt, de ez csak velünk van, a kissebsíggel nem mernek szarakodni.

  A KISKUTY még biztos nő, remélem legalább ezek az állataim meglesznek, elképesztő volt hogy ugyan abban a hónapban, ép csak mondom egy éve volt s erre.

  Ha meglesznek a drágák akkor nem lesz gond, sajnos problémák mindig vannak.

 31. Puszilva Says:

  Ma akartam levegőzni , de nem mentem délután ki mert elképesztő az a tömény fojtó szag amit a sok tüzelés eredményez.

  Szívből kívánom hogy Róka által talált munkára felvegyenek, sikerüljön. (Mellesleg most vettem csak észre hogy írt)

  Igaz, mi is csináltunk már olyant hogy az újság által meghirdetett munkára jelentkeztünk, de az volt hogy már betöltötték az állást, túljelentkezés miatt elutasítva, stb.

  És gyakorta ez volt Halászéknál is, nemrég, apjuk ment hozzájuk, ők azok akik külföldön dolgoznak,, hát azt mondták már 200ember fel van írva, sajnáljuk.

  Szerencse is kell , nem is kevés.

  Lehet tavasszal Romániába dolgozok, de mivel nem állapot hogy 1évig még az a 12ezerft sem, közmunkára nincs kedvem menni, tavasszal több lesz az ember kedve, de az lenne a legjobb ha közvetlen közelben lenne valami.

  Kívánok sok sikert mindannyiunknak, meg persze sok sok erőt mert arra van a legnagyobb szükség!

 32. Puszilva Says:

  Egész nap havazott. hajnaltól délutánig, reggel fehér tájra kelhettünk, már 99%ban elolvadt, majd lesz másik, meg alapból tél van, legalább felfrissítette a levegőt , csak furcsa szakadó hóesésben biciklizni.
  Viszont, nagyon jól kitalálták hogy újra megnyitják az artézi kutakat, az ábécénél levő csak nincs annyira messze mint a kassza, meg biciklivel is megközelíthető, ezt már előbb is megtehették volna, sokan járnak forrásvízért.
  A külföldi munkát sokan emlegetik, az az öregember is mondta a lány három éve kint van Kanadában 2000eurót keres havonta pénztáros, és már megkérdezte tőle hogy hány milliót adjak, ez teljesen hú, én valahogy nem akarok sehová sem menni, itthon akarok élni békében nyugalomban, de változhatnak még a idők.
  A TV2 délután ad filmeket jó is, végre végig tudtam nézni az Utazás a mítoszok földjére filmet is, amikor régebben adták mivel 2részt adnak le így a 2.at nem láthattam hisz már nagyon késő este volt.
  A Csillagkaput remélem ha megismétlik sikerül megnézned, készülj arra hogy hamarosan megismétlik.
  Az MTVnek meg nem több pénz , hanem új műsorszerkesztők kellenek, de ezt fel is fogom vetni a illetékesnél.
  Milyen furcsa ez az itthonlét, legalább több műsort nézhetek a tvben nem sokkal ép csak, de attól független.
  Remélem minden sikerül, sok sok jót kívánok!

 33. Puszilva Says:

  http://www.freeclyde.com/video_bytes/fcvideo/beyond_the_night.html

  Hogy tetszik?

  Igaz , egy videoklip , de Csillagkapu Atlantiszban volt Teyla az idős mama halálos ágyán énekelte.

 34. Puszilva Says:

  Bundába tud aludni az ember, magamra terítem a jó öreg bundát, majd csak utána a takarót, a bundával sokkal jobban tud aludni az ember, csak kellemesebb.
  Már előbb is megtehettem volna, de épp időben csináltam.
  A télhez is csak hozzá kellett szokna ahogy a nyárhoz is.

 35. Puszilva Says:

  Anyus mellényúlt, s mogyoró helyett kukoricát hozott.

  Pörkölt sós kukorica, de nagyon finom, nem is kell pattogtatni csak úgy.

  Ilyen terméket ettél már?

  Finom, s olcsó is.

  Mogyi , Mexicorn a neve.

 36. Puszilva Says:

  Karácsonyig havazni fog, 3-4nap kivételével!

  A Jövő év csapadékos lesz, nyáron nagy szúnyogproblémák várhatók!

  István napja ha száraz napos akkor száraz nyár és jó bor várható, de 26án hó 27étől meg eső, tehát a jövő év csapadékos lesz.

 37. Puszilva Says:

  Kedves Barátom!

  Ha nem akarsz külföldre menni, jelentkezz erre az állásra, érettségi a követelmény, nyelvtudást nem igényel, s 300.000ftot lehet keresni.

  http://www.expressz.hu/mobil-bankar-44206802/

  Igaz, külföldön csak a csomagoló kap ennyit, a pénztáros az 600.000ftot a buszvezető meg 1.200.000ftot.

  De ez a pénz is nagyon sokat jelentene!

  Próbáld már ezt is meg, hátha.

  Sok szerencsét!

 38. Puszilva Says:

  Az otthoni munkáról mi a véleményed?

  Az öregék egyértelműen mondják hogy általában átverések, sőt, egyszer nem ők hanem nekünk kellett fizetni.

  Heti 2500$ keresnél, csak regisztrálnod kell, nem tudom hogy regizzek, de ha neked van bátorságod akkor nyugodtan, lehet én is fogok hátha, de az otthoni munkák általában átverések.

  Az Expresszen te szoktál böngészni? Elég sok minden van ott, de az újságnál is az szokott lenni hogy addigra már foglalt.

  Rossz az hogy mindenhol nemleges válaszokat kaptatok, szörnyű az élet igazságtalansága, ma voltunk vízért, minden simán ment, nem kellett sorban állni, nem volt nagy forgalom az utcán, erre bátya már itthon elejtette az egyik flaskát, és annak annyi is lett , de gyorsan átöntöttük, oldalt kilyukadt.

  Még jó hogy szeretsz olvasni, gyakorta telik az oldal.

  Tényleg, itt a honlapja:

  http://nszrt.com/cegek.html

 39. Puszilva Says:

  Újra fehér a táj, viszont a szél nagyon fújt tegnap, ma is fúj de nem annyira, akkor karácsonyig ilyen idő lesz, igaz most nagy hidegek is lesznek, gyakorta amennyivel kedvezőbb őszünk volt annyival keményebb a tél, de végül is a tél pont erről szól.
  Mostanában elfoglalt lehetsz, de mindegy ma holnap biztos jelentkezel.
  Próbálj meg a bankári állásra is jelentkezni, na megy, ezt a beregisztrálsz és küldik a pénzt hülyeséget is kipróbálhatnád, hátha nem átverés, de az otthoni munkák általában átverések szoktak lenni.
  Jó is hogy tegnap elmentünk vízért, igaz kicsit hiányolom a kasszai vizet meg az ottani friss levegőt, de tavaly pont úgy volt hogy a hó miatt nem tudtunk kimenni a kasszára mert ott nem is takarították a hava, meg úgy takarították hogy az odavezető útra durták az összes havat, s a hóhegy miatt nem tudtunk oda menni.
  Ezt meg biciklivel meg lehet közelíteni meg eltakarítják a havat meg ez nem a pusztán van, jó ötlet volt az artézi kutakat felújítani, legalább is azt ugyan a többi is meg lesz.
  Valószínű azt sem kedveskedésből csinálták, mert a hírek mondta ahol szar a csapvíz ott kötelesek már lajtos kocsival hordani a vizet és úgy oldották meg hogy elkezdték úja működésbe hozni az artézi kutakat. De a kasszai víz azért csak jobb, de mivel közelebb van, meg van stb. így már ez van.

 40. Puszilva Says:

  Az is milyen már hogy nem tudják hogy a sót mire is használják még, és képes bemondani hogy a magyarok az átlagosnál is több sót fogyasztanak, holott a só az megy a járdára is.
  Most is ép csak elsöpröm a havat már kezdhetném előröl, a só az meg megoldás erre is,
  Sajnos a félereszes alá megint behord, szegény kutyák is havasok, cicák azok meg a szomszédban szoktak aludni, most minden csupa hó meg még a hideg is jön, szerintem nem vészes, hisz már észrevetted te is hogy februárban szokott jönni az extra hideg, télen ez végül is természetes. Ez az év is letelt, az a 2,5hét az már kutyafüle.
  Ez az idő karácsony után fog enyhülni, olyan jó itthon lenni, annyira jó, igaz az iskola stb,. óta még annyi idő után most vagyok igazából szabad, ha találok munkát az változik, de ez az érzés akkor is tagadhatatlanul jó, ilyen jól évek óta nem éreztem magamat, ez a szabadság érzése, remélem a csillagkapu ismétlését megnézed mert nem kellene kihagyni, de a Buffit is megszerettem , az egy vámpírvadász csaj mindennapjairól szól, igaz a csillagkaput még mindig jobban szeretem.
  Most születik meg az Orici, 20napon belül be is fejeződik a sori, remélem megismétli a tv mihamarabb.
  Igaz az előző napit megismétlik másnap délután de úgy nem jó, kétszer ugyanazt a részt nem nézem meg csak folyamatosan.
  Igaz, szerdán be kell menni megint a munkaügyihez, mivel ne mostanában olvad el így gázos lesz de sebaj, ehhez az időhöz csak hozzá kell szokni, most nem kell futni a buszhoz most nem kell a csúszós balesetveszélyes úttól tartanom.
  Nem tudom hogy hogy lesznek a dolgok.
  De hiába keres hazánkba a bankár 300ezerftot ha külföldön csak a csomagoló kap ennyit , a buszsofőr külföldön meg 800ezerftot, és a kettő között van a pénztáros.
  Próbálj meg az általam talált munkára jelentkezni, ha sikerül akkor csak jól jártok, meg a cicáid is, mert akkor jöhetne , hóvirág or hógolyó or szerényke or hópehely or holdfény or Fehérke or Hófehérke or Albusz, or Hómacs or stb.
  Az otthoni munkával meg lehet az olyan embereket akik nem mernek mozdulni, azokat akarják átverni, különben az expresszen az irodai munkánál titkárnőt is keresnek, tehát van minden, én úgy csinálom hogy ár szerint csökkenő, de úgy látom hogy minden Budapesten van de mindenképp az eddigi otthonomtól távol.

 41. Puszilva Says:

  Úgy döntöttem csak a külföldi munka a legjobb megoldás, menne az egész
  család, vagy anyus itthon maradna a lakás vigyázására.
  Hihetetlen de ez van, csak a szórólapot kell a postaládába dobálnod s havi
  1100eurót kapsz fejenként, mivel többen megyünk legalább nem érzem magam
  egyedül, meg végre lenne igazi pénz a kezünkbe.
  És legalább nem hűtőházban -10-20fokban fagyott cuccokat rakosgatni, hisz
  Frankfurtban a hűtőházban az a munka, a pénztáros az dupla annyit a buszsofőr meg még annyit keres.
  De, a fő lényeg, a faluba sokan kimennek külföldre dolgozni, családostól mindenestől, és nem bánták meg, sőt.
  Mivel hazánkban a fizetések szégyenletesen alacsonyak , meg úgy sincs a környéken nekem megfelelő munka, így ez lesz a megoldás.
  Télen nem megyünk, abba a zord időben nem járjuk az utcát, de tavasztól meg lesz lépve, én is számolgattam.
  Ha azt nézed hogy édesanya itt marad akkor 900ezer forint havonta de anyával 1.2millió lenne.
  Majd ha sikerül akkor örüljek, már hirtelen örültem a megoldódik mindennek
  pedig még csak terv.
  De ha úgy nézed 1év alatt több mint 12millió forint, 10év alatt 120.
  10évet kell egyfolytában külföldön dolgoznunk s 10év alatt a Lottó nyereményt
  megtermeljük! Sajnos az otthontól így meg kell válni, ha anyu is megy biztos.
  De mégis megéri, mert élhetsz utána.
  Furcsa megoldás de ez van.
  1évig kimennétek ti is akkor az adósságotok biztosan rendezhetnétek.
  Még nem történt meg, de ha igen, akkor végre lenne pénz, s idős koromba csak elő kell venni a megtakarított pénzünket s nyugodtak lehetnénk.
  Bécs az annyira van messze mint Sopron tehát egy fél napnyira van, igaz a benzinköltség 100ezer oda-vissza , de még úgy is megérné, lehet a költözés elkerülhetetlen, de csak meg kell szokni, vidéket választanék az állatkáim meg minden miatt.
  Ha sikerül akkor az jó lesz, legyen nektek is bátorságotok, lehet csak fél évet dolgoznánk a többit itthon, hisz egy havi fizetéssel is 1évi fizetés jönne össze.

 42. Elhaym Says:

  Puszilva: Bocsi, hogy eddig nem írtam. Kevés az időm mostanában. Blogos szavazás elkészítésével is el vagyok nagyon maradva, meg a recenziós véleményekkel is. 😦

  “Egyébként Puncus is sokat remeg.”

  ő is azért mert fázik?

  “Olyan könnyen lement napi 4-10rész a DBZből és kár kihagyni.”

  Bárcsak én is megtudnék ennyit nézni. Ha géphez jövök akkor csak arra van időm, hogy megnézzem az álláshirdetéseket és játsszak a napi nyereményjátékokkal. De nyerni nagyon jó érzés.

  LifeNetwork: ? Kár, hogy ilyen adónk nincsen.

  “Igazságtalanság viszont hogy 1évig semmi segélyt nem kaphatok.”

  TB-t legalább egy évig fizetik. Meg lehet kérni az önkormányzattól egy havi segélyt. Nyáron kaptam 5000 FT-ot.

  “itthon ülő típus vagyok.”

  Én is.

  “Kívánok sok sikert mindannyiunknak, meg persze sok sok erőt mert arra van a legnagyobb szükség!”

  Köszi. Én is neked.

  MTV: Egyszer voltot is félbehagyják most a 16. résznél és elkezdik újra ismételni. Nem értem őket. 😦

  Videót megnézem, amint a tesóm felébred. Reggel 6kor feküdt le, most másnapos és még alszik.

  “Ilyen terméket ettél már?”

  Azt hiszem igen.

  300 000 Ft nálunk már rengeteg pénz, jó lenne ha összejönne. Ebből még félre tenni is lehetne.

  “Az otthoni munkáról mi a véleményed?”

  Jó lenne, de amikkel találkoztam az mind átverés, előre kértek volna pénzt.

  “Az Expresszen te szoktál böngészni?”

  Igen.

  Külföldi munkák sem valami jók. ingyen kiutazni nem lehet. 0 FTból lakni sem lehetne ott, Nyelv nélkül beszélni sem lehetne senkivel. Unokatesóm kiment németbe, sok évig munkát sem talált, lakást is csak házasság révén kapott, most sincs sok pénze fizikai munkásként. 😦

  Róka: Köszi, de sajnos 22. kerületi óvodák nem jöhetnek szóba. Anyukám már volt ott állásinterjún még tavasszal, de mivel anyukám több helyen is dolgozott már, ezt negatívumnak vették, Azóta már állásinterjúra sem hívják oda.

 43. Puszilva Says:

  Még esik a hó, 10-15cm már leesett, a bundás bakancsot is fel kellett venni.
  Ha meg lesz a gumikesztyű akkor alkotok talán valamit.
  Kiskuty az élvezte az időt, hisz neki ez az első hóesése havas tája.
  A cicáknál csak Micus jött elő , a padláson volt s keservesen nyávogott.
  És hiába sóztuk fel délelőtt , délutánra már nyoma sem volt .
  Tél van , végül is 2szer van tél egy évben, év elején s év végén.
  Látom már itt vagy, sejtettem hogy hetente egyszer megmutatod magad, olvass el mindent figyelmesen.
  Legalább te értékeled valamire az irkálásomat.

 44. Puszilva Says:

  Ha T-homeos vagy akkor van.

  Most természetesen fáznak a drágák, s még lesz hidegebb is.

  Remélem , minden sikerül!

  Azt a bankárállást próbáld meg, de lehet már van , nem is egy jelentkező.

  Szóval, az állami televízió is szarakodik a műsorokkal , 😦 szégyen

  Nálunk is nagy pénz lenne a 300ezer forint sőt, ebből fakadólag nagyon sok pénzt meg tudnák spórolni.

  Hogy nem találtam a gumikesztyűt lehangolt, mert csak úgy tudnák a hóhoz nyúlni, hisz a vászonkesztyű elázik.

  További Szép Napot, Kellemes Estét.

  Meg sok sok sikert, ha sikerülne amit elterveztünk az nagyon jó lenne.

  Olyan furcsa ez a havazás, hát biztos amiatt mert nem nem az év minden napjában van, meg már “rég” volt ennyi hó.

 45. Puszilva Says:

  Jól mondtam ezeknek hogy pásztorfajta kutyát hozzanak, egy Pulikutyus jó lett volna. Kiskuty elképesztően megalázó, nem teljesen, de iszonyatosan irritál, nemcsak szarevő hanem dögevő, idehord mindenféle dögöt, kijött a nádasból hozott egy 75%ban elbomlott valamit, vagy nyúl vagy cica, de pont ebéd előtt volt és nagyon gáz mert Puncus ilyent sosem csinált ez a Lökött kutyus meg.Szőnyű, lehet hogy vadászfajta kutya és amiatt hisz ezt a fajtát már az ókorban is vadászatra használták Cane Corso és amiatt lettek hozva mert ellökte őket a mamikájuk mert valószínűleg az idióta Pál Sanyikáék hozzányúltak, mert tudod, az állatok olyanok hogy megérzi az idegen szagot a kölykén s ellöki, pl kiskoromban amikor a fecskefiókához nyúltam, 2nap sem kellett s ott volt kilökve a fészekből. Megint esik a hó, igaz tél van de milyen furcsa hogy mióta minden nap megnézem az időképet bejön hisz kedd szerda havazás és pont kora este jött meg. Bördi is azt csinálta mint Kiccsi de nem olyan jó érzés.Pl. Bördi likvidálva lett mert az öreg feldühödött rajta hogy többet volt kint mint idehaza meg azon is hogy az egész dögkutat idehordta.igaz, nem a kutya hibája, ő csak megérzi hogy kaja s megy az orra után, meg aki odahordja az a fő bűnös , ezek a szeretetre méltó drága jószágok nem hibásak, csak akkor is rosszul esik. Te mit tennél ha arra kelnél hogy minden szemetet idehordana a kutyád? Biztos nem tapsolnál örömödbe. Ráadásul ha egy összeaszott macskát is hozna? Mindegy végül is, csak jó leírni főleg neked ezeket a dolgokat.

 46. Puszilva Says:

  Térdig érő hó van. Este annyi esett mint a múltkor 2nap alatt.
  Régebben volt ilyen ,tény hogy az időjárás ciklikus.
  Voltam jelentkezni, a tájékoztatás hamar megvolt, de utána sokat kellett várni. Legközelebb 2013.03.06án kell jelentkezzek. A Szabadság érzése jó de még furcsa nagyon furcsa, ilyent nem éltem még á sosem, igaz rohan az idő de most aztán mindegy.
  És tényleg az lett hogy így a Csoknaiban végeztem hisz nemcsak az hogy ott állították ki az érettségit hanem a papíromra is az került hogy középszintű tanulmányaimat ott végeztem.
  Viszont , drága anyám nevét mindig elírják, ez már röhej.
  Most Kuga helyett azt írta Buka de láttam mit írt és szóltam.

 47. Puszilva Says:

  Darázsfészket mostanában ettetek? Ma azt sütött anyus.
  Rég nem hullott ennyi hó, de volt rá példa , viszont akkor nagy belvizek lesznek meg nagy szúnyoginvázió jön, mert akkor is az volt, az idei nyár lájtos volt e téren, de egyszer fent egyszer lent, egyszer van szinte végtelen milliárd szúnyog , máskor amikor aszályosabb év van akkor még hagyján, ezért ez a jó és a rossz kiegészíti egymást a keleti bölcselet ilyen téren nagyon de nagyon igaz.
  Az időjárás több mint ciklikus, és ilyen téren kétségbe vonják az embert.
  Mert, szegény parasztokat is hülyítik. Én tisztán tudom földrajzból hogy van a földnek lehűlési és felmelegedési ciklusa, jégkorszak után mindig felmelegedés jött. Most is így van!
  A Jégkorszak még nem fejeződött be, ha elolvadnak a sarkokon a hósipkák akkor lesz vége a jégkorszaknak.
  A bajuk csak az hogy az emberiség ilyen változásokat nem élt át ilyen agyontelepült agyonvárososodott időszakában.
  De akkor ne fogjanak mindent egymásra stb. Az a baj hogy a tanulatlanokat be lehet csapni.
  Pl. A Dihidrogén Monoxid betiltásáról szóló papír is azt akarta bizonyítani hogy nagyon sok a hülye tudatlan ember.
  Mert az nem más mint a H2O vagyis a víz.

 48. Elhaym Says:

  Sajnos ennél az expresszes hirdetésnél is kiderült, hogy semmit sem ér. Jutalékos fizetés van, csak akkor van pénz ha sikerül vásárlókat szerezni. Net csak ilyenekkel van tele. 😦

  “Legalább te értékeled valamire az irkálásomat.”

  Szeretem amikor írsz. 🙂

  “Ha T-homeos vagy akkor van.”

  UPC directem van.

  Rufusnak készítettünk egy jó kis bunkert, éjjel ott alszik. Felakasztottunk az alvó helye fölé egy takarót és van egy kis luk, ahol bebújhat. Ott talán nem fázik.

  “Te mit tennél ha arra kelnél hogy minden szemetet idehordana a kutyád?”

  Nem örülnék. Nálunk a kutya bent lakik a lakásban. Kis korában sokat kellett utána takarítani, most már szobatiszta. Ő csak egereket fog a pincében, egyszer még az emeletre is felhozott egyet.

  “Darázsfészket mostanában ettetek? ”

  Mostanában nem.

 49. Puszilva Says:

  Ez van, de a dolgok már csak ilyenek, egyébként van otthoni munka havi 12eezerftért is gépelni kellene, de a 12ezer az semmi szinte.
  Hiper jó hírem van TV Téren!
  A Viasat6 nemcsak a Smallville sorozatot adja hanem a Xena sorozatot is elkezdi adni minden nap.
  Most 1000%ban a Viasat6 nézője vagyok!
  És ma délelőtt is a viasat3on néztük az Annát.
  A Viasattól meg az Axntől kellene műsorszerkesztő az Mtvnek hogy legyen nézettsége, mindegy akkor most lépett életbe az az álmom ami szerint néztem a tvt sűrűbben mint általában.
  A Webvíziós izét átküldtem neked is és jól is tettem.
  A Film+on 21én egész nap világvége nap lesz még Chuk Norrist is bevetik.
  Úgy látom évtizedenként van világvége hiszti de jó is.
  Olyan téren csak volt valóságtartalma a 2012nek hogy pozitív változások lesznek hisz hogy túl lettem az Iskolán szabad lettem mint a madár, de ezek a jóslatok is olyasmik mint a horoszkóp tehát semmi konkrétum.
  De nagyon jó hogy a Viasat6 mindig gondol a nézőire.
  Remélem minden megoldódik, habár tv téren a legesleginstabilabb a helyzet.
  Én itthon imádok lenni, de tudom hogy abból nem lehet megélni.
  Kiskuty az most a fának a gallyait rágta, de csinál minden félét.
  Ez a tél még nem telt le de nem is olyan rideg, hisz Szibériában a -20is csak strandidőnek számít, szerencsére januárban egy kis tavasz jön egy pár hétre, az a 0°, 10° igazi jó idő hisz eleve idebent van 15°.

 50. Puszilva Says:

  Még egy hatalmas hír!

  A TV2 megfogadta a tanácsaimat, egy az egyben átszervezik a műsorrendet!
  És hétvégén délutánra is egy csomó jó sorozatot betettek!

 51. Puszilva Says:

  Mert a Porton vannak műsorszerkesztők is beregisztrálva, k.atilla200 írt olyan infót ami csak egy pár hét múlva tudnánk meg és írtam neki privátban és elküldte az egész változást, a 13as raktárt most hogy hétvége délutánra került nézzem.

  10,25: Astro-Világ
  11,30: Árva angyal (12)
  Mexikói romantikus filmsorozat (50\’)
  15/1. epizód
  12,00: Titkok hálójában (12)
  13,00: Doki (12)
  (Doc) (2001-2004)
  Amerikai filmsorozat (50\’)
  14,00: Tények Délután
  hírműsor (50\’)
  15,00: Walker, a Texas-i kopó (12)
  Amerikai akciófilm-sorozat (50\’)
  57. epizód
  16:00 Doktor House 6.évad
  16,55: UPDATE KONYHA (12)
  gasztronómiai percek (4\’)
  17,00: Családi Titkok (12)
  Magyar reality sorozat (50\’)
  13. epizód
  18,00: Szerelmes Anna (12)
  (Anna und die Liebe) (2008)
  Német filmsorozat (25\’)
  18,30: Tények
  (2013)
  19,35: Irigy Hónaljmirigy Show (12)
  szórakoztató műsor (50\’)
  20,00: Közben: Skandinávlottó sorsolás
  20,30: Aktív (12)
  magazinműsor (25\’)
  21,00: Jóban Rosszban (12)
  (2005-2013)
  Magyar filmsorozat (25\’)
  2048. epizód
  21,30: Columbo: Végzetes nyom (12)
  (Columbo: A Trace of Murder) (1997)
  Amerikai krimi (88\’)
  (Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán!)
  22,55: Közben: Kenósorsolás
  23,30: Ügyféllista (16)
  (The Client List) (2012)
  Amerikai drámasorozat (50\’)
  7. epizód
  00,25: UPDATE KONYHA (ismétlés) (12)
  gasztronómiai percek (4\’)

  JANUÁR 3 CSÜTÖRTÖK
  23.00 Grimm

  JANUÁR 4 PÉNTEK
  23.25 Haláli zsaruk

  JANUÁR 5 SZOMBAT
  13,00 Psych – Dilis detektívek (12)
  14,00:AutóGuru (12)
  14,30 Monk – Flúgos nyomozó (12)
  (Monk) (2002-2009)
  15,30:Célkeresztben (12)
  16,30:Kettős ügynök (12)
  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új esztendőt Kívánok!
  01,05: ÚJ RÉSZEKKEL!
  A médium (16)

  JANUÁR 6 VASÁRNAP
  12,30:13-as raktár (12)
  Bevezető rész 1.
  (Pilot I.)
  13,30: Zsaruvér (12)
  14,30: Hawaii Five-0 (12)
  2. évad 1. rész 25. epizód
  15,25: Szahara (ismétlés) (12)
  17,30: Lángoló Chicago (12)
  (Chicago Fire) (2012)
  Amerikai akciófilm-sorozat (50\’)
  1. epizód
  18,30: Tények

 52. Puszilva Says:

  A Viasat6ot még mindig előrébb tartom, ott legalább témán belül maradnak, ez a Buffy a vámpírvadász is eleinte nem néztem, de belenéztünk többször és megszerettem , sőt, még ha hasonlít a Bűbájos Boszikra egy szinten sőt ugyan abban az évben is készült, de ez teljesen más és még nem láttad milliárdszor mint a Boszikat addig nem unod s örül is az ember hogy talált egy olyan műsort amit még nem látott s beletartozik az általa imádott műfajába.
  Az én mottóm, fantasztikum minden mennyiségben.
  Mivel minden film/sorozat az emberi kapcsolatokra épül így alapból ezeknek a fantasztikus műsoroknak van igazi értelme.
  Amúgy a TV2 nemcsak az új vezető miatt hanem nézettségi szempont miatt szervezhette át a műsorrendjét.
  Viszont, nem is a viasat6nak írtam hanem az mtvnek meg a 2esnek és erre a viasat6 elkezdi a Xena sorozatot is adni, az az igazi csatorna ami kitalálja a nézői szíve vágyát. Habár ha bármelyik általam ismert ókori fantasyt adták volna néztem volna, de csak jól kitalálták, így 1sori helyett 2őt adnak, meg azt is hogy olyant amit pont nézni fogok, minden a műsorszerkesztőkön múlik.
  Remélem nem lesz rövid életű ez a pár pozitívum és végre annyi év után újra nézhetem úgy tvt mint a régi szép időkbe. Igaz régen az a pár csatorna elég volt, előbb is megtehettük volna, de most legalább beérett a több adó gyümölcse , habár ez már a csillagkapu során rég beérett, csak nem bírom ahogy szarakodnak a műsorokkal, azt hiszik hogy mindegy, de sosem volt az.

  Tényleg; a tesódnak van jogsija?

  Mert valamelyik nagyúrnak kell magánsofőr, havi 310ezer ftért és ezt még tegnap előtt ették fel mint hirdetést és Budapesten lenne.

 53. Puszilva Says:

  Annak itt a linkje :

  http://www.expressz.hu/magansoforoknek-310-000-mellekallasban-160-000-44271030/

 54. Puszilva Says:

  Egyébként Klapka György is sofőröket keres:

  http://www.expressz.hu/gepkocsivezetoket-keresunk-44288342/

  Most csak esőzik, de legalább tapad a hó, meg ha úgy nézzük most nem is fagy pár napig.

 55. Puszilva Says:

  Érdekes, mire azt hiszed már rossz nem történhet erre csak lesz, végül is én voltam, az öreg nem enged hóembert építeni mer sár van meg a cicákat is kizavarja a kamrából stb. meg a fejpántomat se találtam, oszt most délután mondhatni véletlenül betörtem egy ablakot és végül is az az ablak középen ketté volt alapból válva itt az az ablak ami itt a konyha ajtaján van, érdekes hogy az ablakbetörés is beteljesült.
  Mindenesetre nagyon jó hogy végre normálisan lesz a tvbe műsor.
  És érdekes az hogy az mtv egyszer sem fogadta meg a tanácsaimat semmi terén, erre a TV2 képes volt, és hétvége délutánra tettek be fantasztikus témájú sorozatot, a 13as raktár meg az eseményt stbt is mind a viasat6 adta alapból , de a 13as raktárt még nem láttam este meg nem nézünk sokáig tvt és jó is hogy hétvége délutánra a tv2 is gyakorta visszanyeri régi formáját.
  A Viasatnek nem is írtam és pont az adja is azokat a rég látott kosztümös fantasyket. Az MTV meg tényleg húzza le magát a wcn, nem adnak csak 9000évbe egyszer egy ázsiai kosztümös sorit stb olyan dolgok ami miatt nincs értelme ennek az egész mtvanák.
  Az a jó hogy a többi adónak számítanak a nézők és ez jó is, hisz az ember mindig nézne tvt, főleg ilyen nagy képernyős lcd televíziót mint a mienk.
  Ha megismétlik a csillagkaput akkor remélem megnézed és akkor itt is nyitsz neki egy lapot ahol megbeszélhetjük azt a sorit is.
  Én Fantasztikus témájú sorozatok minden mennyiségbe pártján vagyok. És a Buffy, a vámpírok réme neked is nagyon tetszene, hisz olvastam hogy a vámpíros fantasyket különösen imádod.
  Angel egy vámpír volt akibe szerelmes lett Buffy, az a vámpír el volt átkozva, emberi énje lesz neki még az igazi boldogságot meg nem találja, lefeküdtek Buffyval és újra Gonosz vámpír lett.
  Igaz Buffyba vannak simán vámpírok démonok stb dolgok, de nagyon megszerettem a sorozatot, egy párszor elkaptam a végét , aztán azt vettem észre hogy mostanában 1órával előbb bekapcsolom a tvt és a Buffyt is nézem, és te is nyugodtan bekapcsolódhatsz még 1,5évad ment csak le.
  Most hallottam, a szomszéd azért zárja be az ajtót mert átjár hozzá Kiskuty de úgy hogy kinyissa a mancsával az ajtót s emiatt kell bezárkóznia.
  18.20kor mit nézel? Mert ha semmit nézd Buffyt!
  Vámpíros fantasy, gimnazista fiatalok a főszereplők gyakorta.
  Mivel még csak nemrég kezdte adni a viasat6 így csak 1,5évadról maradtál le, elvileg egy film is van, abból lett a sorozat.
  Bocs hogy nem szóltam Buffy terén előbb, remélem te is bekapcsolódsz és te is elkezdet nézni.
  Mivel a Dongit is tudtad 18.20kor nézni erre is lesz időd.

 56. Puszilva Says:

  Remélem a Csillagkaput is nemsokára sikerül látnod,

  Egyébként az Atlantiszban a főellenség a Lidércek gyakorta vámpírok.

  Az a jó a csillagkapukban hogy az összes műfaj van gyakorta keverve benne.

  Az oldaladon meg sok az őrült öregasszony, tény hogy 18-49ben azaz a fő célcsoportban az mtvt a viasat a col és a film+ is veri és ezek még szarakodnak itt velem, remélem nem gond a Punci Puszilva, nem trágárságnak van szánva csak egy kifejezés köszönési forma is.

  Mindegy végül is, remélem hogy a Viasat6ot sűrűbben fogod nézni, és ha 18.20kor nem néztek semmit a Buffyba is nyugodtan be tudsz kapcsolódni.

  További sok jót kívánok, remélem nemsokára valamelyikőtök talál egy jól fizető állást. Ha van jogsija a tesódnak akkor tuti.

 57. Puszilva Says:

  Utána néztem, gyakorta itt van Buffyról minden:

  http://hu.wikipedia.org/wiki/Buffy,_a_v%C3%A1mp%C3%ADrok_r%C3%A9me

  Tényleg olyasmi mint a Bűbájos Boszorkák, de ezek a koreai sorik amiket a tv adott azok is szinte egy lére mentek.

  Kiderült hogy a Buffynak is van egy testvérsorozata Az Angel.

  Szinte mindegyik sorozatnak van testvérsorozata, sőt a viasat6 olyanokat ad szinte nélkül is.

  Nem gondoltam volna hogy ennyi minden lesz még a tvbe, a viasat6 kitesz magáért.

  Igaz amikor szarakodnak a műsorokkal az senkinek sem jó.

  Hihetetlen hogy az mtv egy levelemet se fogadott meg, bezzeg a tv2 képes volt a műsorrendjét átszervezni , az is fura hogy a tv2 több viasat6on debütált sorozatot is ad.

  Az a jó a viasatban hogy amiket ad késő délután kora est, azt másnap délelőtt délután megismétli.

  A Buffyt azért is kezdtem úgy el mert ha nem nézek olyan alkotásokat amiket nézhetnék akkor még annyi műsort sem lehet találni.

  A Csillagkapu több mint sci-fi, jó az hogy legalább az a sori a realitásba tereli az egészet.

  A Csillagkapu Atlantiszban a főellenség vámpírszerű lényeg , tehát sok dolog azért jó a csillagkapuban hogy Istenéket valós személyek voltak és mintha igaz történet lenne.

  Ha megismétlik a csillagkaput akkor nézzétek, nagyon jó, sőt a legeslegjobb sorozat, hisz minden a realitás terén van.

  De én alapból ilyen fantasztikus témájú sorozatokat nézek.

  Remélem tavasszal te is meg tudod nézni a csillagkaput, már az is jó ha pl a Buffyba be tudsz kapcsolódni.

  Meg azzal vigasztald magad hogy a Buffyt is délelőtt megismétlik , tehát ha este/délután nem jó , még ott a délelőtt.

 58. Elhaym Says:

  TV2: remélem a Voice is jobb időpontban lesz.

  Fantasykat én is nagyon szeretem , kedvencem a történelmi sorozatok mellett.

  “a tesódnak van jogsija?”

  Nincs.

  Buffy valóban érdekelne, sok jót hallottam róla.

  “18.20kor mit nézel?”

  Család híradót néz. Én semmit.

  “remélem nem gond a Punci Puszilva”

  Engem nem zavar. 🙂

 59. Puszilva Says:

  Van olyan név is hogy Pina.

  És szerintem embere válogatja, van aki szándékosan érti félre az embert, szándékosan mocskolódik velünk.

  http://forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=40024

  Sajna a csillagkapu befejeződik pénteken de majd megismétlik valamikor.

  Most gyakorta a viasat6ot nézem abból a 20csatornából a legjobb csatorna, szinte csak azt nézem.

 60. Elhaym Says:

  Én az M1et. 🙂

 61. Puszilva Says:

  Egyébként, van egy csillagkapus reklám, az nem volt a sorozatban, csak reklámként ezt csinálták.

  Szerintem 😀

 62. Elhaym Says:

  Köszi. 🙂

 63. puszilva Says:

  Kedves Barátom!
  Még most élem át ezt, de tényleg…..
  Bármilyen állásra is jelentkezel azt mondják betelt stb. Hiába van pár okjs stb. papírod. Még pornómunkára is jelentkeztem 😛 de onnan sem írtak vissza.
  Biztonsági őrök hiába kellenek, ahova írtam nem írtak vissza, kiírunk vagy 10ilyen telefonszámot, azt mondták betelt meg amit a teletexten láttunk azt mondták az több mint egy éves hirdetés stb. tehát nagyon kiborító.
  Érted, 4nél fel sem vették, a maradéknál azt mondták sajnáljuk már betelt, ez gyakorta nagyon szerencsefüggő, és hiába friss egy állás pl. pár napja van fent a neten, vagy aznap látod meg az újságban, sajnáljuk betelt….
  Jó hogy Orbán Viktorék kitalálták ezt a közmunkaprogramot, most voltam apával a hivatalban, azt mondták ha nem lesz meg a létszám
  akkor a héten kiderül hogy behívnak e minket.
  Mivel a pályakezdők egy évig alapból nem kapnak egy fillért sem, az a közmunka pont jó lenne.
  Jó megosztani veled minden problémámat.
  Sokat gondolkoztam, lehet az általános iskolában szerzett negatív élmények is hozzájárultak ahhoz hogy buzi lettem mert a cigány kölykök vagy elverik az embert vagy szexuálisan zaklatják stb.stb. és az a pár trauma elég volt hogy kizökkentsen a normális emberek közül. Persze, ezt a szüleimen meg rajtad kívül más nem tudja, és nem is akarom hogy megtudják.
  Az is ironikus, hogy pont akkor nem jön a tavasz amikor is már itthon lennék, holnap hosszú nap lesz, nyolc és fél négy között részleges áramszünet lesz. Amúgy a moslék tv adóknak és műsoroknak azért van nézettsége mert jobbára a moslék embereknek van ideje úgy tvt nézni, de ha mindenki nézne tvt az ertéel meg a tévékettő nem az elsők hanem az utolsók lennének.
  Ha most behívnak közmunkára október 30ig ott leszek, de az csak több a semminél.
  Úgy tényleg a melegeknek csak annyi hátránya van a nemi stb. betegségeken kívül hogy nagyon esélyük van a reménytelen szerelemre.
  Amúgy én magas vagyok, már annyira (184cm vagyok) hogy zavar hogy alacsonyabbak nálam.
  Egyébként, csak marad az ember az ilyen társkeresőknél, mivel a román határ mentén lakok, a baddora beregiztem és több román srác nézte meg a profilomat mint hazai.

 64. puszilva Says:

  Egy percre sem ment el az áram.
  Sejthettük volna, hisz nem is kaptunk értesítést, csak bátyja látta valahol a faluban kiírva,
  akkor a részleges áramszünet azt jelentette hogy nem az egész faluban stb. hanem csak pár háztömböt érinthetett, szerencsére nem a miénket, de 8.30tól déliig egyáltalán nem volt a gép bekapcsolva.(jobb félni mint megijedni alapon)
  Amikor 8kor nem nézem semmit akkor a Stargate után egyből ideültem a géphez, most kitolódott és 21kor ülök ide a géphez.
  Majd a Smallvillet meg a többit úgyis majd megismétlik jövőre vagy azután valamikor.
  Ezt a 13as Raktár is adták már évek óta heti egyszer, csak most leadják így még jó időben hétköznaponként s így meg tudjuk nézni.
  Egyébként, sajnos sok ember nagyon rossz, erkölcstelen stb.
  Azok a szószerint buzik azért nem válaszoltak és törölték a profiljukat mert teljesen más emberek mondhatni az elmebetegek stb. szintjén vannak.
  Nagyon nem bírom az olyan fűvel fával , több futókalandon átesett embereket, akik ráadásul olyan korba estek át szexuális akármin amiben még nem is lenne szabad.
  Igaz, ha nagyon akarnám írnák több illetőnek és akkor biztos lenne pár hasonló személyiség, de úgy érzem ezt a társkeresésakármit nem kell erőltetni.
  Szerencsére erős akaratú vagyok, csak kicsit megtört az, hogy hiába hozok újabb állatkát ha pár hónap max egy év után odalesz, persze most megvannak még amik megvannak, csak kiakasztó, de rájöttem sokszor csak feleslegesen idegesítem magamat.
  Rossz lesz ha nyáron is kell dolgozni, mert nyár az kibírhatatlan, egész nap iszol iszol meg izzadsz meg nem tudsz a hőségtől aludni akkor este megiszol vagy 2liter vizet mire el tudsz aludni hajnalba, persze kútvíz van és lesz is, de akkor is.
  Eddig nyáron hűsben lehettem, nyáron alapból nincs iskola stb. és akkor perceként bevizezhettem magamat stb. de ez van.
  Már várom a tavaszt, végül is az van, csak ez a tavasz borongós stb. nem olyan szép lesz mint általában, de majd csak itt lesz az igazi tavasz is. A buzik többsége sajnos erkölcstelen mocsadék, van aki kommunista nem hisz istenben, stb. és az hogy 13-15éves korában több szexuális élménye volt, hát hánynom kell egyesektől.
  Az a 18 éves korhatár nem a semmiért létezik, és valóban nekem olyan 17,5éves koromtól alakult az ki hogy elkezdtem a pornó nézést stb.t igényelni, de ha kapcsolatot építek, ne testi stb. hanem lelki kapcsolat legyen az alap és úgy. Azért is vagyok ezekre a futókalandosokra kiakadva bónuszba mert őmiattuk van annyi nemi betegség és az különösen bosszantó.
  De rájöttem, azoknak a gyerekkora stb.stb. biztos nagyon silány volt, meg inkább az hogy az illetők aromákok, ottan meg a gyermekeik is már 14évesen vagy hamarabb is szülnek meg stb. stb. embertelen dolgok.
  Remélem titeket is behívnak közmunkára, persze még nem biztos de nagyon úgy fest a dolog hogy április 2től közmunkán leszünk.

 65. Elhaym Says:

  “hiába friss egy állás pl. pár napja van fent a neten, vagy aznap látod meg az újságban, sajnáljuk betelt…”

  Igen, ez azért van, mert már kezdetektől megvolt kit vesznek fel, de kötelező ilyenkor is meghirdetni. 😦

  Remélem a közmunka összejön neked, drukkolok. Mi most az Apehhez küldjük el az önéletrajzot. Egyik ismerősömet felvették úgy, hogy csak érettségije van és brutto 280ezret fog keresni.

  “Nagyon nem bírom az olyan fűvel fával , több futókalandon átesett embereket”

  Én sem. semmi jó nincs benne.

  “ha kapcsolatot építek, ne testi stb. hanem lelki kapcsolat legyen az alap és úgy. ”

  Egyetértek.

 66. puszilva Says:

  Hát a közmunka az úgy néz ki összejött, holnap reggel jelenésünk aztán holnaputántól vége a jó világnak. Igen, mert én kifejezetten otthonülő típus vagyok, és nagyon nem szeretek kimozdulni stb. de majd hozzászokunk.

  Na, a Román szomszédunk kapott külföldön munkát, így legközelebb májusba jön idehaza, a cuccaira így mi vigyázunk.
  Az jelenti azt is , hogy ha sikerül a TVre csatlakoztatni a dekóderét, minden hétköznap 17órakkor tudom nézni a Román TVt meg azt amit, pl a Román tvk azok mindig adnak ilyen dél-koreai stb. alkotásokat, amit egy befejeződik másnap egy újabbat, nincs olyan hogy hónapokat vagy éveket kell rá várni.
  Most a Good of War fejeződött be , mától a Nap átöleli a holdat sorozatot adják, tehát ha összejön akkor fogom nézni mégha fogalmam sincs hogy mit mondanak akkor is sokkal sokkal jobb lesz az elé ülni.(vagyis feküdni)
  Igen, mert a másik szobába alapból nem szokott olyan jó minőségben bejönni, meg valami lett azzal a tévével és recseg tehát a román normálisan csak azzal a dekóderrel fogjuk nézni kényelmesen a nagy képernyős tévé előtt.
  Nem biztos, de lehetséges hogy sikerül csatlakoztatni stb.
  Csak most nagyon rossz, mert az Axn stb. tv adót fogja Mihály úr, tehát éjjel-nappal megállás nélkül tudnák így a tv előtt lenni, csak hogy behívtak közmunkára így pont nem, pedig most annyit tudtam volna tvzni hogy Dunát tudtam volna rekeszteni vele.

 67. puszilva Says:

  Sajnos, nem jött be az a tervem hogy nézem a románt , plusz tv csatornákat. Ha simán beteszem a kártyát azt írta ki hogy hibás kártya (igen mert az digis) és amikor a dekóderrel együtt volt odatéve csak sötét volt a képernyő meg valami felirat volt, őnála sem működik,tehát biztos lemondta addigra, de legalább megpróbáltuk.
  Nem is baj hogy egész év esős lesz, igaz tudtuk hisz a népi mondások nem tévednek. Annyi idő után megint szúnyoginvázió és kész.
  Majd hozzászokok ehhez az új környezethez a munkához, ma még nem kellet , pedig vártunk ott, csak arra hivatkoztak hogy nincs kész a szerződés.
  Elmondhatjuk hogy Viktor bátyánk közmunkaprogramja nem átverés, mert mindenkit akit tudnak behívnak, még 20embert mindig be akarnak hívni, de akkor is. Apjukot már több mint 6éve nem alkalmazzák (legutóbb is csak azért volt alkalmazva mert az illetőnek elvették a jogosítványát egy időre és így ő volt a sofőr) mert védett korba van, így meg csak behívtak gyakorta minden mozdítható embert.

 68. puszilva Says:

  Ez a közminkásdi tényleg nem olyan rossz. Ma is pl. csak annyi volt a feladat apjukkal, hogy írjuk össze a gólyákat, hány fészek van , meg hány jött meg, 1óra se kellett és körbejártuk a falut. Utána meg már csak most délután kellet aláírni.
  Persze, a precizitás kedvéért, a gólya adatbázisból utca házszámra pontosan leírtam a fészkeket hogy lássák hogy komolyan vettük ezt a sziszifuszi munkát is.
  Ilyen esős év nem mostanában volt, amikor hatalmas hó volt, akkor is el tudtunk már veteményezni, de most annyira csapadékos évünk van hogy a sár miatt inkább hagyjuk is. Nemcsak nagy szúnyog invázió várható, hanem majd május környékén lehet csak elveteményezni.
  Láttam a folyóinkat, nagyon szép látvány ilyenkor , sőt, csodálatos látvány. Már ahogy robiztuk a kertet a barázdákba áll a víz, persze nem a felső hanem az alsó nagykerten, mert azért alsó mert valami folyó vagy mi volt annak idején erre és sokkal alacsonyabban van a kert mint az udvar.
  Nyugodtan essen az eső, már végül is tudtuk hisz István napján esett az eső. Nem most volt ilyen, de általában tavasszal mindig furcsa hogy van víz mindenhol.
  Az hogy csapadékos a tavasz csak jó legalább megfakadnak azok a fák amit minap szétültettünk, meg legalább most nincs eső hiány.
  Máskor az a baj hogy nincs csapadék most meg az lenen a baj hogy van, ez csak szokás kérdése.
  Ha júliusba veteményezünk az sem baj, mire kell addigra beérik a termés.
  Általában 7bő meg 7szűk esztendő van(a biblia is annyit említ) persze hogy aszályos száraz évek után csapadékos évek jönnek. Mindenesetre érdekes, hogy máskor ilyenkor már veteményeztünk, most meg a sár stb. miatt még nem.

 69. Elhaym Says:

  “Hát a közmunka az úgy néz ki összejött”

  Ennek örülök.

  ” írjuk össze a gólyákat, hány fészek van , meg hány jött meg, ”

  Kár, hogy Pesten ilyesmik nem akadnak, pedig jó lenne valami.

  ” máskor ilyenkor már veteményeztünk, most meg a sár stb. miatt még nem.”

  Még mi sem tudtunk. Föld is fagyos, ezért sem lehetne.

 70. puszilva Says:

  Jaj, ezek az összes ilyen adminisztratív munkát ránk bízzák.
  Most, a kutyákat kell összeírni, de ez annyira nagy munka, mert ugye itt nincs netes adatbázis, meg itt meg kell állni minden háznál , megvárni még kijönnek, mert ugye az is kell hogy kutyatulajdonos neve. Még ha utcánként csak 1rikácsoló kurva van, attól függetlenül kértünk is megbízólevelet ha már annak a kurvának az kellett, pedig még ugyan rendesek vagyunk. Apjuk megkérdi hogy beoltatja e őket stb. és ha nem akkor nem is írja oda csak azokat amiket biztos beoltatnak.
  Szerintem ez több napos munka lesz, de az itt a fő gond hogy valahol otthon sincsenek de akkor megkérdezzük hogy hogy hívják őket. Olyan furcsa, legközelebb is valami összeírást sóznak ránk , nem gondoltam volna hogy az összes összeírási munkát ránk bízzák.
  De még mindig jobb, mert hazajöhet az ember ebédelni stb.
  Tegnap, megdicsérték anyuék hogy szikkadt a talaj, erre mára megint esett az eső.

 71. Elhaym Says:

  “az itt a fő gond hogy valahol otthon sincsenek”

  Vagy ha otthon is vannak, akkor lehet nincs kedvük kimenni.

 72. puszilva Says:

  Végülis már tavasz van, 1,5napig csodálatos szép napos időnk volt, ere most megint esik.
  Amúgy , haladnánk, csak ezek állandóan beszélgetni akarnak, úgy kell már rájuk szólni hogy dolgunk van stb. de hiába, főleg ezek az idősebb emberek, biztos azért mert egyedüliek stb. de olyan szófosásuk van hogy hú…
  Az időkép is írta meg mikor a mellényt visszacseréltük a kabátra már akkor is látszott hogy esni fog, mondtam apának hogy maradjunk de ment és csak nekem lett igazam mert megint megáztunk.
  Nem is baj hogy esik, most az lenne a jó ha esne egész nap, mert a Raktárat megnézném, no ezért sem jó sokáig tvt nézni mert elalszol a tv előtt s nesze semmi fogd meg jól.
  Igaz, ha nem lett volna reklám lehet nem, de mondom reklám, csak egy kicsit lehunyom a szemem és puff.
  Most már, biztos hogy májusba vetünk el mindent, pedig a növények csíráznak, a sárga krumpli is belülről csírázik, már el lehetne azt is vetni.
  Nem baj, ilyen csapadékos tavasz nem mindig van, ha szárasság van az a gond ha esik meg az, ilyen mezőgazdaság stb. terén biztos.
  Legalább a vizek stb. dolgok újjáéledtek, igaz ez szúnyoginváziót stb. kellemetlenséget hoz, de akkor is.
  Látod, a népi megfigyelések bejönnek, igaz már mondtam, de ugye december 26a István napjára van az a népi jóslat , hogyha esik akkor csapadékos év várható, és bejött.

 73. Elhaym Says:

  Nálunk most megint kezdődik a rossz időszak. Már csak 600 ftunk van erre a hónapra és ekkor jött a levél.
  Két héten belül fizessünk 120 ezret. Ez a büntetés is szemétség szerintem. Anyukám szeptemberben bejelentette az önkormányzatnál, hogy már talált munkát, erre a köv. hónapban az önkormányzat mindig küldött pénzt. Azt hittük ez jár, ezért elköltöttük. Fél évvel később kiderült véletlenül küldték ki a pénzt. Ő hibájukból mi szívunk. Próbálok sok mindent eladni, de nem tudom honnan lehetne ennyi pénzt szerezni két héten belül. 😦

 74. puszilva Says:

  Sajnos ez van, bízom benne hogy túlesztek rajta.
  A tesód hogyhogy ment egyetemre? Veletek él vagy külön?
  Egyébként, ne aggódj, novemberbe nekünk is vissza kellett egy havi családi pótlékot fizetni, úgyhogy ez nem egyedi eset… csak azt nem értem akkor minek veszik fel a fizetésüket ha nem tudják normálisan elvégezni a munkájukat,
  Remélem ma sikerül elvetni (mondta a záport délutánra és van is pár fekete felhő) Tegnap felrobiztuk a kertet , a jó időnek köszönhetően sokat szikkadt minden.

 75. puszilva Says:

  Idén is nagy kánikula lesz, sőt…
  Már most meleg van, és látom májusra 30°C körüli hőmérséklet lesz.
  Az Uv sugárzás már nagyon erős, a kézfejem már leégett.
  Most, a szőlőskertben a földmérőknek segítünk,
  igaz, nem vittünk csizmát a nagy kapkodásba és teljesen beázott a cipőm. Jó ez a munka több a semminél, csak nagyon melegem van, nyáron meg csak rosszabb lesz ilyen téren.
  Apjuk egyre szenilisebb, a kapkodása miatt nem vettük fel a csizmát,
  meg amikor kimentünk, világosan megmondtam hogy látom őket ott vannak, ez az idióta meg direkt az ellenkező irányba indult, a fene egye meg.
  Meg most már a bogarak is berepülnek az ember szemébe, talán ha veszek fel napszemüveget nem fognak.
  A kutyáitokat beoltsátok? Mát be vannak Chipezve?
  Mert nálunk most lesz 27én az oltás és oltásnál lesz a Chipezés is, annyi így dupla annyiba kerül az oltás, kb. 6500 kutyánként, tehát egy 13ezerrrel kevesebb lesz a zsebünkbe csak a kutyaoltás miatt.
  Kiderült, pár családnak volt itt a faluba 4ese az ötöslottón,
  idén a Kádáréknak jött be, tavaly még a Csokiéknak is volt egy 4es.
  Úgy látom, másokat is születésnapja, névnapja stb. alkalomra ér valami, mert a szembe szomszéd lánya tegnap majdnem levágta a lábát és pont ma van a neve napja,
  Szerencsére vannak környékbéliek is, Létavértes az a szomszéd falu, 13kmre van tőlünk, régebben sűrűn jártunk létára, még mostanság is párszor átmegyünk lottózni.
  Szerinted gáz ha egy 14éves sráccal fogok majd randizni?
  Igen, engem nagyon zavarba ejt, főleg az, hogy az illetőt 10éve már láttam,
  uborkát vettünk náluk,
  aranyos állataik is voltak, pl. fehér cicák, igaz mondták hogy menjünk jövőre kiscicáért ha akarjuk, de 10éve egyáltalán nem láttuk őket,
  érdekes ez a sors, a kis srác akkor még kb. 4éves volt,
  azt hitte hogy elvisszük a kiskutyáját és bedugta a disznóólba.
  Megerősítette hogy ő volt “Ja, igazad van ” válasszal, meg mostanság eszembe jutott az a beszélgetés is hogy a Krasznai ,Karsai, Barczai, stb. nevek majdnem ugyanazok.
  Igaz, anyukám és apukám között is 5év korkülönbség van úgyhogy ez relatív, mert legalább van környékbéli srác aki érdekelhet.
  Igaz, már több mint 2hónapja nem jelentkezett be, de remélem nincs semmi komoly baj és majd jelentkezik.
  Én most abba a korszakomba vagyok hogy öngyilkosság stb. hülyeségekre vevő vagyok de remélem majd elmúlik ez a depresszió is.

 76. Elhaym Says:

  Köszi. Egyelőre nem kaptunk választ tőlük.

  Tesóm főiskolára járt, el is végezte a 4 évet, letette a nyelv vizsgát is, de a diploma munka megírásánál elakadt. Már 3 éve halogatja. 😦 Nem értjük őt. Ez már a könnyebb része, Valószínű a barátai beszélték tele a fejét, azok szerint a diploma semmit nem ér. 😦

  Nálunk mindenki együtt lakik. 🙂 Mamám, nagybátyám, anyukám, tesóm és én. 🙂 Plusz két kutya és két cica.

  Kánikulának nem örülök. Tavaly is sokat szenvedtem miatta. Állandó fejfájás, 30 fokos lakásban éjjel aludni sem lehetett. 😦 Napallergia sem kellemes.

  “A kutyáitokat beoltsátok? Mát be vannak Chipezve?”

  Muszáj, mivel kötelező. Gombóc 4 éves, benne van chip, de Rex már 14 éves, ezért ő már nem kapott. Mindenki lehetne olyan szerencsés, mint Rex. Sosem volt beteg. Most már lassan mozog és süket is, de még mindig egészséges.

  “Szerinted gáz ha egy 14éves sráccal fogok majd randizni?”

  Kor sosem számít.

  Környezetemben egyébként egyre többen depressziósak. 😦

 77. puszilva Says:

  “Környezetemben egyébként egyre többen depressziósak. :(”
  Őszintén szólva, én mindig is ilyen depressziós voltam, minden apróságon csak emészti magát az ember.

  A tv is mondta hogy nem kell annyit a napon lenni mert magas az uv sugárzás, mi meg a szabadtéri munka miatt egész nap a napon vagyunk, fáj a tarkóm mert annyira leégett, sajnos mindennek van hátránya.

  “Kor sosem számít. ”
  Köszi.
  Kezdtem az ilyen társkereső témát feladni, azt hittem nem lesz itt senki, de én hülye elfelejtettem hogy gyerekek is vannak akik keresnek majd x időn belül társat, most a társkereső azt az egy környékbélit adja ki, de már jó is mert közvetlen környékbéli és így több az esélyem, meg párkeresés téma miatt nem lett volna értelme elköltözni.

  Nálunk is együtt lakhatna az egész család, csak a nővérem már rég különköltözött, de azt érte el hogy fölösleges adósságba terhelte magát , ráadásul az ura kedvéért maradtak Sopronban pedig Sopronkövesden dolgozik és ott vannak közbe falvak is és ugye falun vehetett volna fele annyiért sokkal nagyobb gazdagabb környezetben házat. De nővérem mindig is totál idegbeteg volt, legutóbb is mikor itthon volt itt hisztizett hogy nem volt takarítva meg kipakolt mindent hogy takarítson pedig tényleg rend volt.

  Nekem, az a bajom, hogy bármiféle bántás is ér, magamba fojtom, és közvetlen szeretteimen töltöm ki a mérgem, nem mindig de ritkán előfordul amikor dührohamot kapok és akkor nagyon veszélyes vagyok és annyira szégyen hogy pont én vagyok ilyen gyagya.

  Apjuk nagyon irritált mindig is, minden apróságba beleköt,
  de az a legdurvább, hogy amikor a kommunisták voltak hatalmon, ez a hülye mindenkinek azt mondta mikor kérdezték hogy az mszpre szavazzunk, úristen… Pedig, itt a faluba akkor is csak a 2.ok voltak stb.
  Most meg a 3.ok hisz úgy volt hogy a jobbik volt a 2. és sokan jobbikosok, de inkább jobbikosok legyenek mint kommunisták.
  Sajnos, még mindig erős párt, valahogy csak összesítve a 2.ok maradtak, és azokon a választásokon is csak összesítve voltak elsők.
  Azért ilyen erősek, mert akik abba a rendszerbe dolgoztak nagykutyák stb. illetők halálukig támogatják őket, de ahol lószar volt ott mindig is lesznek verebek is…

  Az a kutyátok szerintem él még néhány évet, be kellett volna Chipezni, mert sokan itt se Chipezik be a kutyát mert öreg de a büntetést ugyanúgy kiszabják.
  Amúgy, nekünk meg a kis pulikutyánk 9éves, ő is öreg már , és az a legfurcsább, hogy tavaly közvetlen kutyaoltás után volt sokáig lebetegedve, szerencsére meggyógyult de ezért lett tavaly hozva utánpótlásnak kutyus is.

 78. Elhaym Says:

  “Nekem, az a bajom, hogy bármiféle bántás is ér, magamba fojtom, és közvetlen szeretteimen töltöm ki a mérgem”

  Ilyen már az anyukámmal is előfordult, olyankor eléggé bántóan tud beszélni velünk, persze nem gondolja komolyan, egyszer ilyenkor a WCt- is szétverte, de ez már régen volt és akkor nagyon sok rossz összejött.

  “Az a kutyátok szerintem él még néhány évet, be kellett volna Chipezni,2

  Lehet, de pénz már nem lett volna rá, oltásokat is nehezen tudta most a mamám kifizetni. Rex amúgy már úgysem hagyja el a lakást, állatorvos jött ki hozzá most is.

 79. puszilva Says:

  Egyébként, tegnap csináltam képet magamról,
  persze úgy nézek ki mint egy átlagos srác , semmi extra, de megosztom veled:

 80. puszilva Says:

  Tv Műsor:
  A VIASAT6 a Buffyt ugyanott abbahagyja,
  és Május 10től mindig 18.20kor XENA, igaz nem a VI. évadtól folytatják, hanem “szokásuk szerint” a legelejétől kezdik…
  Mivel az ilyen alkotásokat nagyon szeretem, Május 10től fogom nézni XENÁt, mert tudom hogy 3-4éve a VI.évad végén hagyták abba, meg az ilyen kosztümös kaland fantasy szuper sorozatokat imádom.
  Ha lesz időd stb. akkor majd te is nézd XENÁt , legyen nézettségük meg az ilyen alkotásokat te is bírod.

 81. puszilva Says:

  Ma megrövidültünk 13ezer forinttal, de legalább már túl vagyunk az eboltáson.
  Úgy néz ki, tényleg el lehetek átkozva 😦 😦 😦
  Mi történt? Az, hogy akart bátyus kiscicát hozni majd,
  mert Majának van egy (vagyis volt) csodaszép cicája, ilyen fehér pár vörös folttal, olyan macska volt hogy még a kutyának is nekiment.
  Már hasas volt , erre nem elütötték tegnap vagy tegnapelőtt…………………. azt a *** eget az egész világnak, nem tudom ez hogy történhetett, de ez most már nagyon nagy iróniája a sorosnak…
  Amik vannak állataink szépen megvannak, csak a cicusok főleg Dormi tele van kullanccsal totálisan nap mint nap.
  Sajnos az este mozgás volt, reggel a kapuajtó ami a Veráék és a mi házunk közt volt ki volt dűlve,
  és meg van erősítve hogy volt valami, és a hülye szomszéd még apát bassza le hogy miért nem volt akkor kint, nem mindig kel fel az ember este. A közmunkába az a durva hogy többször is van olyan amikor délután nem csinál az ember semmit csak ül,
  nem szeretem amikor sok ember van ott, és mindig azon izélnek hogy miért vagyok olyan csendes visszahúzódó de ez van.
  Nem tudom hogy a bőrömmel így mi lesz, most meg a karom ég. És ahogy látom már most van kánikula, tegnap már 29°C-t mutatott az időkép, csodálatos…. Viszont szép a tavasz, nekem a legkedvesebb évszakom, ilyenkor még nincs teljesen az a pokoli hőség, kellemesebb ideálisabb idő van, és ilyenkor virágoznak a fák is, ilyenkor a legcsodálatosabb a természet.
  A konyári ág ki is halt e hónapban,
  az a fickó még csak 39éves volt, valószínűleg az lett a veszte hogy alkoholista volt, és ezért kár volt egyetemet végeznie, amúgy mondta apjuk neki hogy baj lesz belőle de csak nevetett.
  És egy hétre rá az édesanyja is meghalt, az idős volt már, de lehet a bánatában, vagy lehet rásegített , mert tiszta szégyen hogy egy szülő túléli a gyermekeit. Igaz, egyikőjük temetésén se voltunk, de az már nem oszt és nem szoroz.
  Nem tudom ezt kitől örököltem, de szinte minden dolgon emészti magát az ember, ráadásul réges rég elmúlt dolgokon is,
  ha többet nem írok ide és nem jelzem közbe hogy csak a géppel van baj stb. (olyan 3hónapnál később se jelentkeznék(igen amikor a gömbvillám volt kb. annyi ideig nem tudtam gépezni)) akkor lehet tényleg öngyi lettem, mert sajnos hajlamos vagyok rá, nem csináltam még semmit de gondolok rá és mivel én ilyen hiperérzékeny vagyok lehet megteszem.
  Mert hiába mondják, hogy ha kis dolgokon képes vagyok kiakadni akkor örülhetnék kis dolgoknak is, de én ilyen vagyok.
  Milyen komoly, hogy a meglepetésből nem lett semmi mert azt a macskát is elkenték, nagyon gáz, de az élet ilyen…
  Jó is hogy ír az ember egy olyan kedves és megértő embernek mint te, mert tényleg könnyebbség.
  Bízom benne hogy mostanában nem lesz rossz, de a rossz is hozzá tartozik az élethez…
  Ma mondta el bátya, hogy azt a cicát elütötték, pedig meg akart lepni….
  Sajnos a lottón se nyerünk, pedig milliárdnyi problémára lenne megoldás.
  Kutyatenyésztésnek se nagyon van értelme mert többe kerülne a leves mint a hús.
  Amúgy a ti házatok be van biztosítva?
  A miénk nincs, nem is akarjuk, igaz, szökőévente szokott lenni vihar stb. ami ilyen olyan károkat csiná, de nagyon ritka, meg halljuk hogy többször valami szánalmas kifogás miatt úgyse fizetne a biztosító.
  Pár napja, felhívtak minket, és 15Millió forintra biztosítanák a házunkat, de kapják be mert átverés az egész, na meg itt falun örül az ember ha 3millió forintot le tud valaki a lakásáért csókolni…
  Ezért lett volna jó ha annak idején a rokonság ez az a saját rokonait részesítette volna előnyben a házakra, de a pénz beszél a kutya ugat..
  Ja, szembe velünk van egy kastély, és az a miénk lehetne, illetve régen a család birtokában volt, de amikor az a Gizus néni elköltözött Balatonfüredre (ő volt a tanár akit kimartak) és azok akik megvették csak szocpolra vették meg, valóban kastély, van istállótól kezdve minden, meg nagy pince , és azért kastély mert vagy 30szobás az a lakás,
  csak nagyon hideg még nyáron is fűteni kellene benne, tehát ilyen téren csak jobb hogy nem a miénk.
  Viszont, szállodának tökéletes lehetne, de látod, a pénz beszél a kutya ugat, már többször fordúlt elő , sőt mindig, hogy a rokonaink sose nekünk adták xy tulajdonukat.
  Pedig, az a 100x nagyobb lakás már azért is lehetne jó mert az egész család, beleértem a szaporulatot unokákat stb. odacsapódott emberkék is megférnének kényelmesen, és akkor ti is tényleg ide költözhetnétek, mert az nem 2szobás hanem 20-30szobás, csak sajnos már nagyon lelakták, annak Debrecenbe is volt háza azt bérbe adta, de azt nemcsak lelakták hanem az összes bútort és mindent amit csak mozdítani lehetett elvitték, ezért nincs értelme lakást bérbe adni….
  És, a konyári rokonainknak is volt egy 5-10éve 5hektár földje eladó ,csak nem nekünk adták oda, még szólni sem szóltak hogy árulják a földjüket…… Ilyen az élet…. Elég durva, hogy itt a faluba nagyon betartják hogy a tanárnak tanár az orvosnak orvos legyen a kölyke, az ilyenek miatt kellett nővéremnek is az ország másik végébe menni.. és a rokonaink meg nem is szólnak hogy xy tulajdonuk eladó… ennyire látszik hogy mennyire széthúz az egész mindenség. Igaz, azt már mondtam , hogy az nem rokon hanem anyám tulajdon anyja se volt képes a Pécsi házukat nekünk adni, igaz ezek már nem ma voltak, de kész tények…
  Ilyen az élet, csak jó itt ezeket a dolgokat is leírni…
  Ja, képzeld, a temetőbe most vettem/tük észre hogy a nagymama nevét egy S-sel írták , pedig kétessel kell, de a halottakat talán nem zavarja… Mindig van valami….

 82. puszilva Says:

  Lesz már a héten olyan nap amikor 33°C-t is meghaladja a hőmérséklet, ettől a nyártól most félek, mert ha otthon lennék egész nap a hűsbe stb. akkor persze nem, és tényleg könnyebben átvészelné az ember, de így már előre kiakasztja az embert.
  A kézfejemről már hámlik a bőr, szegény bőröm, de ez van.
  Az a jó, hogy ez a kormány legalább tesz valamit az emberekért,
  ez a közmunkaprogram is tök jó,
  igaz akiknek lecsíptek a földjéből az biztos haragszik rájuk… Mindenféle projekt van, kecsketenyészet is lesz, lehetséges hogy oda is be leszünk majd osztva.
  Tudod, itt ki akarják építeni azt a szennyvízelvezetést, igaz minket nem érdekel mert nekünk pottyantós van, meg mi nem vagyunk olyan retardáltak hogy a kútba engedjük a szennyvizet…
  Viszont, emiatt havonta kellett fizetni mindenkinek,
  ma kiderült, hogy átvállalta a kormány, és majd vissza fogják fizetni.
  Már tavaly nyár vagy azelőtti nyár óta fizetjük, olyan 5-600ezer ft lenne egyben, de inkább a havi részletet választottuk mint mindenki. Jó is hogy visszafizetik, legalább ezzel sem terhelik az embert, meg csak megnyugtatja az ember lelkiismeretét, hisz minket különösebben nem érintett amúgy se ez a szennyvíz, csak az, hogy mindenkinek kellett fizetni…
  Jó is hogy kedvesen írogathatok neked, igaz publikus, de akkor is.
  Most visszakapom, hisz amikor a kánikuláról beszéltek a tévében, akkor én majdcsak nevettem, hisz nyáron nyári szünet volt, ha hőség volt egyszerűen csak vízbe voltam mindig, amúgy is imádom a vizet, habár nem tudok úszni de akkor is.
  Nektek, kinti medencétek van? Nekünk igen, még ha tavaly nem tettük ki , de akkor is.
  Csak jó, hisz 1-2szezont kibír, meg sokkal kényelmesebb a fürdőkádnál, térdig érő víz.
  Igaz, pár éve az első medencénk csak 800ft volt, igaz már dupla annyi, meg nekünk ilyen nagy, Bestway medencénk van, még mindig olcsóbb mintha minden nap strandra járnál…. meg nemcsak olcsóbb de sokkal praktikusabb/kényelmesebb is.
  Kár, hogy sose tud az ember lehiggadni, mindig görcsöl valamin, de ez az élet velejárója.

 83. Elhaym Says:

  Köszi a képet, amint lesz rólam is friss, megmutatom neked. Nekem is átlagos a kinézetem, de jobb is így szerintem.

  “Már hasas volt , erre nem elütötték tegnap”

  😦 Emberek jobban figyelhetnének. 😦

  “akkor lehet tényleg öngyi lettem”

  Remélem megmarad gondolati szinten, nekem hiányoznál, meg szeretnélek majd személyesen is megismerni.

  “Amúgy a ti házatok be van biztosítva?”

  Azt hiszem igen, mamám foglalkozik ezzel.

  Meleget már most nehezen bírom és nyáron lesz ennél rosszabb is. 😦

  “Nektek, kinti medencétek van? ”

  Csak volt pár éve, sajnos már nincsen. 😦 Úszni is lehetett benne, ezért nagyon szerettük.

  Mi most a WC-vel szenvedünk. Bármit is csinálunk vele, mindig folyik, ez meg pénzpazarlás. 😦

 84. puszilva Says:

  Ma néztem, már csak , 67kiló vagyok. Nagyon érdekes, más fogyni akar és nem fogy, én meg nem akarok fogyni, de egyre csak fogyok. Biztos az ideg, semmi több oka nem lehet.
  Nem gondoltam volna hogy még fogyok, de ez van.
  Már egy év el is röpült. Telik az idő, most még inkább.
  Ha azt nézzük, hogy 90kiló voltam pár évvel ezelőtt, eléggé elfogytam.
  Azt hittem, már 70kilónál kevesebb nem leszek, de ezek szerint igen.

 85. puszilva Says:

  Sajnos, mindig történik rossz 😦 😦 😦 😦 😦 😦 😦 😦 : ( 😦 😦
  Most beosztottak minket a cigányok közzé, ott volt az a rablógyilkos is aki kinyírt egy pár idős védtelen embert, csak ugye nem akasszák fel ezeket a férgeket meg nem csinálnak velük semmit….
  Ezek a rohadék moslék férgek lelopták a biciklimről a lámpákat….. nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon rosszul esik ez az embernek, még jó hogy nem találkoztunk a bicikliseket büntetgető rendőrökkel mert akkor megbírságoltak volna a lámpa hiánya miatt…
  Már délután persze inkább letettük a biciklit a hivatalba és inkább gyalogoltunk, őszintén remélem hogy ezek közzé nem mostanában , vagy soha nem osszák az embert mert úgy férgek ahogy vannak…
  Nyilván , ha megemlítettük nekik, fel voltak háborodva , meg még fenyegetőztek… ilyen miatt úgyse rúgnák ki őket meg tényleg nem is csinálnak semmit….
  sajnos mindig van valami… azt hittem nem lesz semmi gond, de úgy látom csak öngyilkos leszek mert csak kínszenvedés fájdalom az egész élet, nagyon rossz, de ki tehet arról hogy ezek a férgek léteznek…
  én bezzeg ha nyomorgunk is néha, a kutyától se lopnánk, sose ártanánk senkinek, ezek meg mindig…. gyalázatos….

 86. Elhaym Says:

  67 kiló az jó. Én is szeretnék annyi lenni.

  “Most beosztottak minket a cigányok közzé, ott volt az a rablógyilkos is aki kinyírt egy pár idős védtelen embert”

  😦 Ezt olvasni is rossz. Ugye nem történt semmi baj? Remélem nem sokáig leszel ott.

  Ha elfog a rossz kedv, gondolj Rufusra, őt mindenképp látnod kell.. Sok gond mellett ő mindig fel tud vidítani.

  “én bezzeg ha nyomorgunk is néha, a kutyától se lopnánk, sose ártanánk senkinek”

  Én sem.

 87. puszilva Says:

  “67 kiló az jó. Én is szeretnék annyi lenni.”

  Te hány kiló vagy? Véleményem szerint, ha fogynál, s nem is akartál fogyni, csak fogysz stb. akkor téged is irritálna.

  ” 😦 Ezt olvasni is rossz. Ugye nem történt semmi baj? Remélem nem sokáig leszel ott.”

  Csak, Hétfőn és Kedden voltunk oda beosztva, Szerdától már a megszokott munkakörünket csináltuk, Szerdán veteményeztünk az asszonyokkal, Tegnap locsoltunk meg segítettünk sepregetni, ma meg a kiserdőbe vagyunk sarlóval. Szerencsére, apával dolgozok és csak jobb így mert van aki megvédjen.

  “Én sem.”

  Természetesen normális ember ilyent nem csinál, de ezek a férgek merő élvezetből csinálnak bajt mindig.

  “Fólia szétszakadt, ”

  De, ugye nem a cicák szakították el ? 😛

  “Nem talál semmit. ”

  Sajnos ilyen az élet, ezért kell nekünk ezt a kis közmunkát is megbecsülni.

  “Sajnos nem. :(”

  Neki, az anyja neve Aradi Edit, úgy se?

  “Az nincs is olyan messze. Kár, hogy oda én nem mehetek dolgozni.”

  Valami álláshirdetést hirdettek?

 88. Elhaym Says:

  “Te hány kiló vagy?”

  Már rég néztem, de úgy 80-90 között. Évek óta fogyózok, de nem megy lejjebb. Már nem tudom mit csinálják, de nem adom fel, Ha sikerülne 70-re lemenni, már boldog leszek.

  “Véleményem szerint, ha fogynál, s nem is akartál fogyni, csak fogysz stb. akkor téged is irritálna.”

  Akkor igen.

  “Én sem.”

  “ugye nem a cicák szakították el ? :P”

  Nem, vihar tette tönkre.

  “Neki, az anyja neve Aradi Edit, úgy se?2

  Úgy sem. 😦

  “Valami álláshirdetést hirdettek?”

  Nincs, de egyszer azért elküldtem oda.az önéletrajzomat.

 89. puszilva Says:

  Jó hír, hogy a tolvajt kirúgták, de nem vigasztal…
  Viszont, azért rúgták ki, mert sorozatosan lopott, amellett amiket építkezésről stb. helyről lopott cucc, nem osztotta meg senkivel sem, így beköpték, azt mondta a polgármester adta oda neki, tegnap felhívatta s ki lett dobva.
  De, nem rá szoruló, nagyon nagy kereste van, meg pár éve a szomszédunktól közel !9millió! forintot vett el + amikor már nem volt mit, az fenyegette hogy feljelenti akkor az életét is…

  A neten, a kutya adatbázisba, a chipszám alapján ki lehet a kutyád is keresni.
  A Cane Corso Kicsi néven lett bejegyezve, a Puli, az Punci néven.

  “Nincs, de egyszer azért elküldtem oda.az önéletrajzomat.”

  Jó lenne ha azt a fiút megfognám 😛 Igaz, már foglalt de szerelmet érzek iránta… Mikor megtudtam hogy cicatényezők akkor már nem volt visszaút 😛

  Itt a faluba nem egyedi eset, akik élnek melegek mind csoportosan élnek, mind Dombiék mind Totyájék, de azok idősek sokkal, meg ocsmányak is….
  Nem állt szándékomban ilyen dolgot tervezni, de inkább mint a magány…
  Na meg, Csepelen laknék, már élőben is beszélhetnénk.

 90. puszilva Says:

  Ugye, nem baj hogy néha véletlenségből butaságot is írok?
  Természetesen, nem mentek bele a hármas dologba 😛 De gondoltam 😛 A helyükben én is ugyanúgy gondolnám 😛
  A normális melegek elég ritkák. Pl. ők járnak buzi bárba s ők az egyetlenek akik ott normálisan együtt a párjukkal szórakoznak.
  Nem gondoltam volna hogy ilyen véletlenek is vannak. Amúgy, a macskamánia weboldalon az a kisgyerek az, csak másfél esztendővel idősebb nálam. A párja az vecsési s az nálam meg több mint egy esztendővel fiatalabb. A gyakorikerdesek.hu weboldalnak köszönhetően jöttek össze, s én is ott futottam beléjük.
  Ma, kereken 3évesek a cicáim. Érdekes, hisz pár napja tudom, hogy május 17. az a “Homofób ellenes világnap”. tehát érdekesen egybefutnak egyes szülinapok stb.

 91. puszilva Says:

  A beígért képek a kardokról:


  +A kályhánkon, a Smallville sorozatból is ismert szimbólum:

 92. Elhaym Says:

  “pár éve a szomszédunktól közel !9millió! forintot vett el ”

  Börtönben lenne a helye.

  “Na meg, Csepelen laknék, már élőben is beszélhetnénk.”

  Igen. 😀

  “Ugye, nem baj hogy néha véletlenségből butaságot is írok?”

  Nem baj. Mindenkivel előfordul.

  “Ma, kereken 3évesek a cicáim.”

  Boldog szülinapot nekik. Rufus is a héten lett 3 éves. 🙂 Holnap lesznek róla friss képek is.

  Köszi a képeket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: