Resident Evil 6 – bejelentve az új epizód

Forrás: Playstationcommunity

A Capcom tegnap kora esti bejelentése szerint 2012. november 20-án Playstation 3-ra is megérkezik a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb videojátékos sorozatának következő felvonása, a Resident Evil 6. A kiadó “akció” és “túlélő horror” kategóriába sorolja a francise hatodik számozott tagját, mely 2012 egyik “drámai horrorélménye” lesz a Capcom szerint.

Tíz év telt el a Raccoon City-ben történt incidens óta. Az Amerikai Egyesült Államok elnöke úgy dönt, a közvélemény elé tárja az igazságot a bioterrorizmus kategóriájába tartozó üggyel kapcsolatban. Az elnök szemtanúja és barátja a történéseket túlélt Leon S. Kennedy lenne, aki azonban egy újabb támadás miatt hirtelen újra a probléma középpontjába kerül, és kénytelen lesz szembeszállni a mutálódó prezidenttel is.
Eközben a Bioterrorism Security Assessment Alliance nevű bioterrorizmus-elhárító szervezet oszlopos tagja, Chris Redfield megérkezik Kínába, ahol szintén kitör az őskáosz egy fertőzés következtében.

A széria történetében először a Resident Evil 6-ban kerül egymás mellé Leon és Chris, hogy együtt küzdjenek a bioterrorizmus ellen. Kalandjuk során új karaktereket ismernek majd meg, akik mind más és más módon és indíttatásból kapcsolódnak a világméretű skálán bonyolódó sztori eseményeihez.

“A Resident Evil 6 egy nagy előrelépés és evolúciós lépcsőfok a széria történelmében” – állítja Katsuhiko Ichii, a Capcom vezető marketingese. A fejlesztői csoportot Hiroyuki Kobayashi vezeti, aki csapatával a produkció volumenét tekintve az eddigi legnagyobb vállalkozásba fogott bele. A Resident 6-ot hegesztő team alig várja, hogy megoszthassa a játékosokkal az új epizódot.
Hiroyuki Kobayashi, a Resident Evil 6 Executive Producere hozzáteszi: “A készítők terve az, hogy egy olyat élményt adjanak a játékosoknak, ami sztorijával, valamint egyszemélyes és kooperatív kampányával is maximálisan kiszolgálja a régi rajongók és az új belépők igényeit is.”

Nagyon várom.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: