Nagyon várt könyvek: Assassin’s Creed: Titkos Keresztes Háború

Részlet a könyvből

3. kötet

Hivatalos megjelenési dátum: március 13!
„Kicsit tartottunk tőle, hogy Altaïr nem fog annyi embert érdekelni mint Ezio, de egyelőre példátlanul nagy az előzetes érdeklődés a kötetre. Nem érdemtelenül, mert szerintünk ez a sorozat eddig legjobban sikerült regénye, az író is fejlődött, és a történet meglepően izgalmas és drámai, miközben komoly kérdéseket is feszeget.”

Marco atyja, Niccoló Polo végre elmeséli a történetet, amelyet egész élete során titokban tartott – Altaïr, a Testvériség egyik legkiválóbb Orgyilkosának élettörténetét.

Altaïr kalandos újta során nemcsak a Szentföldet járja be keresztül-kasul, de az Orgyilkosok krédójának valódi értelme is megvilágosodik előtte. Hogy elkötelezettségét bizonyítsa, a rend kilenc halálos ellenségével kell végeznie, beleértve a templomosok nagymesterét, Robert de Sable-t is.

Altaïr életének története most először olvasható a maga teljességében: a történelem menetét megváltoztató küldetése, véget nem érő küzdelme a templomosok összeesküvése ellen, családja tragikus és egyben megrendítő sorsa, és egy régi jó barát végzetes árulása.

Reklámok

9 hozzászólás to “Nagyon várt könyvek: Assassin’s Creed: Titkos Keresztes Háború”

 1. Catrin Says:

  Nah, remek párom most olvassa a 2.-at, tavaszi conon, majd akkor ezt is beszerezzük. 🙂 Az első nekem is nagyon tetszett, érdekes.^^ Majd sorban olvasom a többit is.

 2. Dinky Says:

  Megvárom ennek a megjelenését, aztán az SZJG 4,5,6-al együtt berendelem. (Talán addigra az SZJG kettő is rendelhető lesz újra 7Books-ról)

 3. Elhaym Says:

  Catrin: 2. az elsőnél is jobb. 🙂

  Dinky: SZJG?

 4. Elhaym Says:

  🙂 Mostanában nagyon népszerű lett ez a sorozat. Van egy olyan érzésem, hogy idén bekerül majd a legjobbak közé a blogos szavazásnál is.

  • Dinky Says:

   Tény, hogy az 5. kötet megjelenése környékén ill. azt követően robbant nagyon be a köztudatba. Legalábbis én így vettem észre. Megszületett a poszt a Kettenről, meglepő módon elégedett vagyok az írásommal, lehet, nem ártana többször megerőltetnem magam, nem ilyen hányaveti módon odabaszni valamit a blogra azt jól van. 😀

 5. Elhaym Says:

  Én is így vettem észre, előtte nem hallottam még a sorozatról. Megyek elolvasni mit írtál róla.

 6. Elhaym Says:

  Szívesen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: