Suzanne Brockmann: Második esély

Suzanne Brockmannra akkor figyeltem fel amikor az egyik kedvenc írónőm könyvében olvastam róla.

“Hálával tartozom az olyan úttörőknek is, mint például Suzanne Brockmann, aki Jules Cassidy nevű szereplőjével kikövezte az utat afelé, hogy az olyan karaktereknek is, mint Blay, szintén boldog véget érjen a történetük, és a V-hez hasonló hősöket elfogadják olyannak, amilyenek.
Ha elolvassátok a köszönetnyilvánításokat a könyveim elején, láthatjátok, hogy mindig „nagy tisztelettel mondok köszönetet a csodálatos Suzanne Brockmann-nek”. Átkozottul jó okom van rá.
A többi emberhez hasonlóan, akiket ismerek, én is rajongva tiszteltem őt és a sikerét. A könyveit pedig imádtam, és hosszú évekig olvastam.”

J. R. Ward

Ezek után egyre jobban érdekelt, ha Wardnak ő az egyik kedvence, akkor  a könyvei rosszak már nem lehetnek.

A Második esély a Sunrise key sorozat 3. kötete. Érthető az első két rész nélkül is, de remélem előbb-utóbb azokat is elolvashatom majd.

A fiatalon megözvegyült Molly Cassidy igyekszik maga mögött hagyni fájdalmas emlékekkel terhes múltját, amikor tízéves kisfiával, Zanderrel a festői Sunrise Key-re költözik. A váratlanul jött örökség – a gyönyörű, de romos tengerparti ház –, amely új életük záloga, számos nehézség elé állítja Mollyt. A talpraesett asszonynak azonban nem csupán a mindennapos kihívásokkal kell megküzdenie, hanem a rámenős, dúsgazdag és rendkívül jóképű Preston Seaholmmal is, aki mindenáron meg akarja venni a házát, noha az nem eladó, és aki nem ismer lehetetlent, ha valamit meg akar szerezni. Rövid ideje tartó, ám érzelmileg annál intenzívebb kapcsolatukban a férfi hamarosan kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy van valami, amire az ingatlan tulajdonjogánál is jobban vágyik, ám ami a legkevésbé sem mérhető anyagiakban: Molly szerelme. Csakhogy múltjuk árnyai ott kísértenek; kimondatlan érzelmeik, elhallgatott vágyaik és túlzott óvatosságuk a legkevésbé sem könnyíti meg útjukat, amíg megérkeznek egymáshoz.

Egy  könyv a második esélyről és egy szerelemről, ami majdnem nem valósult meg.

Brockmannak nem ez a legjobb könyve, ez ugyanis egy rövid, könnyed harlequin szerű romantikus történet. Ilyen típusú sztorik nekem nem szoktak bejönni, ezért meglepett, hogy mégsem csalódtam benne. Végig olvastatta magát, lekötött. Megható volt amikor Pres megtudta, hogy Zander 20 éves korára meg fog süketülni. Szembe kellett néznie azzal, hogy hiába van valakinek sok pénze , azzal sem lehet mindent elérni. Amikor Zandert Z-nek nevezték, elnevettem magam. Aki olvasott már Wardot és Kenyont az tudja miért. 🙂
Aki szereti a Harlequin szerű romantikusukat az Brockmannban sem fog csalódni, de azoknak is ajánlom akik szeretnék megismerni Ward kedvenc írónőjét.

Könyvet köszönöm a  General Press Kiadónak!

Értékelésem 10/7
Molyon 5/3,5

Kiadó: General Press
Eredeti cím: Otherwise engaged
Oldalak száma: 224
Borító: Kemény fedeles, védőborítós, sárga lapszéllel.
Fordító: Pálfalvi Ilona
Teljes ára:  2500 Ft
Megjelent:  angolul 1997, magyarul 2010
Rendelhető: Innen

Más vélemények

Molyos értékelések

Angi 5/2

Korábbi kötetek

1. Kiss and Tell
Leila Hunt-Marshall Devlin

2. The Kissing Game
Frankie Paresky-Simon Hunt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt szereti: