Blogger-díj

Nagyon köszönöm Surranó kis árnynak Stanislavnak , Hanonnak és Wagnernek , hogy nekem küldte el a díjat.

Szabályok:

A. Meg kell köszönni a díjat annak, aki küldte.
B. A logót ki kell tenni a blogba.
C. Be kell linkelni azt, akitől kaptuk.
D. Írni kell magunkról 7 dolgot.
E. Tovább kell adni a díjat másik hét bloggernek.

 1. Magamról nem nagyon szeretek írni.
 2. Egyik kedvenc időtöltésem az olvasás.  Legjobban a romantikus, történelmi, fantasy, kalandregényeket szeretem, de olvasok misztikust és krimit is.  Tini könyvek, szépirodalom, próza, klasszikusok viszont nem bírnak lekötni.
 3. Mozifilmeket nem nagyon nézek, inkább sorozat párti vagyok. Szeretem ha sokáig láthatom a kedvenceimet, izgulhatok értük.
 4. Szeretem a konzoljátékokat.  Legjobban a Suikoden, Metal gear és Xenogears félék jönnek be, vagy az olyan játékok amikben sok a logikai fejtörő. ( Resident Evil, Silent Hill)
 5. Animéket régebben is szerettem, de aztán volt idő amikor évekig elfeledkeztem róluk. JRPG-k hatására kezdtem el újra animéket nézni, mivel sok kedvencemből készült sorozat.
 6. Utazni nem szeretek, bulikért sem vagyok oda. Inkább könyvre költöm a pénzt, amiből úgysincs sok. Szabadidőmet főleg családdal töltöm. Barátokkal is jó lenne találkozni, de bérlet nélkül egyelőre nehezen megoldható. Amint lesz munkám ez is megváltozik. 🙂
 7. Nagyon szeretem a macskákat. Ragaszkodók, szeretetfüggők, nyugisak, okosak. Jelenleg egy macskám van Kitt, aki nálunk családtag. Mostanában velem szeret aludni, olyan ari amikor arra is vigyáz, hogy ne karmoljon meg. Kitt mindig felvidít engem.

Nehéz volt 7 blogot kiválasztani, mivel sok kedvencem van. Most azoknak küldöm tovább a díjat  ahol a napokban érdekes bejegyzést olvastam.

Francica , K0rN3L , Junchi , Cineplex , Dyna , Leara , Andreya.

Reklámok

21 hozzászólás to “Blogger-díj”

 1. Andicilin Says:

  Hehe, pedig ezt kitöltöttem volna. Biztosan tök mást írtam volna, mint amit a napokban olvastam magamról Mondo fórumon. XD Persze ha nem azt írom, akkor hazugsággal vádolnak. De nehéz is nekem lennem! 😛
  Amúgy miért nem szeretsz utazni? Én voltaképpen szeretek. az a legjobb, ha órákon át lehet nézni az elsuhanó tájat az adott jármű ablakából.

 2. Surranó kis árny Says:

  Szia! 🙂 Köszönöm, hogy elfogadtad a díjat 🙂 Amúgy meg minden okés. És nem nem szeretem a cicákat, csak a kutyákért jobban odavagyok. Van most egy macskánk, egy kandúr, és szeretném én, de olyan magának való, hogy na. A kutyák ragaszkodóbbak, és ezért jobban kedvelem őket 🙂

 3. Elhaym Says:

  Andicilin: Mi történt a Mondon?

  “ha órákon át lehet nézni az elsuhanó tájat az adott jármű ablakából.”

  Én buszon mindig olvastam. 🙂

  Pénzkidobásnak tartom az utazást. Pár napos valamiért kiadni több 10ezret nem éri meg. Annyi hasznos dologra ellehetett volna költeni azt a pénzt. Pl nyelvtanfolyam. Könyv is hasznos, mivel azt az egész család olvassa, köv generációknak is megmarad. Több év elteltével is újra elő lehet venni. Szórakoztatóbb és közben könnyebben elfeledkezek a sok gondról.

  Másik ok, hogy képtelen lennék a macskámat és a családomat több napra egyedül hagyni. Macskám belebetegedne, ha egy nap nem látna. Mivel már nem fiatal, nem élné túl. Amikor pár óráig nem vagyok otthon akkor is depis lesz, nem eszik, kedvetlen lesz. Papám macskája is emiatt halt meg. 😦 Nem tudnám jól érezni magam ha tudom, hogy ő szomorú. Mamámék miatt is aggódnék. Jobb a közelükbe lenni, hogy ha baj van akkor segítsek.

  Surranó kis árny: Szívesen. Így érthető, gondolom ő kinti cica. Nálunk általában a macskák mindig ragaszkodóbbak voltak, persze nem mind . Mamámnak most kutyája van. Aranyos, de a sok ugrálása, ugatása miatt hónapok óta nem tudom kialudni magam. Meg egyszer majdnem széttépte a könyveimet is, mivel mindent megrág. Sok gond van vele. 😦 Macskám viszont nem fél tőle szerencsére, ő még a házat sem hagyná el akkor sem ha nyitva van minden. Ritka az ilyen cica szerintem. Régebbi macskáink előtt mindent zárni kellett, de sokszor így is kinyitották az ajtót.

  • Andicilin Says:

   Semmi különös, csak nyilván azért tűnt fel, hogy már megint bebizonyították a világnak, hogy egy rohadt tetű vagyok, mert hónapok óta először elolvastam bele. Plusz fenyegetnek, hogy kitiltanak, mert hogy a havi egy postommal zavarom a munkájukat. Szóval én csak azt nem értem, hogy miért foglalkoznak velem? Miért nem néznek át rajtam? Én erre vágyom leginkább. Na mindegy, csak kiakadtam picit azon, hogy egy olyan becsmérel, aki semmit se tud rólam. (Persze jobb is, mert még kiderülne, hogy nem utálok mindent és mindenkit.)
   Utazás alatt nem azt értettem, hogy hosszú út, hanem olyan egyszerű, illetve rövidebb utak, mint a napi iskolába-munkába járás, meglátogatni egy napra egy rokont, barátot, meg ilyenek. Lehet, hogy unalmas alak vagyok, de én évekig mindig, minden nap képes vagyok ugyanazt a tájat bámulni. Kivéve, ha olyan korán vagy későn megyek, amikor még/már sötét van. Olvasni nem szeretek úton, nekem szükségem van egy csendes szobára, ahol 100 százalékosan az adott könyvre tudok koncentrálni. Na jó, előfordult már, illetve még újságot szoktam reggelente átnézni.

 4. Dyna Says:

  Köszi a díjat, nagyon örülök neki. 😀 (megyek is nemsokára blogolni)

  Cicák: Én sem szeretem sok időre magára hagyni. Meg Sziszi hajlamos megharagudni ilyenekért. Egyik hétvégén, mikor először mentem el nyelvtanfolyamra még aludt és nem ébresztettem fel, aztán este mikor hazaértem órákig felém sem szagolt, úgy meglepődtem, hogy ezért megharagudott. 😮 Aztán azóta mindig elköszönök tőle ha megyek valahova és mondom neki, hogy mikor jövök. Azóta nem volt ilyen. 😀 Érdekes cica. 😀

 5. Blogger-díj (febr.25.) « .!.K0rN3L.!. Bl0gJ4 Says:

  […] Köszi szépen Elhaym a díjat… meglepett hogy átvehettem! ^^ Habár filózok rajta mi tetszhetett a blogon, hogy […]

 6. Elhaym Says:

  K0rN3L, Dyna : Szívesen.

  Aranyos cica. Nagyon sértődékenyek tudnak lenni. Kittnek esténként pl jó éjszakát is kell mondani aztán az orromat az orrához nyomni, ez nála a puszi. Ezután átalussza az egész éjszakát. Csak reggel 8kor kel fel.

  Andicilin: Azóta olvastam ami volt a Mondon. Te írásod szerintem egy normális kritika volt. Nem tudom mi volt vele a bajuk. Leginkább Danci válasza lepett meg. Lehet nem bírják ha negatív véleményt írnak az újságról amit készítenek? Érdekes a sok egysoros hozzászólással soha nem volt gondjuk. AS-on egy hasonló kritikáért pl. nem támadtak rád.

  Erről az egyik ismerősöm esete jut eszembe. Ő is negatív kritikát írt, de semmi sértőt. Erre beszóltak neki. Ismerősöm megvédte magát, erre feljelentették. Ismerősöm elmondta a moderátornak mi történt, de a modi nem neki hitt és kitiltotta. Azóta én sem szívesen írok az oldalukra.

  Rövid út az más. Azt szeretem. 🙂 Bár most bérlet nélkül csak Csepelen tudok sétákat tenni, de amint lesz pénzem bérletre akkor már több helyre eltudok jutni. Rokon látogatás nálunk nincs, mindenki egy helyen lakik. Soroksári rokonok már nem élnek. Német rokonok meg évente egyszer jönnek hozzánk.

 7. Andicilin Says:

  “Lehet nem bírják ha negatív véleményt írnak az újságról amit készítenek?” – Szerintem ez is benne van, hiszen én is mindig azt látom, hogy pórul jár, akinek valami nem tetszik, de ezen túl engem már a rossz hírem is megelőz. Számomra már nevetséges, hogy X és Y emberrel évekkel ezelőtt nézeteltérésem volt egy fórumon, de azóta is utálnak olyanok, akik az ő ismerőseik, vagy az ismerőseik ismerősei, akik létezéséről nekem általában fogalmam sincs, de most szembesülhettem egyikükkel. És mit mondjak még? Volt olyan, amikor megfeszültem azért, hogy elfogadják azt, amit írok, de legalábbis ne támadjak miatta. Persze ezt hamar feladtam, mivel tök mindegy, ha az én nevem alatt van, mert részemről a dicséret is alakoskodásként van felfogva. Simán el tudom képzelni, hogy ha újra lesz Animax fórum, akkor majd első dolguk lesz kitiltani. Hozzáteszem, hogy ritka pesszimista vagyok. 😛

  • terika Says:

   Próbálkozzál másik nickkel. 😀
   DE mellesleg szoktam látni, hogy milyen vitákat folytatnak le Veled, ellened akárhogyan. Ugyan néha én is véleményeztem a nem tetszésem bizonyos kommentjeidre, de talán egyszer volt ilyen (azt hiszem éppen politizáltál egy kicsit).
   Persze mellesleg azt is látom, hogy egyesek el sem olvassák, amit írsz hanem rögtön azzal kezdik, hogy menj már a halál f*szára…ennek a megnyilvánulásnak sincs szerintem létjogosultsága akkor sem, ha éppen kötözködnél (bár nem hiszem, hogy feltétlenül szándékos lenne)… Nah mindegy. Nem értek a lovakhoz. ^o^

   • Andicilin Says:

    Az a baj, hogy szerintem ez már rég nem vita, hanem kőkeményen ócsárlás. Az sem mindegy, ha okkal tartanak hülyének vagy csak azért, mert a többiek is a bandából, de mindegy, igazából a második postom után már nem is akartam ezzel foglalkozni.

   • terika Says:

    Amúgy olvastam ezt a fórumos dolgot. A véleményem erről nem éppen szalonképes. Nem látom értelmét igazából annak, hogy nyektetnek, most speciel pont Téged. Nah mindegy, tényleg nem értek a lovakhoz.

 8. sjonna Says:

  Ha esetleg “szakmai” támogatásra lenne szükséged Andicilin, tudod hol találsz. 😀 Anyagom is van rendesen, ráadásul a kedvenceink is ugyanazok. 😀

  • Andicilin Says:

   Szia! Öhm, ezt hogy érted? Mi az, hogy szakmai? (Írhatsz e-mailt is, ha valami nem publikus.)

   • sjonna Says:

    Semmi különös, ha esetleg gondok lennének a véleménynyilvánítással van kéznél jó pár lelkes troll nálam, idegesítő képek, cikkek stb a témában. Csak szólj. Mást nem tudok ajánlani. 🙂

   • Andicilin Says:

    Köszi, de nem élek ilyesmivel. 🙂

 9. Junchi Says:

  Áhh, köfi, hogy gondoltál rám, bár így most hirtelen azt sem tudom, hogy miket tudnék magamról írni. 😀

  De azért majd összeszedek pár gondolatot. :3

 10. Petra Says:

  Mi ez a Mondo-s dolog, le vagyok maradva, valaki tudna linket adni? Nem járok az oldalukra mióta heteken át vírusos volt.

 11. sjonna Says:

  Ja és egy linket dobjatok már a mondo-ról please.

 12. Elhaym Says:

  Andicilin: Szerintem is jobb nem beszélni róla. Ilyen emberekkel jobb nem törődni.

  Junchi :
  Szívesen.

  Petra, sjonna : írtam mailt.

 13. sjonna Says:

  Köszi Elhaym, megkaptam.

  Andicilin: Azért szóltam pár kedves szót én is a témához a fórumon. 😀

 14. Elhaym Says:

  Szívesen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d blogger ezt kedveli: