X-faktor 4. adás

Anyukámmal most teljesen megegyezett a véleményünk. 2. évad igazságtalan, mindig az esik ki akinek nem kéne. Már nem a tehetségről szól, hanem arról, hogy kinek van több pénzes ismerőse, na meg  a taktikáról.  Mentorok csak azért továbbjuttatnak egy gyengét, hogy meglegyen a jövőheti kieső is, így az ő mentoráltjuk biztos továbbjutó. Tavaly ilyen még nem volt.  Ott is párbajoztak verseny elején a legjobbak Nikolas és Csaba is, de ott nem csak egy párbaj dal alapján döntötték el ki  a jobb.  Továbbjutott a jobb, rajongók még jobban szavaztak rájuk és mindketten be is kerültek a fináléba. Most is ez lett volna. Vagy az is lehet, hogy az RTL annyira szeretne egy Muri – Tarány döntőt, hogy kiejti azokat akiknek a legnagyobb a rajongó tábora. Többen írták ugyanis, hogy az RTL nem fogadott el minden szavazatot. Ha az utolsó 3 helyezett között nagyon szoros volt az állás, akkor ezek a szavazatok is változtattak volna a sorrenden.

Nem tudom, hogy van-e értelme tovább nézni a műsort úgy, hogy Oltyán Attila után a másik kedvencem is kiesett. Bent maradtak ugyanis untatnak. Valószínű csak hallgatni fogom és közben inkább olvasok sorozatjunkies hozzászólásokat az szórakoztatóbb mint  a műsor a TV-ben. Remélem a kiesettek többre viszik mint  a bent maradtak. Egy sikerhez nem muszáj elsőnek lenni. Sok olyan győztes volt már akit egy-két év után elfelejtettek, de aki hamar kiesett még mindig híres és CD-je is van.

9. Rocktenors: Nekik kellett volna kiesni. Már harmadszorra párbajoznak, mostani daluk felért egy kínzással. Macskám nyávogását élvezetesebb hallgatni. Szeretem a  rockot, eleinte kedveltem is őket, de semmi újat nem tudnak mutatni, csak ugrálnak és kiabálnak. Igazi rock nem ilyen. 😦

8. Vera: Aranyos és kedves lány, de most neki kellett volna még párbajoznia. Összes mentor gyengének találta, meg nekem már túl egyszerűek és tinisek a dalai.

7. Alexa: Mizu dal? Nem tudom mi jó ebben a dalban, de csak azért szavazni rá, mert ezt énekli? Szomorú, hogy valaki csak azért szavaz valakire, mert ez a kedvenc száma.  😦

6. Lil C: Mentorok el voltak ájulva tőle, én nem. Engem untatott. De legalább más hangon is tud énekelni, ez azért meglepett.

5. Muri Enikő: Semmi érzelem nem volt benne, egyhangú volt.

4. Tarány Tamás: Jó hang, de semmi több. Nem tud érzelmet kiváltani belőlem, untat.

3. Baricz Gergő: Hasonlít a hangja Norbihoz, jó őt hallgatni, de ő nem olyan szórakoztató mint Norbi volt.

2. Kocsis Tibi: Hangilag ő volt most  a legjobb, de több érzelem kéne a dalaiba és lazulhatna is egy kicsit. Jó lenne ha a dalaival meg tudná hatni a nézőket. Remélem ő fog nyerni. Ez  a hozzászólása is meggyőzött, hogy neki kell most drukkolnom.  Megható és szép amit írt. Szeretem ha egy férfi is tud sírni, együtt érez más kiesőkkel, nem csak az számít neki, hogy ő megint továbbjutott.

“Sziasztok!
Nevet az egyik szemem, mert tegnap nektek köszönhetően továbbjutottam… és nagyon sír a másik! 😦 Megint kiesett a versenyből egy csapat – az a hármas, akiknek a fiaira egytől-egyig igaz barátomként tekintek!! Két hónapon keresztül készültünk vállvetve, megosztottuk örömünket-bánatunkat, ismerjük egymás marhaságait és szinte mindent tudunk egymásról… Gyurcsík Tibi után sajnos most az Apollo23-nak is távozni kellett a versenyből, ami a másik nagy félelmem volt… 😦 És egyáltalán nem számítottam rá… Legyen ez bármennyire is férfiatlan, de tegnap nagyon sokat bőgtem emiatt.
Gyurcsík Tibi, az Apollo-fiúk és én igazi szövetségesek voltunk-vagyunk-leszünk, és most kicsit egyedül maradtam… Egy dolog vigasztal, hogy itt lesznek mellettem a fiúk és biztosan szorítanak értem!
Nagyon hálás lehetek az X-faktornak, hogy igazi barátokra tettem szert a személyükben… és hiszem, hogy ez a hármas még sokra viszi majd! És a mi “Apollo-Gyurcsik-Kocsis” triumvirátusunkban is hiszek, fiúk! Nagyon jók voltatok tegnap – és nagyon jók vagytok úgy általában! Rengetegen szeretnek Titeket, és most csak ez számít!!! Tudjátok – a végtelenbe és tovább!! :)”

Apollos fiúk is neki drukkolnak egyébként. 🙂

1. Apollo23: Nem volt jó a dal választás, egy líraibb szám meggyőzőbb lett volna, de még így is ők voltak a legszórakoztatóbbak a mai adásban. Vicces, kedves, szerethető fiúk, mosolyt csaltak az arcomra, képernyőre szegezték a  tekintetemet. Színesek, műfajilag sokoldalúak, hangjuk is kiváló. Nekik nem lett volna szabad párbajozni. Nekik ott lett volna a helyük a legjobb 3 között. Milyen jó lett volna egy Apollo23 és Kocsis Tibi finálé. Lehet ott nem nyertek volna, de megérdemelték volna, hogy ott legyenek. Párbaj dal után Feró szavai nekik és nekem is rosszul estek. Miért adták volna fel? Nem könnyű úgy énekelni, ha közben a sírás kerülget, meg hát Tibi és René beteg is volt a héten. Az meg, hogy egy férfi sírni is tud, csak még szerethetőbbé teszi őket. Érzelmeket tudni kell kimutatni, ők meg nem számítottak rá, hogy már most párbajozniuk kell, voltak náluk gyengébbek. Nézőtéren ülők többsége szerint is ők voltak a jobbak. 350-ből 320-an drukkoltak nekik. Nem csak tinik hanem felnőtt nők és férfiak is. Egyik netes cikk írót sem tudom megérteni. Egy  ismertebb hírportálon olyat írni, hogy semmi keresni valójuk nem volt az élő showban, meg, hogy bájgúnárok. Ha gyengék lennének akkor nem szeretnék őket rengetegen. Facebookon is nekik van a legtöbb rajongójuk.

Jelen pillanatban ez a sorrend:

Apollo 23: 21.134
Baricz Gergő: 16.832
Kováts Vera: 14.619
Lil C: 13.466
Muri Enikő: 10.459
Tarány Tamás: 8.438
Rocktenors: 8.005
Bagosi Alexa: 8.001
Kocsis Tibor: 5.692

Meg fiú csapat nincs most Magyarországon , egyedülálló énekesekből viszont sok, lassan meg sem lehet őket különböztetni, legtöbbjük hangilag is hasonló. Arról meg, hogy helyesek nem tehetnek.

Remélem nem adják fel és sokra viszik még. Kell egy fiú csapat Magyarországra és ők már most jobbak mint a Shyguys, Happy gang és a VIP volt régen. Még a Blue együttes is jónak találta őket ,  All rise dalukat a twitter oldalukra is kitették, így Amerikában is sokan láthatták őket. 🙂


Remélem karácsony előtt lesz már saját klipjük és a CD-re sem kell majd sokat várni. Én biztos megvenném, pedig hozzám csak a rock, vagy a lírai dalok állnak közel. Őket nem szabad elfelejteni, ők a legjobbak. 🙂

Végtelenbe és tovább. 🙂

Facebookon ezt írták a kiesés után.

“Sziasztok emberkék…:)..háááát..nem is tudjuk hol kezdjük…először is millió köszönet nektek..mindenért..azért hogy vagytok, azért hogy támogattatok, hogy mellettünk álltatok..
Valami véget ért..de valami most kezdődik..!!..nem így terveztük, ahogy ti sem, de ne csüggedjetek, minden valamiért történik!!..ez így alakult, talán így kellett lennie..:)..Tudnotok kell hogy mindent mindig szívvel csináltunk..imádtuk minden percét..ahogy ezután is fogjuk..IGEN..Együtt!!!..a kerék nem áll meg..forog tovább..a rakéták most kicsit akadályokba ütköztek..de repülnek tovább!!..
Nagyon szeretünk titeket..és most van csak igazán szükségünk rátok..!!..erősek vagyunk, és nem adjuk fel..álmodunk és teszünk érte, ahogy eddig is..:)..
Hálásak vagyunk mindenért amit kaptunk ettől a műsortól..a mentoroktól, a többi versenyzőtől!!..és kérünk titeket ne haragudjatok senkire!!..Nem veszítettünk semmit!!..Pénzt?..Autót?..kinek kell..hármunk közül egyikünk sem azért jelentkezett..azt akartuk csinálni amit szeretünk és ez sikerült!!..
és megyünk tovább együtt!!..VELETEK..ti vagytok a hajtókerék!!
Nagyon sokat fogunk dolgozni, és igyekezni hogy még halljatok felőlünk..már egy csapat vagyunk!!..APOLLO23..és együtt repülünk a végtelenbe és tovább!!..ugye velünk tartotok?..imádunk titeket és köszönünk mindent..;)..millió puszi, nagy pacsi..;)..(Apollo23)

Sziasztok fiúk, lányok…olvassuk a hozzászólásokat és nagyon nagyon jól esik..de egyet szeretnénk leszögezni!!…Felejtsétek el, hogy haragszunk rátok..NEM!!!..erről szó sincs..senkire sem haragszunk azért mert így alakult..és felesleges keresni a válaszokat a sok kérdésre..mert csak felzaklatjuk magunkat újra és újra..!!..és ezt tanácsoljuk nektek is..inkább gondoljatok arra hogy megyünk tovább együtt!!..:)..Rengeteg tervünk van, és hisszük hogy sikerülhet..lehet hogy a verseny véget ért, de az élet megy tovább..VELÜNK!!..VELETEK!!..EGYÜTT fogunk átélni még rengeteg boldog pillanatot..csak arra kérünk benneteket higgyetek bennünk..és bíztassatok továbbra is..:)..(sokat segít ám, de tényleg)
Ma elmentünk Veca koncertjére az Arénába egy kis lélek erősítésre..és arra gondoltunk hogy jövőre mi is ezt szeretnénk..!!..Ott állni és nektek énekelni..egy fergeteges és felejthetetlen nagy koncerten az új dalainkat..és sikerülhet..mert ha megálmodod, és teszel érte..tudjátok?!..;)..
Elképesztőek vagytok..lassan 20ezren leszünk..erre nincs szó..miről beszélünk!!..Nyertesek vagyunk!!..Együtt értük el ezt..és millió köszönet ezért..;)..Puszi & pacsi..(Apollo23)”

RTL Klub Sztárchat oldalán mondták:

– Nagyon sajnáljuk, hogy kiestünk, senki sem így tervezte. Minden okkal történik, nem csüggedünk, megyünk tovább. Hatalmas, feledhetetlen élmény, de nagy üresség van bennünk. Nem találjuk a helyünket. Számítottunk arra, hogy párbajozni fogunk, arra nem, hogy pont most, mert úgy éreztük, hogy jól sikerült a produkciónk. Amikor a döntésnél ott álltunk a színpadon, még az volt bennünk, hogy sikerülhet. A Rocktenors nagyon jó csapat, nincs olyan, hogy haragszom arra, aki kiejtett, mert nem ők tehetnek erről. Hiába keressük a választ arra a rengeteg kérdésre, ami felmerült bennünk, felesleges, mert csak rosszul fogjuk érezni magunkat – magyarázta Varjú René és Nánássy Tibi.

A beszélgetésen Kumich Tamás nem volt ott ugyan, de a fiúk elárulták, hogy mindenképp együtt maradnak a jövőben, még, ha távol is laknak egymástól. S leginkább úgy tudják folytatni a közös munkát, ha összeköltöznek. Új dalokról, új lemezről, turnéról is beszéltek, ami egyértelmű jele annak, hogy nem adják fel álmaikat.

– Az az egy nyugtat minket, hogy tényleg jók voltunk szombaton. Azt szokták mondani, hogy a csúcson kell abbahagyni, persze rossz érzés volt nagyon. Mégis hálásak vagyunk az egészért, ha nincs ez a műsor, nem ismerjük meg egymást és nincs ez a barátság. Csak nyertünk – mondták a fiúk, akiknél az eredményhirdetés után azért eltört a mécses és a búcsú nemcsak belőlük váltott ki rossz érzést. A fiúk ugyanis nagyon jó barátságot alakítottak ki Kocsis Tibivel és Gyurcsík Tiborral.

– Mikor bekerültünk a versenybe, megbeszéltük, hogy az első három hely a miénk! Ehhez képest Gyurcsík Tibi esett ki elsőként. Most pedig, hogy mi, látszott Tibón, hogy nagyon rosszul esett neki. Úgyhogy most már hajrá Kocsis Tibó! Reméljük, hogy sikerül neki, megnyeri a versenyt, már csak ő maradt hármunk közül – mondták az Apollo23 tagjai, akiknek egy kis idő még kell, hogy feldolgozzák a helyzetet, de mint mondták, a kerekek forognak tovább.


Kedden a zene.hu oldalán néztem szavazásokat a szombati műsorral kapcsolatban. Ott is látszik, hogy ki volt  a jobb.

Mely produkció tetszett a legjobban az X-faktor 2011 negyedik “világslágeres” döntőjében?
Apollo23
22%
Muri Enikő
16.6%
Bagosi Alexa
15.9%
Kelemen Csaba – Lil C
10.8%
Tarány Tamás
8.9%
Baricz Gergely
8.6%
Kocsis Tibor
6.7%
Kováts Veronika
4.5%
Rocktenors
3.8%
Nem érdekel a műsor.
2.2%

Szerinted megérdemelten párbajoztak november 5-én az Apollo23?
Nem
78.2%
Igen
21.8%

Szerinted megérdemelten párbajozott november 5-én a Rocktenors?
Igen
66.5%
Nem
33.5%

Szerinted megérdemelten esett ki az Apollo23?
Nem
75.8%
Igen
24.2%

Végén jöjjön az 5 kedvenc dalom tőlük. 🙂

Reklámok

10 hozzászólás to “X-faktor 4. adás”

 1. michiyo1188 Says:

  Hű, hát Elhaym, jó kis tartalmas bejegyzést hoztál össze. ^^
  Jó sok mindenre tudnék reagálni is, de elég nehéz lenne szóval röviden 1-2 dolog.
  Teljesen egyetértek veled abban, hogy nem azok esnek ki akiknek kellene. Rocktenorsnak kellett volna, kész kínzás volt nekem is az “éneklésük”. Mindenképp jobbak voltak az Apollo srácok, főleg a párbajdalnál. Érdekes volt most látni a zene.hu-s szavazásokat, de akkor miért nem alakult így a műsorban is? 😦
  A mentorokat meg nem értem néha. Elvileg nekik kéne, a zenész-énekeseknek a támasz lenni, pontosabban a “kiindulópontnak”, akik benne vannak a zeneiparban, mégis olyan döntéseket hoznak, amin csodálkozok. Meg pl. kritikát se mondanak nagyon, főleg a mentoráltjaiknak.
  Az hogy lehet, hogy az Rtl klub nem fogadott el szavazatokat?! Ez is elég igazságtalan, főleg, hogy nem első alkalommal alakult ki szoros állás a versenyzők között.
  Mindenesetre jó, ha folytatja az Apollo 23 az éneklést. 🙂 Jó volt hallgatni őket, egy alkalom kivételével. 😛

 2. Miyazaki Says:

  Én a tavalyi TV2-es Szíj Melinda-eset óta (amikor is egy kétperces reklámszünet alatt több tíz százalékot fordult az arány “valahogy”, és igen nyilvánvaló volt, hogy a TV2 Kökény-Tolvai döntőt akar) gondolom, hogy a nézői szavazatok nem is számítanak. Nem hiába nem mutatják az adásban a közjegyzőt (anno az első egy-két Megasztárban még ő hozta be az eredményt, azóta se ott, se a Faktorban nem látni).
  A Rocktenors szörnyű hamis, de a többiek se jobbak, unalmasak, felszínesek. Max. háttérzajnak jó a műsor szerintem :P.

 3. Leara Says:

  Minden kieső után hallani olyat, hogy valaki rá szavazott, de nem fogadták el a szavazatát, szóval ez nem újdonság :D. Az se sokat számít, hogy mondjuk fb-n kinek hány rajongója van, hisz ennyi erővel tavaly magasan Norbinak kellett volna nyernie, mégsem így lett. Egyébként sem nagyon lényeges, hogy ki hanyadik lesz itt, az idő majd úgyis eldönti, hogy melyikük marad és alkot valamit a szakmában, kire kíváncsiak az emberek.
  Vannak a mostani szériában is jól éneklő emberek, de számomra egyikük sem olyan kimagasló, én is inkább csak háttérzajnak szoktam bekapcsolni mostanában a faktort.

 4. hanon13 Says:

  Biztos voltam, hogy majd kapunk tőled egy jó hosszú post-ot ezzel kapcsolatban 😀
  A szavazatok különben szerintem semmit sem érnek, csak arra jó, hogy bevételt hozzon a csatornáknak. Ha egyszer a szervezők úgy döntenek hogy “Milyen jó lenne, hogy a következő héten is ugyan annak a mentornak a két csapata párbajozna!” akkor az úgy is lesz. Egyszóval, úgy van, ahogy Miyazaki írta.
  Az, hogy ki esik ki, meg ki nyeri meg a versenyt engem hidegen hagy, mert úgyis mindenki elfelejti őt egy pár éven belül, hacsak nem valami hihetetlen nagy tehetség. Csak azért szokott menni a háttérbe, hogyha valaki kérdezi, hogy melyik volt a kedvencem tudjak neki valamit mondani.
  Nekem pedig még mindig Tarány Tamás a kedvencem, engem cseppet sem untat a hangja, épp ellenkezőleg 🙂

 5. Dinky Says:

  Ahhoz képest, hogy junkie-n trollkodás miatt van a kibeszélő, akad egy-kettő elég értelmes és elgondolkodtató komment.

  Mikor Nóri beközölte, hogy a jövőheti adás tematikája a Zúzzunk az éjszakába lesz, megijedtem, hogy Karácson Tamás “szerzeményeit” halljuk. De van egy olyan érzésem, hogy ő lesz a “sztár” fellépő.

 6. Wagner Says:

  Tegnapi adásban Tarány mindent vitt. Jobb volt mint az eredeti. Fejlődik az ember.
  Alexa: végre.

 7. Elhaym Says:

  michiyo1188: Köszi. 🙂

  Mentorokon én is csodálkozok. Most Feró azon akadt ki, hogy a többiek taktikából ejtették ki Alexát, de ő is ezt tette múltkor. Most csak visszakapta azt amit ő is tett. Meg nem hiszem, hogy Feró nem látja, hogy a lányok most nem voltak jók. Meg kell mondani a negatívumokat, abból tanulnak.

  “Az hogy lehet, hogy az Rtl klub nem fogadott el szavazatokat?! ”

  Senki sem érti. Sokan visszakapták SMS-be azt az üzenetet, hogy nem tudták elküldeni az SMSt. 😦

  “egy alkalom kivételével. :P”

  Melyik volt az az egy alkalom?

  Miyazaki : RTL – nél is ez volt tavaly. Norbi sosem párbajozott, neki volt a legnagyobb a rajongótábora, de mégsem került be a döntőbe. Csak azért, mert az RTL Csaba – Nikolas döntőt akart. Szerintem már most is tudják ki marad a végére.

  Leara: Ez igaz. Wolf Kati tavaly hamar kiesett, mégis ő lett az egyik legsikeresebb.

  hanon13: 😀 Azért remélem a kedvenceim pár év múlva is népszerűek lesznek, csak tudni kell megújulni. Gesztinek is több csapata volt az évek folyamán. 🙂

  Dinky : Remélem nem ő lesz.

  Wagner: 🙂 Nekem az 5. adásban csak Tibi tetszett. 🙂

 8. Miyazaki Says:

  Elhaym: Mondjuk tavaly én Norbit már a castingról hazakergettem volna… aki nem tud énekelni, ne induljon énekversenyen ;P

 9. michiyo1188 Says:

  “Melyik volt az az egy alkalom? ” A Blue-s daluk. Nem tehetek róla, nem tudtam megszeretni.
  A műsorral kapcsolatban még csak annyit, hogy akkor nekünk el kell felejteni a szavazást(max reménykedni, hogy pont a kedvencükre gondoltak a döntőre XD), és majd a műsor után kiderül ki lesz igazán sikeres.

 10. Elhaym Says:

  Miyazaki: Nélküle unalmas lett volna a műsor, mindig megnevettetett, meg rock és metál számokhoz a hangja is illett. 😀

  michiyo1188:
  Blue dal először nekem sem tetszett, aztán gépen egymás után meghallgattam többször, így már egyre jobban megszerettem. 🙂 Most meg már kedvenc. 🙂

  Műsor: Igen. Tavaly sem a két döntős lett a legsikeresebb. Veca és Wolf Kati az akinek már van saját stúdió albuma, többieknek még nincs.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: