Vad Virágok Kiadó- hírek

Forrás: 2011-es megjelenések

Január

Február

Március: Zsákutca 1.

Április: Kázmér és Huba Gyűjtemény 9.

Május: Annyira király vagy! 6., A titokzatos menyasszony 1.

Június

Július

Augusztus

Szeptember: A vízisten menyasszonya 8., A titokzatos menyasszony 2.

Október: Usagi 10., Kázmér és Huba képeskönyve lusta vasárnapokra

November: Kázmér és Huba Gyűjtemény 10.

December: A vízisten menyasszonya 9.

Már az első félévben két új sorozatot indítunk.  Első idei újdonságunk Richard Thompson hazánkban teljesen ismeretlen Zsákutca című sorozata. Az előzetes szavazások alapján nem ez a legjobban várt debütálás, de mi változatlanul imádjuk.  A másik új sorozatunk egy humoros manhwa: A titokzatos menyasszony. Aki szerette a Borsmenta szirupos humorát és A vízisten menyasszonya gyönyörű rajzait és tradicionális ruháit, annak mindenképpen érdemes belelapoznia az első kötetbe.

A Kázmér és Huba Gyűjtemény 2011-ben is két új kötettel gyarapodik és ősszel megjelenik a régóta húzódó színes kötet is. A gyűjteményes sorozat zárókötete, a tizenegyedik megjelenése 2012-ben várható.

Ezek voltak a jó hírek, viszont sok rajongónak feltűnhet az Usagi sorozat legújabb kötetének hiánya. A csúszás oka,  hogy a sorozat fordítója anyai elfoglaltságai miatt egy kis szünetet kért a munkában, és mivel kiadónk egyik legfontosabb célja a pozitív energiaáramlás fenntartása a világban, mi engedtünk a kérésének. A kis szünet jó alkalom az esetlegesen hiányzó kötetek beszerzésére, ha valakinek lenne ilyen.

A vízisten menyasszonyából tavaly erős évünk volt, az idén két kötet kerül kiadásra, továbbra is tartva az 5 kötet/2 év tempót.

Az év második felében pedig még várhatók meglepetések.

Reklámok

10 hozzászólás to “Vad Virágok Kiadó- hírek”

 1. Dimenso Says:

  A titokzatos menyasszony angol címe Pig Bride és 5.kötetes ha valakit érdekelne így rátalál a wikipedián is 🙂

 2. Dinky Says:

  Amíg olvastam a posztot felmerült a bennem a kérdés, hogy Kázmér és Hubából még mennyi jelenik meg, de megkaptam a választ. 🙂

 3. Andicilin Says:

  Usagi…. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :(:(:(:(:(

 4. Nitta Says:

  Pig Bride? Oho. Honnan olyan… *ellenőri a YP-t* Ó, asszem erre benevezek.

 5. Dimenso Says:

  Én büszke tulajdonosa vagy egy Yen Plus magazinnak abban van 18 fejezet a Pig Brideből és egyébb nagyágyúk is mint a Pandora Hearts, Soul Eater és Black Butler, jah és az Esti tagozatból is. De a kedvencem a Jack Frost Manhwa remélem azt is olvasthatom majd magyar fordításban. A Pid Bride vagyis A Titokzatos Menyasszonyak gyönyörű a rajzolása és a története is érdekes.

 6. Elhaym Says:

  Dimenso : Köszi.

  Első résznek egyébként ez a fülszövege.

  A nyolcéves Szidzsun a nyári táborozás alatt eltéved a hegyekben. Már attól fél, hogy soha nem jut ki onnan élve, amikor meglát egy különös, malacálarcos lányt, és a nyomába ered. Hamarosan egy házban találja magát az erdő mélyén, ahol megtudja, feleségül kell vennie a malacképű lányt, hogy így vezekeljen ősei bűneiért. Szidzsunnak semmi kedve nősülni, de az ünnepi lakoma túlságosan ínycsiklandónak bizonyul. Csak később döbben rá, mit tett, és aztán… felébred. A középiskolás Szidzsun gyerekkora óta álmodik a malacképű menyasszonyról. De ez csak egy álom, ugye?

  • Andicilin Says:

   Nekem erről a magyar népmesék sorozat egy része jut eszembe, amiben a lány malacbőrbe bújva élt és senki se szerette csak a legény, aki feleségül is vette így – persze azért, mert korábban kileste, amikor levette a malacbőrt és tudta, hogy szép lány. Itt a vége, fuss el véle. XD

 7. Elhaym Says:

  Új sorozatot nem hiszem, hogy venni fogom. Nem az én műfajom.

 8. inkredible Says:

  Én arra lennék kíváncsi, hogy ebben az évben megjelenik-e a Blöki bár második kötete?
  És azt is szeretném tudni, hogy Magyarországon miért nem fogják piacra dobni a skandináv képregényeket, mint pl. Halge, a svéd jávorszarvas, akivel a Garfield magazinban találkozhattak a kedves olvasók. Emellett van egy nagyon vicces norvég képregény is: Pondus. Ő a magyar Metro újságban vendégeskedett Pongrác névvel. Van egy másik norvég szereplő is, akit Neminek hívnak. Angliában a Metro újságban ezt szokták betenni, mint minálunk a Kázmér és Huba meg Garfield.

  Remélem, lesz aki tud válaszolni erre a kérdésre. Előre is Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: