X-Faktor 10. adás

Szerintem egyértelmű, hogy ki volt  a legjobb. 3 kiváló dal, egy csodálatos hang, egy nagyon kedves szeretettel teli férfi és ő is Kocsis mint anyukám. Neki kell nyerni ma, szóval hajrá Kocsis Tibó!!!
Feró mentoráltja már nyert tavaly, Enikőnek meg úgyis ott a színház. Most Malek Miki ideje jött el, nagyon megható a baráti kapcsolata a 3 mentoráltjával.

After X-ben nagyon megható volt Tarány Tamás anyukájának beszéde is. Fiaként tekint Tibóra és megkérte Tarány Tomi összes rajongóját, hogy szavazzanak Tibóra.

Kocsis Tibor – 1. kör

Kocsis Tibor és Zséda duettje

Kocsis Tibor – 3. kör

Janicsák Veca, Tarány Tamás, Rocktenors, Apollo23, Gyurcsik Tibi Kocsis Tibónak drukkol, akiknek ők a kedvenceik szintén szavazzanak Tibóra.

Nyerjen ma a legjobb.

Interjú Kocsis Tiborral:

Forrás: Borsonline

Képzeld el, hogy a döntőn az X-Faktor szülőatyja, Simon Cowell ott ülne az első sorban.

Sokkal jobban izgulnék. Nagyon felnézek rá. Tudom, hogy nagyon szigorú személyiség, de mindemellett kitűnő szakember. De az biztos, hogy remegnék az izgalomtól előtte.

Képzeld el, hogy a döntőn a kedvenc magyar dalod előadója ott ülne az első sorban.

Ha Katona Klári ott ülne az első sorban, nagyon örülnék, és rettentő nagy megtiszteltetésnek venném.

Képzeld el, hogy a döntőn belebakiznál az egyik dalodba.

Amennyire csak lehet, próbálnék nem törődni vele. Ilyenkor nem szabad kizökkenni, hanem folytatni kell, mintha mi sem történt volna.

Képzeld el, hogy a döntőn te volnál az egyik mentor, és véleményt kellene mondanod a két ellenfeledről.

Enikő egy igazi díva. Amint kilép a színpadra, csak úgy sugárzik. Ezen felül nagyon jó hanggal rendelkezik, hatalmasakat énekel, ha elereszti a hangját. Gergő pedig egyértelműen a szórakoztató faktort képviseli a mezőnyben. A megjelenése és a színpadi show, amit előad mindig új színt hoz a versenybe.

Képzeld el, hogy a döntőn azzal a két versenytársaddal állhatnál ki, akiket te szeretnél.

Én Gyurcsík Tibivel és az Apollo23-mal vívnám meg legszívesebben a döntőt. Sokat álmodoztunk erről anno. Sajnálom, hogy kiestek. De aztán a sok-sok munka összehozott minket Tarány Tomival és ma már biztosan tudom, hogy itt lenne a helye a hármas döntőben. Mindannyian kiváló énekesek, és jó barátaim is egyben.

Képzeld el, hogy a döntőn végül te lennél az X-Faktor 2011 győztese.

Rettenetesen örülnék, hiszen ezért dolgoztam az elmúlt időszakban. Úgy érzem, hogy rengeteget fejlődtem és tanultam meg ez idő alatt. Nagyon boldog lennék, mert úgy érezném, hogy beérett az eddigi munkám gyümölcse.

Reklámok

6 hozzászólás to “X-Faktor 10. adás”

 1. Dinky Says:

  Nekem totál mindegy, melyik nyeri meg, az idei X faktor leszerepelt nálam.

  Tegnap próbáltam nézni, de egyrészről idegesített, másrészről meg olyan szinten belebuzultam a Szent Johanna gimi könyvsorozatba, hogy újraolvastam a kedvenc részeimet.

 2. Elhaym Says:

  “idei X faktor leszerepelt nálam.”

  Nekem csak akkor lesz vele bajom ha Enikő nyer, nagyon gyenge és már most el van egy kicsit szállva. Tavaly legalább a 3 legjobb maradt a végére, most viszont csak egy. Egy dolog miatt viszont jobb az idei X. Most több őszinte barátság született, nagyon jó látni, hogy drukkolnak egymásnak, szavaznak egymásra. Meg a Tibó, Gyurcsik Tibi és az Apollo23 nagyon vicces is együtt. Poénjaikkal mindig felvidítanak. Rajongókkal egyenrangúnak tartják magukat, 12 óra próba után is szakítanak arra időt, hogy írjanak és köszönetet mondjanak, nagyon kedvesek. Ezek után meg természetes, hogy segítek nekik kampányolni, meg Kocsis Tibó amúgyis névrokonunk. Ha nyer, nem csak ő nyer, hanem az összes barátja is.

  Tegnapi adás miért idegesített?
  Mondjuk Enikő és Gergő engem is, nem lett volna ott a helyük. Tibó mindkettőt legyőzte tegnap. Ez a tapsból is hallatszott.

 3. Dinky Says:

  Keresztespók ahogy olvasta fel a szövegét, na az kiverte a biztosítékot.

  Szent Johanna gimi véletlenül nem keltette fel az érdeklődésed? Volt egy-két olyan rész, ahol már folyt a könnyem a nevetéstől. 😀

 4. Elhaym Says:

  Az nálam is.

  Még nem tudom. Amiket írtál róla a blogodon az nagyon meggyőző. Elküldheted nekem, aztán beleolvasok. Ha tetszik akkor úgysem tudom majd félbehagyni. 🙂

 5. Dinky Says:

  Ok, átküldöm, igazából nem tudom megmondani, hogy nálad mennyire, egyáltalán bejövős lesz a cucc. Bízom benne, hogy igen 🙂

 6. Elhaym Says:

  Köszi, hogy elküldted. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: